Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 61.
-
Έκανα και καθαρή εγκατάσταση και θα ξανακάνω.. Με τους οδηγούς που έχετε εδώ μέσα.. Και έβαλα μετά την τελευταία ρομ που έχετε XTRV-7.11.9/10 & ARΩΜΑ . Αφού πέρασα πριν το αρχείο.. Μετά από 3-4 μέρες το ξαναεκανε.. Και τώρα έχω μια με ανδροιτ 8..δηλαδή είχα πρόβλημα και πέρασα ανδροιτ 8 =============== Νοε 17th 2017, 7:05pm =============== Έκανα καθαρή εγκατάσταση τα ίδια πάλι μετά από 4-5 κλήσεις =============== Νοε 17th 2017, 7:09pm =============== Η συχνότητα και η συμπεριφορά είναι ίδια είτε…
-
ευχαριστω φιλε ...το εκανα ολα καλα αν και με παιδευτικα λιγο με τις ρομ ειχα aosp_kenzo-8.0.0-20170902-mod .android 8 oreo . την ξαναεβαλα και ολα οκ =============== Νοε 14th 2017, 9:09am =============== καλημερα στο πανελ το ξανάκανε το κινητο εβγαζε μηνυμα μην σκεπαζετε την πορτοκαλί γραμμη ,,περασα πάλι το persist . αλλα θυμήθηκα κατι που εχει σχεση με τα αυτοκινητα την 10ετια του 90 μια γνωστη μου ηταν στην άλφα ρομεο οι πελατες που παίρναν αυτοκίνητα διαμαρτυρωτανε οτι καινε λαδια ..ενταξε…
-
Το rn3p τα αρχεία βίντεο τα βλέπει σαν αρχεία pdf και λέει είναι κατεστημένο... Μόνο το παίζει το βίντεο αν το αλλάξω εφαρμογή από τις ιδιότητες.
-
σε kenzo άλλη ώρα η οθόνη κλειδώματος και άλλη το τηλ. μετα απο 2-3 ξεκλειδώματα επανέρχεται .σωστή ωρα δείχνει στο κλείδωμα .η κάμερα google δεν παίζει στο βίντεο ..
-
εχω το mls iQ1551 και ζηταει τον κωδικο στο google ο φιλος που το εχει δεν θυμάται τιποτα μονο το email τηλεφωνο δεν εχει βαλει παρα μονο ερωτηση ασφαλειας και ενα email που ουτε καν το ξερει γιατι του το κανανε αλλοι ..πως μπορώ να παρακαμψω τον λογαριασμο gooogle ..? προσπάθησα με το Realterm δεν μπορω να βρω την πορτα .ο αλλος τροπος με το πληκτρολογιο δεν γινεται ...τη αλλο να κανω..?
-
Αγορα mi5s
ΜήνυμαΕυχαριστώ φιλαράκο για όλα =============== Ιουν 5th 2017, 11:38am =============== Αυτά που έγραψες δεν έχουν την 800 μήπως κάνω λάθος.?
-
Αγορα mi5s
ΜήνυμαΕυχαριστώ φιλαράκο.. Θα ρωτήσω τότε ποια ρομ έχει.. Αν σου είναι εύκολο σε ποια μοντέλα η χιαομι έχει την β20