Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 181.
-
@geoanto555 geo στο polaris με ποια ρομ είσαι? Εγώ είμαι με 9.6.5 αλλά καμιά φορά μετά από πολύ video τράβηγμα και αναπαραγωγή τρώει σκάλωμα και θέλει επανεκκίνηση.
-
Καλησπερα σε όλους !! Παιδιά με δυσκόλεψε η τιμή αυτή κ γύρισα στην 9.6.5!! Γενικά με δυσκόλεψε και στο browsing κολλούσαν οι καρτέλες!! Ευχαριστώ πάντως την ομάδα για την εξαιρετική δουλειά που κάνει!
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από greekdevil: “πίξελ και τρεμοπαιξιματα στην οθόνη κλειδώματος είδα! ” Και εγώ τα έχω αυτά.Για τα άλλα δεν τα είδα. Πώς τη πέρασες; Τι είχες πριν; ” είχα την 9.6.5 νομίζω την έχω μετονομαση σε καλή :p ! Κατέβασα στο κινητό την νέα να την δοκιμάσω αφού είπαν ότι είναι οκ και την φλασαρα από recovery έκανα και ένα clear και κάνα 2 restart! Και επίσης νέο κόλλημα στο mi drop ...
-
Καλησπέρα σε όλους!! Εμενα σε mimix2s δεν πάει καλά!τρώει κολλήματα δεν ανοίγει καμιά φορά το πληκτρολόγιο ,έφαγε σκάλωμα στο ρεσταρτ μέχρι και πίξελ και τρεμοπαιξιματα στην οθόνη κλειδώματος είδα!Επίσης μου έκανε και ένα περίεργο μου ντουπλαρε τα πάντα στην αρχική οθόνη π.χ. ώρα ,σήμα κινητής ποσοστό μπαταρίας!
-
Παράθεση από amavroudis: “Πήγαινε notifications and status bar, app notifications διάλεξε την εφαρμογή που θέλεις και βάλε να φαίνεται και πρόσεξε επίσης να εχεις διαλεγμενο στο importance --> high μέσα στο message notification. ” Ετσι ειναι ακριβως οπως τα λες αλλα και παλι τζιφος.... να περασω μια ξανα την ρομ?
-
@MIUI_ART πηγα οθονη κλειδωματος και ασφαλεια ----->συνθετες ρυθμισεις ------> στην οθονη κλειδωματος και εκει ενεργοποιημενο ειναι ! προβολη ολω και των περιεχομενων !! ειναι κατι αλλο που μου διαφευγει? με κατι πειραματισμους που εκανα τωρα μου δειχνει ποιος το στελνει αλλα και παλι δεν δειχνει περιεχομενο...
-
καλησπερα σε ολους! εγω περασα σε mi mix 2s μεσω οτα ολα καλα.... το μονο θεμα που εχω ειναι οτι πλεον οι ειδοποιησεις μυνηματων ολων των εφαρμογων μου δεν μου δειχνουν το περιεχομενο στην οθονη κλειδωματος!δοκιμασα clear cache ,clear data app αλλα τπτ ...μηπως ξερεις κανεις τι παιζει?
-
@intheend σε μενα η 18 ειναι λιγο καλυτερη απο την 11/12 αλλα και οι 2 ειναι αρκετα πιο ενεργοβορες απο την 28! θα συμφωνησω μαζι σου!
-
καλησπερα!Σε πολαρις μεσω οτα ολα καλα! ευχαριστουμε πολυ!
-
Καλησπέρα και από μένα σε ολους! Σε mi mix 2s η 11 είναι οκ! Προσπαθώ να κατεβάσω την 12 από updater, από την λίστα , από κινητό ,από pc αλλά μετά από λίγο δυστυχώς σταματάει! Έβαλε κανένας την 12 σε mi mix 2s να μου πει αν είναι οκ?
-
Καλημερα και απο μενα ! Σε mi mix 2s download μεσω ota ολα πολυ καλα ! σε μενα εκατσε ακομα καλυτερα και απο την προηγουμενη ,εφτιαξαν και οι ρυθμισεις που δεν φαινοντουσαν στο dark mode! well done guyz!
-
Παράθεση από paylos mavroeidis: “Μία βοήθεια ” αμα εισαι σε τελευταια pie dev μπορεις να πας σε τελευταια stable pie bro! απλα πρεπει να κανεις φορματ ντατα. Βεβαια η ντεβ ειναι μαρκαν καλυτερη σε αποδοση απο σταβλε.. και στο λεω εχοντας 2 μι 8 στα χερια μου το ενα με σταμπλε το αλλο με ντεβ.... ο μπουτλοαντερ δεν κλειδωνει στην μεταβαση ουτε απο την μια μερια ουτε απο την αλλη.
-
Γεια και χαρα σε ολους και παλι! Σε μι μιξ 2ς ειναι ολα οκ το μονο θεμα σε μενα , που δεν υπηρχε πριν ειναι οτι σε always νταρκ μοουντ στις ρυθμισεις οι κατηγοριες ρυθμισεων ειναι κατασπρες και δεν φαινεται τπτ. Γενικα εχω να πω οτι η xiaomi εχει ανοιχτει πολυ σε οτι αφορα νεες συσκευες και εχει αφησει λιγο στην τυχη του το θεμα operating system και βλεπω οτι εχει αρχισει να χανει εδαφος απο αλλες κινεζικες εταιριες.. δλδ guyz αυτο που θελω να πω ειναι οτι αμα δεν υπηρχε το φορουμ και η συμβολη …
-
Καλημερα και απο μενα σε mi mix 2s ολα καλα .
-
@geoanto555 geo πες μου λίγο σε παρακαλώ σε redmi note 6 pro με dev 9.1.17 έκδοση android 8.1.0 άμα περάσω την τελευταία dev θέλει fr ?? Είναι pie η τελευταία σωστά? Οπότε? Περνάει από πάνω ? Θέλει fr ? ευχαριστώ προκαταβολικά !!
-
Καλημερα και απο μενα! σε ΜΙ Mix 2s ολα καλα και σε Mi 8 ολα καλα επισης σε γενικες γραμμμες. Θελω να ρωτησω κατι .... εχω επισης ενα redmi note 6 pro με dev 9.1.17 τωρα για να περασω την νεα dev rom επειδη διαβασα οτι ειναι με Pie θελει fr?? thanks guyzz!!
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΚαλησπερα σε ολους .Μια ερωτηση για τον @geoanto555 το twrp για το redmi note 6 pro κατεβασα το tulip 3.2.3-4 φανταζομαι οτι ειναι οκ ε? τα αλλα ρε φιλε τα tools που εχει στην λιστα παρα διπλα τι ειναι ?? αυτα που λεει tools notch??
-
καλη χρονια σε ολους ! Με τον updater το προβλημα εχει διορθωθει ?? ειμαι ακομα στην 8.12.13 και κατεβαζω 9.1.3. για mi mix 2s