Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 181.
-
Πάλι καλά που το ανέφερες γιατί δεν είχα πάρει γραμμή!!!!
-
Επιτέλους v6 Ελληνική για το 3g.Την πέρασα αμέσως και δείχνει πολύ καλή μέχρι στιγμής. Μια ερώτηση έχω μονό . Έβγαλαν ρε παιδιά το Ραδιόφωνο και το έκαναν internetiko?
-
Πολύ θετικές πρώτες εντυπώσεις αφού παρακινούμενος και εγώ από τα παιδιά στο φόρουμ που την έβαλαν δεν κρατήθηκα και την δοκίμασα !!! Χρησιμοποιώ το κινητό με 1 κάρτα sim.Πολύ καλή χρήση ram 1.3g σταθερά ελεύθερα για μένα. CAMERA ------------------> OK WIFI /3G ------------------> OK SINGAL ------------------> OK MIC/SPEAK ------------------> OK BATTERIE CH/UNCH ---------->OK TOUCHSCREEN ----------------->OK ANTUTU BENCH.---------------->31860 Τα 2 προβλήματα που "αντιμετώπισα"! 1ον δεν άνοιγε τ…
-
Παράθεση από simospk: “Πάντως εγώ το μόνο θέμα που αντιμετωπίζω με την κάθε rom είναι όταν ξεκλειδώνω το τηλ. πάντα μου ζητάει να εισάγω κωδικό για το wifi (που ήδη το έχω κάνει). Συμβαίνει πολύ καιρό τώρα και σε κάθε αναβάθμιση κάνω τα wipes. Καμιά ιδέα;” Καλημέρα φίλε! Προσπάθησε ρυθμίσεις ----->wifi .Αφού είσαι συνδεδεμένος πατάς το βελάκι που έχει δεξιά > 1η επιλογή αυτόματη συνδέσει ενεργοποίηση ! και voila!
-
Η διαδικασία αυτή λειτουργούσε σίγουρα σε παλαιότερες ρομς το είχα κ εγώ ... μετά απο λιγο καιρό που βγήκαν τα απ νταιτς σταμάτησε να λειτουργεί και προκαλούσε soft brick. Εαν έχεις χρόνο και διάθεση δοκίμασε το να μας πεις εαν λειτουργεί. Κάποια στιγμή είχαμε συζητήσει στο φορουμ για το θεμα αποθήκευση και ειχε αναφερθεί οτι κάποια στιγμη σε κάποιο απ νταιτ θα το φτιάξουν .
-
Voted!!! μπορει να ειμαστε λιγοι αλλα ειμαστε οι καλυτεροι!! Good luck!!
-
Καλημερες στο forum . Θέλω να ρωτήσω το εξης. Βλέπω οτι στο official website της miui έχει βγει η 4.12.5 για xiaomi redmi note και διάλεξα την redmi note wcdma global full rom σωστά ? Λέω να την περάσω έτσι για αλλαγή θα ύπαρξη κάποιο πρόβλημα?? Έχουμε κανένα νέο για νιου ρομ απ νταιτ για το το νοτε η πότε θα βγει η v6 για μας τους ταλαίπωρους . Ευχαριστω εκ των προτερων καλημερα και καλη δυναμη σε ολους
-
Μπράβο παιδιά πολύ ωραία πρωτοβουλία. καλή τύχη και κάλες Γιορτές!!
-
Πολύ αγαπημένη Ομάδα του Miui Hellas την καλησπέρα μου . Ερώτηση !! Για μας Του κατόχους xiaomi Redmi Note δεν βλέπω Νιου Ρομ Απνταιτ Απρουβ!!! Να φανταστώ πρέπει να κάνω λίγο υπομονή ε???
-
Και κάτι ακομα .. Δυστυχώς οταν το έκανα update το ειχα στο usb με το pc οταν εκανε restart apo recovery se system εκανε τον κλασσικό ηχο αναγνωρίσεις συσκευής usb pc 2-3 φορες αλλα δεν το πηρα χαμπάρι γιατι εκανα και αλλη δουλεια παράλληλα. Απο την εμπειρία μου καταλαβαίνω οτι το κινητό εχει κολλήσει και δεν bootarei οχι οτι πέθανε. Το βαζω στο pc παλι κανει τον ηχο οτι βρισκειusb αλλα μετα απο 2-3 sec ακουγετε ο ηχος αποσυνδεσεις usb. αυτο το κάνει ασταμάτητα. υπάρχει κάποιο software που μπορε…
-
Παλικαρια καλησπερα. Εχω το xiaomi redmi note και εχω περασει τουλαχιστον 5-6 gtv roms ποτε δεν ειχα προβλημα. Μπαινω σημερα βλεπω οτι βγηκε η 4.9.26 επιλεγω το zip για το note 4.9.30 κατεβαζω περναω sd μπαινω recovery κανω install (αργει περιεργος 1η φορα κανα 5 λεπτο δλδ) μου βγαζει ολα καλα κανω restart και το κινιτο μαγκες πεθανε &*^#&^$&*(*$&*(&! Δεν αναβει. δεν φορτιζει . εβγαλα μπαταρια το αφησα τπτ. Το εβαλα στο pc τπτ .... Τι φαση τωρα ρε παλικαρια??? να πω επισης οτι η μπαταρια ηταν οτ…