Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-29 από 29.

• help

giabritsos - - RedMi 3S/Pro/3X (Land)

Μήνυμα

Δεν μπορώ να περάσω drivers Sent from my iPhone using Tapatalk

• help

Μήνυμα

Αν μπορούσα να εξαφάνισω τα κινεζικά πληκτρολόγια και να βάλω ελληνικά θα ήταν οκ.γιαυτο θα Βάλω ελληνική Sent from my iPhone using Tapatalk

• help

Μήνυμα

Ναι αφού με αυτή ούτε ελληνικό πληκτρολόγιο δεν έχει...ούτε store Sent from my iPhone using Tapatalk

• help

Μήνυμα

Ποιους οδηγούς χρειάζομαι από αρχή μέχρι να τελειώσω;εκτός από ξεκλείδωμα ;άδεια δίνουν αμέσως ; Sent from my iPhone using Tapatalk

• help

Μήνυμα

android 6.0.1 MMB29M MIUI 8.0 STABLE 8.0.10.0 MALCNDG

• help

Μήνυμα

όχι αλλον οδηγο ειχα δει...θα το κανω... μπορεις να μου πεις μετα τι οδηγούς θα πρεπει να δω γιατι εχει πολλους και χαθηκα λιγο...θελω να ξεκλειδωσω το κινητο και να περασω ελληνικη ρομ...την ελληνικη ομ που θα την βρω?

• help

Μήνυμα

είμαι ακομα στο πρωτο βημα...προσπαθω να δω αν εχει η όχι κλειδωμενο bootloader και με τον οδηγο ενώ εχω κανει το ζιπ αποσυμπιεση στον c στον πινακα εντολων όταν παταω fastboot devices δεν μου βγαει τιποτα...το κινητο είναι κανονικα σε fastboot...

• Redmi 3S - Νέα παραλαβή

Μήνυμα

απο θεσσαλονικη...απο μια φιλη..

• γεια σε ολους.μολις παρελαβα το κινητο και παρολο που εβαλα γλωσσα αγγλικα βλεπω εχει πολλα κινεζικα μεσα,στο μενου και ειδικα εφαρμογες.δεν καιγομαι να βαλω ελληνικη ρομ...θα ηθελα ομως μια ρομ χωρις κινεζικα μεσα και να εχω play store ,και με τα αγγλικα βολευομαι.τι να κανω?δεν κατεχω το πειραγμα των κινητων...μια βοηθεια?