Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 64.
-
Fm radio νεκρό
Μήνυμαδοκίμασα αλλά δεν βγάζει αναβάθμιση λέει πως είναι ενημερωμένο. αφήνω μια πιθανότητα ότι επειδή έχω το bug με τον ήχο κλήσης μέσω ακουστικών (δεν μ'ακούν καλά) έχω βάλει το soundabout, και λέω μήπως αυτό μου κολλάει τον ήχο. Αν και να πω πως το δοκίμασα με κλειστό το soundabout.
-
Fm radio νεκρό
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Φίλε @aggelosd με ποια ρομ έχεις το πρόβλημα. Μήπως έκανες κάτι και δεν δουλεύει σωστα η εφαρμογή πλεον; Θα σε παρακαλέσω να έχεις περισσότερη υπομονή γιατί εδώ μέσα μπορεί να διαβάσεις τις πιο απίθανες ερωτήσεις.. ” global 8.1.0.1 MHRMIDI global stable όπως ήρθε από you.gr δεν έκανα τίποτα root flash κτλ.
-
Fm radio νεκρό
Μήνυμαγίνεται conflict με τον ήχο των κλήσεων στα ακουστικά. Όταν είναι κολλημένο έκανα μια κλήση και ξεκόλλησε. Αλλά γιατί αυτό δεν μπορώ να καταλάβω
-
Fm radio νεκρό
Μήνυματα ακουστικά είναι κεραίες στα κινητά τα τελευταία είκοσι χρόνια ήταν περιττή η ερώτηση. Ήμουν σαφης, δούλευε το ράδιο, σταμάτησε να δουλεύει το ράδιο. Άρα είχα τα ακουστικά και άκουγα. Τέλος πάντων όποιος θέλει βοηθάει αν ξέρει.
-
Fm radio νεκρό
ΜήνυμαΠαράθεση από chrdes: “Παράθεση από aggelosd: “1. Καλησπέρα. Ανοίγει το app του Ραδιοφώνου αλλά δεν ακούγεται τίποτα σαν να μην άνοιξε. Καμία ιδέα;;ς ” Εχεις συνδέσει ακουστικά; Λειτουργούν σαν κεραία. RN2 Official Global 8.1.2.0 ” πιστεύω πως με δουλεύεις ρωτώντας μου αυτό... Δεν είμαι βόδι.
-
ξαφνικά δεν δουλεύει το Ραδιόφωνο. Δεν είχε ήχο αρχικά και αφού έσβησα τα δεδομένα της εφαρμογής και έκανα επανεκκίνηση δεν σκαναρει συχνότητες. Καμία βοήθεια εκτός του factory reset; no root only global stable
-
Fm radio νεκρό
Μήνυμα1. Καλησπέρα. Ανοίγει το app του Ραδιοφώνου αλλά δεν ακούγεται τίποτα σαν να μην άνοιξε. Καμία ιδέα;;ς
-
Έχω κάνει καθαρισμό. όχι μια και δυο. γενικά διάβασα ότι το Miui 7 δεν κάνει καλή διαχείριση της ενέργειας. απλά ρωτάω ποια από όλες που πέρασαν ήταν πιο καλή. είναι τραγικό να έχω κάνει καθαρή εγκατάσταση να κάνω πλήρη φόρτιση deep charge και με λίγο facebook και surf να πέφτει 17% όπως δείχνω και στην φώτο.
-
Επανέρχομαι με το θέμα της κατανάλωσης. Επειδή κατάλαβα ότι είναι θέμα software η κακή χρήση και επειδή έψαξα μετά από συμβουλές φίλων στο φορουμ εδώ miui v6 σε redmi note 2 δεν υπάρχει, cyanogen δεν θέλω να βάλω γιατί χάνω κάποια καλά της συσκευής, γνωρίζει κανείς κάποια δικιά σας ρομ που είχε αξιόλογη χρήση μπαταρίας;;;
-
Παράθεση από Bodai: “Όχι δεν είναι κακό και σε καμια περίπτωση δεν είναι δουλειά μου να σε ρωτήσω γι'αυτό ΑΛΛΑ όταν αρχίσουν να παρουσιάζονται προβλήματα τότε θα καταλάβεις ότι όταν λέμε κάτι το λέμε για το δικό σας το συμφέρον. ” δεν είμαι αδαής γενικά στα κινητά έχω κάνει πολλά και διάφορα τόσα χρόνια τα xiaomi δεν έχω επαφή ακόμα Καλή και τα ψάχνω με ηρεμία. Ποτέ δεν θα κατηγορήσω κάποιον σε ένα φορουμ που έχει κάνει τόση δουλειά για ένα δικό μου πρόβλημα την στιγμή που με ευθύνη μου κάνω ότι…
-
Παράθεση από Bodai: “ ” Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από aggelosd: “Την πέρασα απλά χωρις clean και χωρίς wipe (βαριέμαι απίθανα) βλέπω πως έχει καλύτερη εικόνα μπαταρίας θα βγάλω συμπεράσματα τις επόμενες 48ώρες ” Βαριέσαι ε?? ” είναι κακό; θα έπρεπε να το κάνω Ή μπορώ και μετά;
-
Την πέρασα απλά χωρις clean και χωρίς wipe (βαριέμαι απίθανα) βλέπω πως έχει καλύτερη εικόνα μπαταρίας θα βγάλω συμπεράσματα τις επόμενες 48ώρες
-
έχω την 5.12.31 και κατεβάζω την 6.1.21 πρέπει να κάνω clean install ή με update μπορώ χωρίς να τα ρημάξω όλα;