Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 116.
-
unlock
ΜήνυμαΠαράθεση από saha: “καλημερα πως μπορω να ξεκλειδωσω το τηλ εχω δει πολλους τροπους αλλα τπτ ” sorrυ bootloader εννοω
-
unlock
Μήνυμακαλημερα πως μπορω να ξεκλειδωσω το τηλ εχω δει πολλους τροπους αλλα τπτ
-
t rex οθονη
Μήνυμακαλημερα εδω και μια βδομαδα παρατηρω οτι η οθονη δεν εχει εντονο φως οπως πρωτα εχει συμβει και σε καποιον αλλον ? και για service που το παμε?
-
hot spot
Μήνυμαto android του αυτοκινητου για να συνδεθει με data εαν ανοιξω το wifi θελει εναν κωδικο ασφαλειας wpk2 αυοτον δεν το εχει πλεον ,εαν μπω χωρις ασφαλεια τοτε συνδεετε κανονικα
-
hot spot
Μήνυματι εννοεις παιχνιδι ..ειναι η οθονη του αυτοκινητου που εχει android
-
hot spot
Μήνυμακαλησπερα εβαλα στο mido την21,2,3 και δεν μπορω να κανω το τηλ hot spot και να συνδεσω το android toy αυτοκινητου δε γραφει καποιο κωδ ξερει κανει τι να κανω?
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
saha - - Recoveries
Μήνυμαευχαριστω
-
saha - - Recoveries
Μήνυματο θεμα ειναι οτι δεν εχω κανει μπακ και δεν εχω καμια ρομ
-
saha - - Recoveries
Μήνυμαπερασε κανονικα το twrp kai meta ekana επανεκινηση στις επομενες επιλογες πατησα απενεργοποιηση και μετα κολλησε
-
saha - - Recoveries
Μήνυμαλοιπον εκανα οτι λενε στην πρωτη σελιδα και εχει κολλησει στο logo mi τι κανω τωρα οεο?
-
saha - - Recoveries
Μήνυμαευχαριστω πολυ
-
saha - - Recoveries
Μήνυμαπια νομιζεις οτι ειναι καλυτερη?
-
saha - - Recoveries
Μήνυματωρα τελαυταια τρωει κολληματα και αργει και σκεφτομαι να βαλω καποια αλλη ρομ
-
saha - - Recoveries
Μήνυμαοοοκ θα το πρωσπαθησω αν και με φαινετε λιγο ζορι
-
saha - - Recoveries
Μήνυμακαι πως το κανω ?
-
saha - - Recoveries
Μήνυμακαλησπερα σε mido εκανα ξεκλιδωμα αλλα δε μπορω να μπω σε twrp με button- καο power εχει μονο τρεις επιλογες reboot -συνδεση με mi account -wape τι κανω λαθος?
-
format
Μήνυμακαλησπερα μετα απο 4 χρονια περιπου αρχισε να κολλαει note4x δε εχει ξεκλειδωτο boot πως μπορω να το κανω επαναφορα χωρις να χασω τα αρχεια μου και οτι εχωμεσα?
-
otg
Μήνυμααυτο θα κανω καλο βραδυ και ευχαριστω