Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-47 από 47.
-
Καλημερα. Έχοντας πλέον αγοράσει το νέο μου κινητό Mi max 32 gb. Και εχοντας κάνει αναβάθμιση από miui 7 σε miui 8 θέλω να ρωτησω εάν ή Ρομ που φοράει να τη κρατήσω? ή να βάλω κάποια άλλη; να τονίσω ότι δεν είμαι γνώστης των διαδικασιών αλλαγής Ρομ. Σας ευχαριστώ. =============== Δεκ 6th 2016, 12:41pm =============== Παράθεση από kerinoma: “Καλημερα. Έχοντας πλέον αγοράσει το νέο μου κινητό Mi max 32 gb. Και εχοντας κάνει αναβάθμιση από miui 7 σε miui 8 θέλω να ρωτησω εάν ή Ρομ που φοράει να τη …
-
Ευχαριστουμε θερμά για την υποστήριξη που μας παρέχεται.
-
Παράθεση από anikologr: “Παράθεση από kerinoma: “ειμαι κατοχος και εγω ενος mi band και ειχα την εκδοση 1.8.711 προεγκατεστημενη στο κινητο μου. δοκιμασα λοιπον να κανω αναβαθμιση σε αλλη εκδοση 2,0,4 αλλα δεν εχει καθολου ελληνικα πρεπει μηπως να γυρισω σε προηγουμενη εκδοση με ελληνικα και ποια? ευχαριστω. ” Αν κατεβάσεις την έκδοση που ανέβασε ο macdoctor θα έχεις και ελληνικά... ” Ευχαριστω για την απαντηση σου θα το δοκιμασω.....
-
ειμαι κατοχος και εγω ενος mi band και ειχα την εκδοση 1.8.711 προεγκατεστημενη στο κινητο μου. δοκιμασα λοιπον να κανω αναβαθμιση σε αλλη εκδοση 2,0,4 αλλα δεν εχει καθολου ελληνικα πρεπει μηπως να γυρισω σε προηγουμενη εκδοση με ελληνικα και ποια? ευχαριστω.
-
Παράθεση από kerinoma: “Καλημέρα στη κοινοτητα. Ειμαι και εγω κατοχος ενός note2/prime και φοραω miui 7.0.99.99 stable επιχειρησα λοιπον να κανω αναβαθμιση σε ελληνικη hermes 7.0.8.0 αλλα η αναβαθμιση διακόπτεται στο 6% μου βγαζει failed, τι πρεπει να κανω για να πετυχει σωστα? ευχαριστω. ” ευχαριστω για την απαντηση. δοκιμασα να την περασω απευθειας αφου υπηρχε η universal αλλα βλεπω ότι δε την δεχεται. φοβάμαι ότι αν δε καταφερω να κανω καθαρη εγκατασταση πως να το επαναφερω?