Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 61.
-
Αγορα mi5s
Μήνυματη πρέπει να προσέξω για να αγοράσω το mi5s ποια ρομ πρέπει να έχει.. Και τη γίνεται με την wind..
-
ολα καλα σε κενζο ..μονο η καμερα στο βιντεο hdr εχει την ροζ κορδελα ακομα ...
-
Από Κίνα τη τελωνείο έχει.? Αμα περάσει..?
-
σε κενζο οπως και η προυγουμενη ρομ ετσι και αυτη ..αν μεινω με κλειδωμενη εφαρμογη ανοιχτη δεν ανοιγει μετα με δακτυλικο αποτυπωμα πρεπει να πατησω το ον/οφ και μετα ανοιγει ..
-
Σημειωσεις
Μήνυμασε samsung που ειχα πριν τις ειχε σε φακελο μεσα .. NasDriver δεν βρηκα τιποτα αν και το παρατησα (το ξεχασα) καλες γιορτες σε ολους ...
-
Σημειωσεις
Μήνυμασε ποιο φακελο θα βρω τις σημειωσεις για να τις καρατησω ..ευχαριστω
-
Και αυτή όπως και οι προηγούμενες δεν παίζουν τα αρχεία wmv.
-
Xiaomi Redmi Note 3 Pro: Στο GFXBench με Android Nougat | Techblog.gr
-
γεια στην παρεα ..εχω περασει την XTRV-7.1.19 και δεν μπορω να παιξω αρχεια βιντεο wmv [παρουσιαστηκε αγνωστο σφαλμα] βγαζει μηνυμα..και με την προυγουμενη XTRVbeta2_7.1.5 δεν επαιζε ..redmi note 3 pro
-
Σε όλα τα email που έπαιρνα ψήφιζα.. Καλή δουλειά τα email αλλιώς 1-2 φορές θα ψήφιζα.. Όσο για την κλήρωση που λέτε δεν μπήκα σε κανένα νήμα για ψηφοφορία θα ήταν άδικο..
-
καλήμερα στο πάνελ ...έχω το ρεδμι νοτε 3 προ και σημερα δεν μπορουσα να καλεσω ουτε να με καλεσουν ..ειπα ειναι προβλημα του δυκτιου ..αλλα το διαβασα εδω μεσα και απο αλλο φίλο που ειχε το ιδιο προβλημα και το αναφερω .. επίσης στην καμερα εχω μια ροζ γραμμη οταν ειναι ενεργοποιημένο το hdr και απο καποιον φιλο το εχω ξαναδιαβασει εδω μεσα ...
-
μια και υπαρχουν τοσα προβληματα ειπα να γραψω κ εγω ..εμενα πηγαν ολα κατ ευχη ..και με αναβαθμιση και με καθαρισμα πρωτα και φλασαρισμα μετα ...ολα οπως ηταν ..σε redmi note 3 pro
-
γεια σας κ απο μενα και η προυγουμενη και αυτη τωρα τα προβληματα που ειχα δεν διορθώθηκαν ..το κειμενο το εχω βάλει στο L καποιε γραματοσειρες καβαλανε απνω σε αλλες . στην οθωνη κλειδωματος η κληση εκτακτησ αναγκης και το διαγραφή βγαζει κουκκίδες .πρεπει να το βαλω στο s για να δειχνει σωστα .και στην καμερα οπως και ο προυγουμενοσ φιλος μου βγαζει ροζ γραμμη οταν ενεργοποιο το HDR ..και αυτο φαινεται και στην προβολη ..τηλ. redmi note 3 pro
-
Καληνερα ..εμενα τα λεντ δουλευουν κανονικα νοτε 3 προ