Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-43 από 43.

• Σπασμένη οθόνη Mi3w

Zep - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά, Ποστάρω για πρώτη φορά νέο θέμα όντας φουλ απογοητευμένος με το πώς εξελίσσονται τα πράγματα για το κινητό μου. Έπεσε πριν ένα μήνα και έσπασε κάτω δεξιά με αποτέλεσμα να μην πιάνουν τα κάτω πλήκτρα. Η οθόνη λειτουργούσε κανονικά. Διάβασα, λοιπόν ότι είναι πανεύκολο να αλλάξεις οθόνη στο mi3 και έσπευσα να παραγγείλω γιατί μπαίνω στρατό. Είδα ότι υπάρχουν δύο βίντεο και πολύς κόσμος μου έλεγε ότι είναι απλό, ειδικά αν ακολουθήσεις τα βίντεο. Παρήγγειλα αυτό: New Black Touch Dig…

• Παιδιά κι εγώ είχα διαβάσει πολλά για τη μπαταρία του. Πόσο καλή είναι και τέτοια. Όταν άλλοι χρήστες με φουλ ανοιχτό 3g καταφέρνουν το κινητό να τους κρατήσει 6 ώρες ενεργή οθόνη, εγώ καταφέρνω 4. Είμαι ακόμα με την τελευταία έκδοση της multilanguage από το merimobiles. Μου έχει προταθεί να βάλω τη global 23.0 και μάλλον θα το κάνω αύριο. Φυσικά η μπαταρία στην εξισορρόπηση μιας και δεν υπάρχει επιλογή για εξοικονόμηση. Τώρα που είπα global, ποιος οδηγός αναφέρει τον τρόπο καθαρής εγκατάστασης?

• Να 'στε καλά παιδιά! Ευχαριστώ!