Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 181.
-
καλησπέρα σε ολους!! Πέρασα τη τελευταία beta pie και το μονο που δεν λειτουργεί ειναι το εικονίδιο της αναβάθμισης ... μου βγάζει ενα μήνυμα οτι σταμάτησε να λειτουργεί γενικά η ρομ παει πολυ καλά όπως μου είπατε.... την ρομ την περασα απροβλημάτιστα με το twrp απο geo 3.2.2-0 τώρα ομως όποτε μπαίνω recovery δεν πιάνει καθόλου το touch ειναι επειδή ειναι παλαιότερη έκδοση και πρέπει ν περάσω κάποιο πιο new? Σκέφτηκα να ξαναπεράσω την ρομ μπας και δεν την πέρασε σωστά την 1η φορα και ισως φτιαχτ…
-
τρελε μου @amavroudis μαζι σου !!! ειχα βαλει την 1η beta pie και δεν λειτουργουσε πραγματικα τπτ νομιζο ουτε restart ουτε shut down δεν μπορουσαμε να κανουμε !! για αυτο ρωταω !!! σε ευχαριστω πολυ ομως για την ενημερωση οτι η τελευταια beta ειναι super!! επισης ρωταω γιατι δεν θελω να παω παλι μπρος πισω !!!
-
Καλησπέρα σε όλους !! Έχω μια ερώτηση γενικού ενδιαφέροντος ! θέλω να μου πείτε ποια ρομ χρησιμοποιείται? εγώ χρησιμοποιώ την miui 10 8.8.2 έκδοση oreo ... ο λόγος που είμαι ακόμα σε oreo είναι γιατί ειχα βάλει την 1η pie beta και ήταν πολυ χάλια και ξανά γύρισα και τόσο καιρό περιμένω να μας ερθει κατι καλύτερο. Επίσης θέλω να πω οτι το κινητο το εχω και ροοτ γιατι εχω βάλει την gcam με module και με έχει βολέψει γενικά και θα ήθελα αν παω σε αλλη ρομ να μπορώ να τα εχω!! Αυτά !! περιμένω απαντ…
-
ναι παιδιά έκανα τον έλεγχο και εχω αντι 1 και διάβασα στα φόρουμ οτι απο 3 και κάτω δεν υπαρχει θεμα....οποτε @annonnaki κανε και εσυ ένα τσεκ να δεις τι γίνετε.... Βέβαια εγω δεν μπόρεσα ποτέ να παω απο την Pie 9 8.9.20 σε stable 10 ... θέλει λέει το δικο του twrp και παρόλο που το έβαλα κόλλαγε και η xtrv κ η αρωμα στο extract και για αυτό το λόγω η μόνη λύση που μου έμενε ηταν γυρίσω στην beta oreo 8 8.8.2 σε κάθε μετάβαση μου απο και προς ρομ έκανα πάντα format data αφου εχω τα back up Μου …
-
@MIUI_ART to recovery το αλλαζω καθε φορα που αλλαζω και rom αλλα νομιζω οτι το recovery που εχει μεσα η stable δεν κανει.... νομιζω..... για αυτο τρωει σκαλωμα στο extract...
-
και εγω θελω να την περασω την stable και δεν περναει ... εκανα και fr να ειμαι πιο ωραιος αλλα τπτ κανε μια προσπαθεια αμα εχεις χρονο και πες μας
-
@MIUI_ART δεν ξερω τι να κανω η xtrv δεν περναει με τπτ .... μενει εκει στο extract .... Λεω να περασω την dev 8.9.20 και να μεινω με τα προβληματα της μεχρι το update :((((
-
περναω σε mi mix 2s την xtrv και μολις τελειωνει το extract δεν συνεχιζει .. ολοκληρωνεται η μπαρα και μενει εκει .... να δοκιμασω την arwma?
-
@annonnaki τρελε μου πέρασα και εγω miui 8.9.20 p9 και δεν μπορώ να πω οτι ειμαι ευχαριστημένος .... εχω ενα θέμα με το shut down και τις επιλογές οταν πατάς παρατεταμένα το power button ...επίσης είναι λίγο laggy ακόμα η συσκευή .... προτείνεις να κάνω κάτι γενικά ?? μήπως να την ξανα περασω?? επισης ο pl.zdunex βγαζει σφαλμα οταν ανοιγει το κινητο μονο μια φορα βεβαια ...
-
Σε mi mix 2s το πρώτο αρνητικό που εχω εντόπιση και ειναι μεγάλο πρόβλημα ειναι οταν παταω παρατεταμένα το power button όποια επιλογή και να πατήσω (shut down , restart ,etc ) το κινητό δεν κανει τπτ μαυρίζει η οθόνη και δεν κλεινει ποτε ...δυστυχώς οταν παταω παρατεταμένα να κλείσει γιατι δεν κλείνει κανει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων τι φαση τωρα αυτο ???
-
εγω μεσα σε 10 λεπτα την περασα την ρομ σε μι μιχ 2ς ... νομιζω ολα πανε πολυ καλα ..μεχρι το βραδακι θα ενημερωσω οποιον ενδιαφερει η μεταβαση ! ευχαριστουμε πολυ για την παραδοση!