Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 181.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΚαλημερα σε ολους. Τελικα απο οτι αποδειχτηκε το twrp δεν περναει sto mi mix 2s τρωει σκαλωμα και επισης αλλα twrp δεν ειναι καταληλα για να περασεις xtrv .... Περασα λοιπον την beta 10 για να δω τι λεει !! Γενικα σας ευχαριστω ολους για τις τοσο αμεσες και καιριες απαντησεις !!! Το φορουμ και τα μελη του ειναι για αλλη μια φορα αξια επιστοσυνης!! Την καλημερα μου σε ολους!
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΡε μην γελατε ..... εχασα την γη κατω απο τα ποδια μου
-
ΜήνυμαΩ ΡΕ ΥΠΕΡ ΜΕΓΙΣΤΕ
-
Μήνυματην πατησα ασχημα εγω παιδια.... περασα dev απο το miui site μπας και πιασει το twrp ....το ανοιγω και μου λεει device locked please unlock και παταω να μπει στο wifi για να εχω ιντερνετ να δει τον λογαριασμο τον Miui και δεν μου ανοιγει το πληκτρολογιο να βαλω κωδικο στο wifi...... και δεν μπορω να την κανω activate :((
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
greekdevil - - Recoveries
Μήνυμαναι αλλα το twrp ενω το ινσταλλ ειναι οκ μολις κανω reboot απο adb μενει στην αρχικη οθονη.....με τον λαγο και το logo του twrp αυτο λεω.....φταιει η global?? να περασω μια dev να τελειωνω?
-
ΜήνυμαΓεια χαρα σε ολους... Λοιπον εχω το mi mix 2 s με latest official global stable..... ξεκλειδωσα bootloader γιατι ειχα ηδη δικαιωμα και ολα ειναι μια χαρα .... θελω τωρα να περασω xtrv ....παω λοιπον να περασω twrp απο adb και μολις το περασω και πατησω εντολη reboot μπαινει στο twrp αρχικη οθονη και μενει εκει.... δοκιμασα και τα 2 twrp που εχουμε εδω στο site αλλα και στα 2 παιρνω το ιδιο αποτελεσμα..... τι να κανω??? εχω την εντυπωση οτι δεν περναει twrp σε official global να περασω μια αγγλοκ…
-
Μήνυμακανω instal to super su πρωτα και μετα το twrp και μετα παταω reboot? λεμε το ιδιο πραγμα??? δεν μου φορτωνει το twrp αφου το κανω install απο adb
-
ΜήνυμαΣε ευχαριστω για την τοσο αμεση απαντηση.. υπαρχει καποιος οδηγος?
-
ΜήνυμαΚαλησπερα σε ολους. Εχω το μι μιχ 2ς με latest official global stable και ξεκλειδωτο bootloader περνω με adb τα twrp της συσκευης και με το που κανω το reboot απλα μενει εκει στο miui logo και στο λαγο εχω δοκιμασει πολλες φορες και με τα 2 twrp .... εχουμε καμια ιδεα γτ θελω να περασω την χτρβ .... ευχαριστω!
-
Γενικα δεν μου δημιουργει προβλημα ειναι παρα πολυ λιγο και γενικα ενα ματι αρχαριο δεν θα το δει . Εγω ρωταω μηπως τους επομενους μηνες χειροτερεψει . εχω ηδη κανει τις αναλογες επαφες και ειναι προθυμοι για αλλαγη οποτε το θελησω ... λεω να το κρατησω και να πραξω αναλογος στο μελλον...΄ απλα ηθελα να μαθω μηπως εχει τυχη σε καποιον απο εδω...
-
Καλησπερα και απο μενα σε ολους.κατοχος mi mix 2s και εγω εχω να πω οτι και σχεδιαστικα και απο αποψη δυναμης το κινητο ειναι πολυ καλο....Αυτο που εχω παρατηρησει ειναι δυστυχως μια ελαφρα κιτρινιλα στο κατω μερος της οθονης που γινετε αντιληπτη μονο στο λευκο .. διαβασα σε φορουμ πως συμβαινει ! υπαρχει καποιος αλλος απο εδω που να το εχει δει επισης?