Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-35 από 35.
-
καλησπερα σε ολους πριν λιγες μερες αγορασα το RN4 64GB και σκοπος μου ειναι να του περασω την εφαρμογη google camera,οποτε μπηκα στην πρωτη διαδικασια unlock bootloader και root. εως τωρα εχω κανει: 1- εχω περασει αυτην την ρομ MIUI 9 Global Beta ROM 8.4.26: Full Changelog & Download Links - MIUI General - Mi Community - Xiaomi (για να μπορεσω να κανω unlock) 2- περιμενω της 72ωρες για να με αφησει να ξεκλειδωσω (θελω ακομα 12 ωρες) μετα θα ηθελα να του περασω μια ρομ χωρις προβληματα και να κα…
-
θηκη πουγκι
Μήνυμαγνωριζει καποιος καταστηματα απο Ελλαδα για ποιοτικη θηκη πουγκι να ταιριαζει σωστα σε RN4?
-
Παράθεση από spideman3: “@antonisch Πέρασε αυτή xiaomi-miui-hellas-7.0_mido_V9_arΩma_8.4.26.zip και διάβασε λίγο εδώ τι λένε άλλοι χρήστες της συσκευής σου [XTRV-8.4.26 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 29/4 17:17) ” πρεπει να ειμαι vip για να την κατεβασω?εχω δοκιμασει 4 φορες και σταματαει το κατεβασμα μετα απο 2-3 λεπτα.
-
Καλησπερα και καλος σας βρηκα! Ειμαι ενα βημα πριν την αγορα του κινητου και εχω διαφορες ερωτησεις. -Εαν ξεκλειδωσω τον bootloader και κανω root χανω την εγγυηση? -θελω να εχω την μεγιστη ποιοτητα φωτο την ημερα,υπαρχει καποιος τροπος να το κανω οπως πχ ειδα καποιους οδηγους που υπαρχουν για νυχτερινες φωτο?