Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 181.
-
Καλησπερα σε ολους! εχω στα χερια μου ενα ρεντμι 3 προ ιντο με γκλομπαλ 7.3.20 σταμπλε ηρθε.... φιλου που θελει ελληνικη γτβ. προσφατα εκανα ανλοκ ενα ρεντμι νοτε 3 προ που ηρθε με ανλοκ μπουτλοαντερ και περασα φυσικα οφισιαλ αγγλοκινεζικη και κλειδωσε και μετα ολη διαδικασια και ολα καλα Εδω τωρα σε αυτο (ρεντμι 3 προ ) ο μπουτ λοαντερ ειναι κλειδωμενος εκανα το τεστ και σκεφτηκα να μπω ρικοβερι και να περασω επισης οφισιαλ αγγλοκινεζικη ομως παρολο που το βρισκει μου βγαζει Rom packages signat…
-
καλησπέρα και πάλι. έκανα τον έλεγχο στο κινητό (ρεντμι νοτε 3 προ) με το ατνμπ και παρόλο που είναι γλομπαλ ι ρομ λέει στο κομμαντ προμ οτι είναι ξεκλειδωτη.μαλλον η ρομ δεν ειναι και τόσο σώα miui global 7.3 stable 7.3.6.0.0 περνάω λοιπόν κανονικά με την σουίτα μια αγγλοκινεζικη και συνεχίζω με την διαδικασία ξεκλειδώματος.
-
Καλημέρα σε όλους !! Έχω μια πολύ απλή απορία. Παρέλαβα ένα redmi note 3 pro με global rom και ο bl είναι locked . Βρήκα έναν οδηγό από έναν Ινδό στο Youtube που κάνει unlock τον Bl χωρίς να ζητάει την άδεια . Το παλικάρι γενικά έχει κάνει πολλά βίντεο και Reviews και είναι καλός και ο οδηγός λένε πολλοί ότι δουλεύει ... οπότε εμένα η απορία μου είναι η εξής ... να περιμένω μερικές μέρες να μου έρθει ο κωδικός ή να κάνω unlock σε 5' λεπτά με τον οδηγό και να προσπαθήσω να περάσω μετά ελληνική κα…
-
Καλη επιτυχία σε όλους !! Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Καλη τύχη σε 'ολους αδέρφια..!!
-
Χρονια πολλα και καλα σε ολους!! Πολυ καλη η νεα ρομ και απο μενα σε redmi note 4g . 1η η Ελλαδαρα στο pole μεχρι στιγμης !!!!! Παμε γεραααα!!!!
-
Καλησπέρα σε όλους.Ακούστε το εξής κουφό. Όταν παίζω παιχνίδια και κάποιος με πάρει τηλ. και το σηκώσω ( το game σταματάει προφανώς) ο ήχος του παιχνιδιού μεταφέρεται από το εξωτερικό ηχείο στο ηχείο του αυτιού. Rom 5.11.1 Ευτυχώς το ακούω μόνο εγώ και είναι πολλές φορές πολύ αστείο. Έχει παρουσιαστή μόνο σε αυτή την Rom.
-
Καλησπέρα σε όλους! Μπορεί κάποιος να πει εαν είναι ολα εντάξει με την νεα ρομ ? Αν τρέχουν όλα καλώς κτλπ. Ευχαριστώ
-
Λοιπον παιδια επειδή βιάστηκα να κρίνω την νεο ρομ εχω να πω τα εξης: Μετα απο το πέρασμα της ρομ, φουλ φόρτιση της μπαταριας και καλιμπραρισμα με το πρόγραμμα που έδωσε εδω στο φορουμ ...το κινιτο παει σφαιρα δεν ζεσταινεται τοσο ακόμα και οταν βλεπω stream και παράλληλα φορτιζω και η μπαταρια μετα απο 60 ωρες ειναι ακομα 25% πιστευω οτι ειναι οτι καλυτερο μεχρι στιγμης εχω δει έως τώρα εδώ και 1 χρονο ..
-
Καλησπερα απο μενα και ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια για την υποστηριξη που μας προσφερουν. Εχω ομως μια απορια...γιατι ρε παιδια τοσος ντορος για την v7 ; Ειμαι κατοχος νοτε 4g εβαλα επιτυχως την v7 και δεν ειδα κατι τοσο διαφορετικο. Επισης εχω αλλη μια ερωτηση ...v7 με lolipop δεν περιμεναμε; γιατι ειμαστε ακομα στην kitkat ;; Συγχαρητηρια και μπραβο αλλη μια φορα στα παιδια και καλο κουραγιο
-
Τελικά την έβαλα στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης και μέσω του updater μου την πέρασε.
-
Προσπαθώ να κάνω το update σε xiaomi redmi note 4g lte και μου βγάζει error cant opened external sd card....1η φορα ... εχω κανει τουλάχιστον 10 updates se 3g 4g redmi 1s
-
καλησπέρα στο αγαπητό forum, Ελπίζω όλοι να είστε καλά! Μπαίνω στο θέμα... Έχω ένα redmi note 3g με beta muiu v6 καιρό τώρα και όλα βαίνουν καλώς . bench στα 33.000 και τρέχει τα πάντα απροβλημάτιστα. Προχτές μου έρχεται και ένα redmi note 4g και περνάω μέσα την latest v6 του forum (5.3.27) Κάνω ρε παιδιά bench και βλέπω 22.000 .. Επίσης όταν κάνει τα 3δ τεστ έχει max 4~6 fps το 3g φτανει και 20 fps. Είναι φυσιολογικό??? Επίσης σε μερικά games η σε κάποια γραφικά κύλισης του μενού κάνει λίγο shu…