Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-38 από 38.
-
Παράθεση από jd97: “Παράθεση από lallasgr: “Παράθεση από jd97: “καλησπερα! θα ηθελα να μαθω ποια ειναι η καλυτερη ελληνικα stable ROM για kenzo αυτη τη στιγμη, αν μπορει καποιος να με βοηθησει γιατι βλεπω παρα πολλα topics και δεν μπορω πλεον να τα βγαλω περα ” Ποια ρομ φοράει τώρα το κινητό? Εγώ με την τελευταία XTRV Developer rom είμαι πολύ ευχαριστημένος! ” αυτή τι στιγμή το κινητό φοράει GTV 8.0 Stable (8.0.4.0) @George Kaggelaris δεν εχω καταλαβει την διαφορα σε global stable και XTRV... πο…
-
Παράθεση από lallasgr: “Παράθεση από jd97: “καλησπερα! θα ηθελα να μαθω ποια ειναι η καλυτερη ελληνικα stable ROM για kenzo αυτη τη στιγμη, αν μπορει καποιος να με βοηθησει γιατι βλεπω παρα πολλα topics και δεν μπορω πλεον να τα βγαλω περα ” Ποια ρομ φοράει τώρα το κινητό? Εγώ με την τελευταία XTRV Developer rom είμαι πολύ ευχαριστημένος! ” αυτή τι στιγμή το κινητό φοράει GTV 8.0 Stable (8.0.4.0) @George Kaggelaris δεν εχω καταλαβει την διαφορα σε global stable και XTRV... ποια ειναι; εγω βασικα…
-
παιδιά μια ερώτηση... έχω Kenzo me 8.0.4.0 Stable, άλλα βλέπω ότι αυτό είναι beta1... να το περάσω η θα έχει bugs? ευχαριστώ εκ τον προτέρων
-
Παράθεση από derveni: “Παράθεση από jd97: “παιδια μερικες αποριες... γιατι λεγετε beta? εχω 8.0.4.0 στο Κenzo μου.. αξιζει να βαλω το 8.0.5.0 η να περιμενω το 8.1; ” beta λέγεται η δοκιμαστική rom, κάτσε στην 8.0.4.0 είναι καλή, η 8.05.0 έχει πρόβλημα. ” ευχαριστω για την απαντησε φιλε. γνωριζω τι ειναι το beta η απορια μου ειναι γιατι λεγετε beta εφοσον το topic ειναι για stabe roms? αυτο ειναι που δεν καταλαβα
-
παιδια μερικες αποριες... γιατι λεγετε beta? εχω 8.0.4.0 στο Κenzo μου.. αξιζει να βαλω το 8.0.5.0 η να περιμενω το 8.1;
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
jd97 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Παράθεση από jd97: “καλησπέρα παιδιά! αυτός ο οδηγός κανει και για το stable 6.0 - 8.0.4.0; ” Η 8.0.4.0 δεν είναι MM! Από λάθος γράφτηκε το 6.0!! Όταν όμως βγει με το καλό η Stable 6.0 θα κάνει μια χαρά!! ” παλι καλα ειχα κανει backup πριν αρχησω και ετσι δεν εχασα τιποτα, ευχαριστω οπως και να εχει!
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
jd97 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμακαλησπέρα παιδιά! αυτός ο οδηγός κανει και για το stable 6.0 - 8.0.4.0;
-
Παράθεση από kahi: “Καλησπέρα, τώρα κατεβάζω και εγώ την stable 8 kenzo να την βάλω, θα της κάνω καθαρή εγκατάσταση ώστε να μπορώ να βγάλω σωστά συμπεράσματα. Να ρωτήσω και κάτι, αναβάθμιση σε android 6 θα γίνει κάποια στιγμή; ” και εγω αυτο θα ηθελα να μαθω, αν θα ερθει επιτελους το android 6 για kenzo!
-
παιδια για Kenzo (Note 3 Pro) θα γινει τιποτα;
-
Κινέζικα στο τηλεχειριστήριο App
jd97 - - MIUI ROM BUGs
Μήνυμαθα περιμενω να γινει μεταφραση ευχαριστω πολυ φιλε!
-
jd97 - - MIUI ROM BUGs
Μήνυμαπριν εγκαταστεισω την ελληνικη ROM ειχα την Global και το App ητανε ολο στα αγγλικα, δεν μπορει να γινει μεταφραση απο εκει;
-
jd97 - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΈχω το stale version απο την ελληνικη ROM και το τηλεχειριστήριο για τηλεωρασεις κτλ εχει μερικα κινεζικα με αποτελεσμα να μην μπορω να το χρησιμοποισω σωστα... ειναι μονο σε μενα η σε ολους; μολις συνειδητοποίησα οτι εκανα topic σε λαθος μερος.
-
xiaomi redmi note 3 pro
jd97 - - MIUI ROM BUGs
Μήνυμαφιλε μου εγω παραγκειλα και πηρα πριν μερικες μερες το redmi note 3 pro 32gb και δεν ειχε ελληνικα. εκανα unlock τον bootloader φλασαρα twrp recovery και περασα το ελληνικο ειναι πολυ ευκολη διαδικασια και το κινητο ειναι πανισχυρο. αξιζει.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
jd97 - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμαευχαριστω πολυ φιλε μου!
-
jd97 - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυματο πηρα σημερα το κινητο και λεει οτι φοραει global rom stable. τι μου προτινεις να κανω; φυσικα δεν εχει ελληνικα..
-
jd97 - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμαπαιδια, πρώτα κανω flash την developer Rom της κινας και μετα κανω unlock το bootloader? εκανα αιτηση για να με αφησουν να το κανω unlock και τωρα περιμενω.