Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-116 από 116.

• λογικα την official εχω οποτε περιμενω

• καλησπερα εγω που εχω8,2,10 global σταθερη πως θα κανω αναβαθμηση?Πρεπει πρωτα να το ξεκλειδωσω ?

• Πυλη sms

saha - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Αντε πάλι από χτες με βγάζει στην μπάρα αδυναμία λήψης πύλης SMS τι είναι αυτό?

• Κλήσεις

Μήνυμα

Οκ ευχαριστώ

• Κλήσεις

Μήνυμα

Δηλαδή εκεί που λέει κλήση επιλέγω δε έχει οριστεί?

• Κλήσεις

Μήνυμα

Όταν έχω δύο κάρτες πώς διαλέγω από πια θα τηλ?

• mi cloud

Μήνυμα

επισης στο mi cloud με λεει αδυναμια αποκτησης πληροφιριων για την διαδικασια συγρονισμου =============== Ιουλ 31st 2017, 3:31pm =============== σημερα δοκιμασα με δυο διαφορετικα προγ και μετρισαν το ιδιο ισως να φταιει οτι πηγαινα με το ποδηλατο

• gps

Μήνυμα

ειδα οτι η εφαρμογη ειχε κλειδωμα λες να ηταν αυτο? =============== Ιουλ 28th 2017, 3:07pm =============== επισης στο mi cloud με λεει αδυναμια αποκτησης πληροφιριων για την διαδικασια συγρονισμου

• gps

Μήνυμα

στις αδειες το μονο που δε ηταν ον ηταν για το bluetooth και για τα αναδυομενα παραθυρα και στα δικαιωματα εφαρ τα πρασινισα ολα επαφες μικροφ τοποθεσια αποθ χωρος θα το δοκιμασω αυριο ,Ευχαριστω =============== Ιουλ 27th 2017, 10:50pm =============== παλι τα ιδια σημερα ισωσ φταει οτι ημουν με το ποδηλατο αυριο θα παω περπατημα να το ξαναδοκιμασω

• gps

Μήνυμα

οχι lockαρει κανονικα

• gps

Μήνυμα

καλησπερα εχω παρατηρησει οτι οταν τρεχω με το runsratic δε μετραει σωστα την αποσταση δλδ μια αποσταση 5χλμ σημερα εγραψε 1,9 τι μπορει να ρυθμισω?

• ξεκλειδωμα

saha - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Οκ =============== Ιουλ 9th 2017, 7:08pm =============== καλησπερα κατεβασα την εφαρμογη την ανοιξα αλλα κινεζικα δε ξερω τι ακριβως κανω?

• ξεκλειδωμα

Μήνυμα

Εννοώ με τη ίδια την ρομ που λες πως γίνεται αλλιώς στέλνω αίτημα στην xiaomi?

• ξεκλειδωμα

Μήνυμα

Ναι είναι σωστή 8.2.10.0 πως το κάνω με τη ίδια τη δομή?

• ξεκλειδωμα

Μήνυμα

εχω με snap και φοραει8,2,10 .0

• ξεκλειδωμα

Μήνυμα

καλησπερα νεος κατοχος νοτε 4global μπορω μονο να το ξεκλειδωσω και να το εχω ετσι ? και τι κερδιζω με αυτη την κινηση εχω στειλει μνμ και περιμενω τον κωδ αξιζει να το κανω .Ευχαριστω