Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 63.
-
Καλη επιτυχια και ευχαριστουμε την εταιρια για το δωρο
-
Η τιμη του ειναι εξαιρετικη....(αρα φανταζομαι θα πεσει λογικα και η τιμη στο Mi5)..Η μπαταρια του με προβληματιζει λιγο..θα την ηθελα μεγαλυτερη...Αναμενουμε ομως επισημες ανακοινωσεις απο τη xiaomi
-
Χαλαραααααααα..Μπραβο σε ολους που βοηθησαν σε αυτη την ανετη νικη και ιδιαιτερα στους διαχειρηστες αυτου του φορουμ!!!
-
12741 votes δεν χανετε αυτη η νικη!!!
-
Ολα καλα με μονο προβληματακι τα 3g δεδομενα που πρεπει παλι να μπουν χειροκίνητα!!!
-
Ψηφισα και εγω ως coftaras..Τους εχουμε παρει φαλαγγι αλλα δεν σταματαμε εδω..παμε να αυξησουμε την διαφορα!!!
-
Ψηφίζω συνέχεια ως coftaras Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από koukis: “Εγκατασταθηκε σε libra και όλα καλά εκτός από την μπαταρία είναι λογικό αυτό που βλέπω; σε 20 λεπτά από 100% πήγε στο 82%! ” Κανε επανεκκίνηση εκ νεου και θα δεις τεραστια διαφορα...Και εγω το ιδιο επαθα στην αρχη και απογοητευτικα...Μετα ομως την επαννεκινηση τα πραγματα γιναν οπως παλια μην πω καλυτερα !!!
-
Την εβαλα πανω στην παλια και δεν εω το παραμικρο προβλημα...ενα μπραβο στα παιδια για την εξαιρετικη δουλεια που κανουν!!!!
-
Λοιπόν έχουμε και λέμε. Έβαλα την 6.8.11 του gkalen. Το πρόβλημα με το IMEI. Έχει διορθωθεί. Βέβαια εκεί έχουμε αλλά προβλήματα όπως το πρόγραμμα για τα μνμ που δε ανοίγει και το βασικότερο το album. Άρα μάλλον η τελευταία έκδοση σε κάποιους δημιουργεί πρόβλημα. Μπορεί κανείς εδώ να μου βάλει το link για κάποια έκδοση που να μην έχει πρόβλημα έστω και παλιότερη μέχρι να βγει η νέα? Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Την είχα περάσει και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα με μόνη εξαίρεση τα μνμ αλλά επειδή είχα άλλο στην θέση τουδεν με προβλήματησε αυτό. Βλέποντας και κάνοντας. Απλά αυτή τη στιγμή είναι ενοχλητικό να μου βγάζει το παραπάνω μνμ Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θα δοκιμάσω να κατεβάσω την προηγούμενη έκδοση Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με την ίδια έκδοση πριν βάλω την fix έκδοση δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Για πως βάζω την fastboot ro? Είμαι σε διακοπές και μέχρι να γυρίσω Αθήνα δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στο κόσμο να βρω πως γίνεται Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
[ROM- gkalen-ΜiUi8-6.8.18] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
ΜήνυμαGalen έβαλα χθες την νέα διορθωμενη έκδοση και μου βγάζει συνέχεια μνμ 28d3c44c60260040d9f729a5a1672473.jpg Για κάποιο λόγο μου έχει σβήσει τα αρχεία για να ξαναβάλω την rom από την αρχή και επειδή είμαι σε διακοπές και δεν μπορώ να κατεβάσω πάλι τι μπορώ να κάνω. Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μετα απο 1 μερα εντονης χρησης αν εξαιρεσουμε το προβλημα με την θερμοκρασια (σε καποιες εφαορμογες) η ROM αυτη ισως ειναι η καλυτερη απο οσες εχουν βγει μεχρι τωρα
-
Εγω το μοναδικο προβλημα που εχω βρει ειναι στον πλοηγο για το ιντερνετ που ταν παταω να μπω στις ρυθμισεις με πεταει εξω ..σκεφτομαι να αλλαξω προε το παρον πλοηγο μεχρι να διορθωθει
-
Μολις εβαλα και εγω την 6.6.16..Δυστυχωε επρεπε να ξαναλω τις εφαρμογες μου απο την αρχη αλλα μικρο το κακο..Διχνει εξαιρετικη σε πρωτη φαση!! Θα ασχοληθω αρκετα μεσα στο ΣΚ και θα αναφερω και εγω εντυπωσεις και bugs !!! ΥΣ για να μην το σπασω το κινητο πως βγαζουμε το παρακατω μενου ?
-
Επειδη θα ειναι η πρωτη φορα που θα κανω factory reset αν παρω μεσω backup μεστ του TWRP εχω παρει backup ολες τις φωτο και τα δεδομενα μου ή ορισμενα απο αυτα? Μετα την εγκατασταση της νεας ROM πως τα βαλω μεσα τις εφαρμογες μου και τις φωτο (αφου αυτες θα εχουν σβηστει λογικα)? Σορυ για τις χαζες ερωτησεις αλλα ειμαι νεος σε αυτα