Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-38 από 38.
-
Γιατι δεν φορτωνει την σελιδα.
-
Να ρωτησω κατι ασχετο (ή σχετικο,δεν ξερω). Τι ειναι το MD5Sum? Γιατι σε εμενα καθε φορα που κανω εγκατασταση καποια ρομ μου λεει MD5Sum faild? Επισεις καθε φορα πρεπει να στεινω το τηλεφωνο απο τιν αρχη.Τι παιζει?
-
Αν και εβαλα εξαιρεση και στον firefox και στο avast, παλι εχω το ιδιο μηνημα
-
Καλησπερα,δεν ξερω αν ειναι το σωστο μερος για το προβλημα μου αλλα εχουν σπασει τα νευρα μου.Δεν με αφηνει το avast να μπω στην σελιδα σας (μας).Μου πεταει συνεχεια μυνημα οτι δεν ειναι εγγυρο το ποισττοποιητικο ασφαλειας αυτης τις σελιδας.Μηπως θα μπορουσε καποιος να βοηθησει?
-
Τελικά δεν φταίει η ρομ αλλά η κατάρα μου με τα μηχανήματα!!! Μόλις έκανα διαγραφή του ακουστικού και από το άλλο τηλέφωνο, δεν μπορούσα ούτε εκεί να κάνω ζευγοποίηση! Οπότε, γκουγκλαρισμα, πως να το φέρω σε κατάσταση ζευγοποιησης και δούλεψε! Σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. Και κάτι ακόμα, αν ρουταρο το τηλέφωνο (redmi note 3g) θα μπορώ να κάνω αναβάθμιση? Τώρα είμαι με 5.11.5 dev. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχω 2 τηλέφωνα και 1 ακουστικό. Το ακουστικό μπορεί να δουλέψει με 2 τηλέφωνα ταυτόχρονα, παρόλα αυτά, κλείνω το Bluetooth του άλλου τηλεφώνου. Κάνω αναζήτηση από το δικό μου τηλέφωνο για συσκευές Bluetooth και δεν βρίσκει τίποτα. Η μόνη αλλαγή που έχει γίνει ανάμεσα στις 3 συσκευές, είναι η ρομ στο redmi note 3g. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σήμερα έβαλα και εγώ την 5.11.5 dev. Από μπαταρία μάλλον καλά πάει. Το Bluetooth έχει θέμα, δεν δουλεύει το ακουστικό Plantronics m90. Ενώ ανοίγει το Bluetooth, συνδέεται με άλλο τηλέφωνο, το ακουστικό δεν το βρίσκει. Ξέρει κανείς τι να κάνω? Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Redmi note 3g
-
Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να αλλάξω το serial number μέσω flash tool?
-
Καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει αν δουλεύει το "αγορασμένο" navigon σε redmi note 3g και 5.4.24;
-
Μήπως έστρωσε το πρόβλημα; το ξέρω ότι τρέχετε αυτό το διάστημα αλλά δεν αντέχω να περιμένω άλλο. Θέλω και εγώ κιτ κατ !!!
-
Ευχαριστώ πολύ. Είχα ξανά αναφέρει το πρόβλημα αλλά δεν είχα πάρει μια σαφή απάντηση γιαυτό άνοιξα το θέμα. Συνεχίστε την πολύ καλή δουλεία που κάνετε.
-
Θα μπορούσε να βοηθήσει κάποιος με το πρόβλημα που προκύπτει στο serial number όταν βάζουμε gtv 5.4.3 και πάνω; είμαστε καταδικασμενει να μένουμε σε jelly bean;
-
Λόγο του προβλήματος στην αλαγη του serial number σε redmi note 3g όταν βάλουμε kit kat, μήπως θα μπορούσατε να ασχοληθείτε λίγο και με το δικό μας πρόβλημα? Έεεεε? Φανταστικε αντμιν?
-
Λύθηκε το πρόβλημα με την αλλαγή του serial number στο redmi note 3g? Θέλω να περάσω την καινούργια ρομ αλλά δεν μπορώ χωρίς navigon.
-
Παράθεση από stathis: “REDMI NOTE 3G. Για όσους δεν δουλεύει το navigon τα πραγματα είναι πολύ απλα, έχει αλλάξει το σειριακό αριθμο σε 0123456789ABCDEF. Κάτι πρεπει να γίνει με αυτό. Ρυθμίσεις/Σχετικα με το τηλ./Κατασταση.” Μπορούμε να κάνουμε κάτι εμείς σαν απλοί χρήστες ή θα πρέπει να το αλλάξουν οι "γιατροί" των ρομ?
-
Χρόνια πολλά σε όλους. Τελικά δεν μπόρεσα να βρω άκρη με καμιά έκδοση του "αγορασμενου" navigon (5.2.0, 52.6, 5.3.0, 5.3.1) και αναγκαστικά ξαναγυρησα στον 5.1.18 stable. Κρίμα γιατί είδα ότι στην 5.4.10 είχατε κάνει πολύ καλή δουλειά.(μιλάω για το redmi note 3g. Σε mi3 δουλευει κανονικα)
-
Καλησπερα. Τα πρωτα 2 προβληματα εκαναν την εμφανιση τους. Εχω redmi note 3g και απο stable 37 5.1.18 εβαλα 5.4.3. Ολα δουλευουν πολυ καλα (μπορει και πιο γρηγορα) εκτος απο το navigon και τις κλησεις μεσω fb. Μηπως εχει αναφερθει κατι απο αλλους ειδικα για το navigon.
-
Σε εμένα ο πλοήγος δεν μπορεί να επανεγκατασταθη. Μου λέει ότι υπάρχει άλλη, αντικρουομενη, υπογραφή για αυτό το πρόγραμμα.