Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 85.

• Παράθεση από geoanto555: “Εγώ πιστεύω το θέμα είναι στην συνδεση, καλώδιο ή και usb. ” ειναι το μαμα καλώδιο με οποίο κάνω και τα flash μου usb έχω δοκιμάσει και τις 3 θύρες. θα αλλάξω και usb καλώδιο να δω EDIT άλλαξα και καλώδιο , καμία αλλαγή Αυτο που παρατήρησα είναι οτι μετονομασία κάνει παρόλο που κολλάει ο explorer απλά αργεί πολύ περίπου 4-5 λεπτά Μεατακίνηση αρχείων.... με τίποτα

• Παράθεση από pechr: “για format data το κόβω να θέλει... ” προβλημα στα partition λες? απο τον explorer του κινητού όμως δεν έχω κανένα πρόβλημα να κάνω τις παραπάνω ενέργειες

• το σκέφτηκα αυτό έκανα restart το κινητο και το pc και χωρις άλλη ενεργεια εκατερωθεν δοκίμασα αλλά πάλι τα ίδια πάω να μεταφέρω αρχεία απο φακελο σε άλλο φακελο εντός του κινητού κολλάει και βγάζει μήνυμα αναμονή η συσκευη ειναι απασχολημένη, και όταν παω να κανω μετονομασία απλά κολλάει ο explorer των windows

• Παράθεση από anexitilos: “χμμμμ κάτι κουφό έχω το kenzo με την τελευταία xtrv stable χωρίς sd card, μόνο την εσωτερική. Το συνδέω (mtp) σε pc win10 x64 (usb2,usb3) και δεν μπορώ να μετονομάσω φακέλους ή να μετακινήσω αρχεία απο φάκελο σε φάκελο ” αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος ? Είναι θέμα xtrv rom, γενικό rom bug? ή θέμα ρυθμίσεων ?

• χμμμμ κάτι κουφό έχω το kenzo με την τελευταία xtrv stable χωρίς sd card, μόνο την εσωτερική. Το συνδέω (mtp) σε pc win10 x64 (usb2,usb3) και δεν μπορώ να μετονομάσω φακέλους ή να μετακινήσω αρχεία απο φάκελο σε φάκελο

• Παράθεση από AlexanderK: “αυτή η εφαρμογή υπάρχει περίπτωση να υπάρχει για pc? ” με bluestacks ισως? Ένα πρόγραμμα που σου επιτρέπει να τρεχεις android apps μέσα απο windows, android emulator ένα πραμα.

• κάτι κάνω λάθος. ξεκινάω με αυτο Έχω την τελευταια xtrv stable για RN3 pro. Με την προεγκατεστημένη mihome δεν μπορούσα να συνδεθώ με το Mi account. Την απεγκατέστησα, έβαλα αυτήν από το playstore δούλεψε το miaccount κανονικά. Περνάω την 3.9.5 απo εδώ και έχω πάλι το πρόβλημα με mi account. "δεν θα μπορούσε να συνδεθείτε με τον λογαριασμό mi MI(31-60575)"

• έχω την τελευταία ελληνική stable Μετά από κάποιο restart παρατήρησα το εξής που το είχα δει μόνο στην global dev που πέρασα για 1-2 μέρες. στην κουρτίνα ειδοποιήσεων (δεν ξέρω πως την λέτε εσείς στο χωριό σας ) μου (ξανα)εμφανίστηκε αυτή η search bar Υπάρχει τρόπος να την βγάλουμε ? Και γενικά υπάρχει τρόπος να βγάλουμε τελείως και το swipe up assistant ...thing ? η ακόμα καλύτερα να το αντικαταστήσουμε με το google now ?

• Παράθεση από Dimikap: “Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Dimikap: “καλησπερα παιδιά. ” Δοκίμασες με στατική ip? ” Μετα από 2-3 μέρες το συμπέρασμα είναι ότι δουλεύει. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο με data? Έχω σύνδεση wind κ είναι είμαι σε 3g είτε σε 4g εκεί που κάθομαι στον καναπέ κ έχω data, ξαφνικά χάνεται το σήμα κ φυσικά κ τα data. ” εγώ με αυτά τα bug και μιας και είμαι λίγο ψυχαναγκαστικός θα του είχα κάνει ultra super clean install ...χτες. και αν δεν έστρωνε θα άλλαζα ρομ.

• Παράθεση από KaRouLi: “Δεν μπορώ να πλοηγηθώ στο κινητό, έχει παγώσει στο αρχείο κλήσεων, μόνο αυτό δείχνει. ” δοκιμασε πατημενο το power για πολύ ώρα

• Παράθεση από KaRouLi: “Παράθεση από derveni: “@KaRouLi Βάλε να δούμε το about Phone ” Μήπως μπορείς να εξηγήσεις φίλε μου γιατί σε έχασα? ” πηγαινε στις ρυθμισεις-->τερμα κάτω που λέει "σχετικά με το τηλεφωνο" τραβα ενα screenshot να δουμε ποια ρομ έχει

• Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από anexitilos: “Να προτείνω κάτι? Γιατί δεν αλλάζουμε το twrp του οδηγού με κάποιο άλλο που δεν έχει αυτο το θέμα με το password ? ” Γιατί είναι θέμα του MM και όχι του TWRP ” α μάλιστα αλλα ακόμα και έτσι, αφου το xyz_twrp(νομίζω) κάνει και για L και Μ, δεν είναι καλύτερο να παίζουμε με αυτό?

• Να προτείνω κάτι? Γιατί δεν αλλάζουμε το twrp του οδηγού με κάποιο άλλο που δεν έχει αυτο το θέμα με το password ?

• Παράθεση από gab: “Δεν το ξέρω αυτό φίλε....και εμένα τραβάει φωτο με το δακτυλικο αλλά έχω goodix και φλασαριζα το έξτρα ζιπ για να δουλέψει ” ο πιο απλός και σίγουρος τρόπος κατεβάζουμε "terminal emulator for Android" δωρεαν απο gplay πληκτρολογούμε getprop | grep goodix αν βγάλει [0] έχουμε fpc αν βγάλει [1] έχουμε goodix πηγη

• Παράθεση από anexitilos: “Παράθεση από Krasdimi: “Mi Remote 5.3.0.apk free download cracked on google play HiAppHere Market αν πάλι έχεις θέμα ....κανε κατάργηση της εφαρμογής , ξανακατεβασέ την απο playstore και χρησιμοποίησε το apk για να κάνει το update.... ” μπα τα ίδια και με αυτο.και δεν μπορώ να απεγκαταστησω την τωρινή ,μάλλον θέλει root.ουτε το gplay έχει σαν update την 5.3.0.χωρις root δεν βγαίνει έτσι ? ” και απαντώ ο ίδιος μήπως το χρειαστεί και κάποιος άλλος . Εγκατεστησα το supersu…

• σε redmi note 3 (SD) δεν λειτουργεί σωστά το mi remote (version 5.2.8) επίσης δεν γίνεται να απεγκατασταθεί ή να περαστεί άλλη version (5.1.4 , 5.3.0) από πάνω.

• Παράθεση από Krasdimi: “(Hidden Content) ” πατωντας στο link που μου δίνεις με βγάζει στο play store και η μόνη επιλογή είναι να πατήσω "άνοιγμα".Είμαι με την τελευταία ελληνική stable 8.1.1.0

• Παράθεση από Krasdimi: “Mi Remote 5.3.0.apk free download cracked on google play HiAppHere Market αν πάλι έχεις θέμα ....κανε κατάργηση της εφαρμογής , ξανακατεβασέ την απο playstore και χρησιμοποίησε το apk για να κάνει το update.... ” μπα τα ίδια και με αυτο.και δεν μπορώ να απεγκαταστησω την τωρινή ,μάλλον θέλει root.ουτε το gplay έχει σαν update την 5.3.0.χωρις root δεν βγαίνει έτσι ?

• Παράθεση από Krasdimi: “τσέκαρε την εγκατάσταση από άγνωστες πηγές..... ” την έχω τσεκαρισμενη με αφήνει να την κάνω install αλλά στο τέλος μου βγάζει ότι δεν εγκατασταθηκε .Μήπως δεν είναι καλό το apk .Έχεις κάποιο δοκιμασμένο link?

• Παράθεση από Krasdimi: “ναι επιβεβαιωνω και προτίνω να κατεβάσεις το τελευταιο update 5.3.0 σε apk ” την κατέβασα αλλά μόλις την κάνω install μου βγάζει η εφαρμογή δεν εγκατασταθηκε...