Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 98.
-
Γενική Συζήτηση για το Mi 8 - Dipper
kxt - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΣτις τελευταίες δύο ρομ της XTRV μου κολλάει η φωτογραφικη και μόνο με επανεκκίνηση ξεκολλάει. Συμβαίνει και σε κανέναν άλλον; εκανα και καθαρισμό δεδομένων αλλά πάλι τα ίδια.. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
kxt - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΕνημέρωση...με την τελευταία XTRV, μετά από καιρό λειτουργεί και πάλι η ασύρματη προβολή! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
kxt - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΝα ξανά αναφέρω ένα πρόβλημα που δεν έχει λυθεί ακόμα.. Στις τελευταίες XTRV ρομ υπάρχει θέμα με το screen share. Όταν συνδεθεί, το κινητό κρασαρει και στην οθόνη της τηλεόρασης φαίνεται ενα πράσινο φόντο.. Η τηλεόραση μου είναι LG.. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
kxt - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis112: “Μια ερώτηση: Το amazit, δεν δείχνει τον αριθμό κλήσης ? Σε μένα έχει δόνηση μονον. Δεν δείχνει αριθμό. ” Κατέβασε την ελληνική έκδοση του Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.4 Stable] Την κάνεις εγκατάσταση αφού πρώτα κάνεις απεγκατασταση την προηγούμενη Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
kxt - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΤελευταία XTRV με kernel milouk είμαι.. Το ίδιο με έναν φίλο που έχει κι αυτός το ίδιο πρόβλημα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
kxt - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΤο ίδιο ακριβώς πρόβλημα και σε μένα σε LG τηλεόραση Παράθεση από Tasos12koufales: “Παιδιά υπάρχει bug με την ασύρματη προβολή μόλις συνδέεται με την τηλεόραση αρχίζει και κολλάει το κινητό πέφτουν τα fps πολύ χαμηλά και στην τηλεόραση δείχνει ενα πράσινο πράγμα με άλλο κινητό συνδέθηκε κανονικά η τηλεόραση. Με την dev rom 8.11.15 απο xiaomi.eu και τον kernel του milouk v1.9 Έχει δοκιμάσει κανείς αν συνδέεται? ή έχω εγώ μόνο το πρόβλημα?” Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά με την τελευταία ρομ, όπως προείπε κι ένας άλλος φίλος, στο mi 8 δεν λειτουργεί η ασύρματη προβολή, κρασαρει το κινητό και στην οθόνη της τηλεόρασης πρασινίζει
-
RE:
kxt - - RedMi Pro (Omega)
ΜήνυμαΚαι στο να κάνεις install ρομ πάλι τόσο μικρή κατανάλωση έχει; Παράθεση από demakhs: “στο twrp είναι πολύ μικρή η κατανάλωση ενέργειας...σχεδόν μηδενική!” Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχω ένα περίεργο πρόβλημα με το redmi pro της γυναίκας μου. Καταρχήν είναι ξεκλείδωτο και φοράει την τελευταία ελληνική XTRV dev Έχει θέμα με την μπαταρία ή την φόρτιση.. Και εξηγούμαι.. Το κινητό χωρίς να είναι συνδεδεμένο στον φορτιστή, όταν πάω να το ανοίξω δεν ανοίγει, φτάνει ως το εικονίδιο της XTRV και μετά κλείνει. Ενώ στον twrp μπαίνει κανονικά, στον οποίο δοκίμασα wipe, αλλαγή ρομ κτλ μήπως γίνει αλλά δεν άλλαξε κάτι. Όταν συνδέσω τον φορτιστή, πάλι δεν ανοίγει αλλά μέσω twrp, όταν κάνω…
-
kxt - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΚάτι μου λέει ότι ήταν ξεκλείδωτο το κινητό με άλλο account Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
kxt - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “Ναι μπορει με την προϋπόθεση να ειναι ξεκλειδωτος ο bootloader” Είναι ξεκλείδωτος.. Το ρώτησα γιατί έκανα μια δοκιμή μέσω twrp αλλά δεν κατάφερα κάτι.. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
kxt - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΕρώτηση.. Μπορεί να ρουταριστει το κινητό με global stable? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
kxt - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΜπορώ να πάω σε miui_MI8Global_V10.0.2.0.OEAMIFH;, κι αν ναι με ποιον τρόπο; 0d0fc62ba1edd928308850d043a2ac8c.jpg Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
kxt - - Mi-5S (Capricorn)
ΜήνυμαΤώρα είδα το έγραψα Την pixel ήθελα να γράψω.. Τώρα πως μου ήρθε το lineage Παράθεση από demakhs: “ice age 5!! :mrgreen:” Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk