Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-116 από 116.
-
Πυλη sms
ΜήνυμαΑντε πάλι από χτες με βγάζει στην μπάρα αδυναμία λήψης πύλης SMS τι είναι αυτό?
-
Κλήσεις
ΜήνυμαΟκ ευχαριστώ
-
Κλήσεις
ΜήνυμαΔηλαδή εκεί που λέει κλήση επιλέγω δε έχει οριστεί?
-
Κλήσεις
ΜήνυμαΌταν έχω δύο κάρτες πώς διαλέγω από πια θα τηλ?
-
mi cloud
Μήνυμαεπισης στο mi cloud με λεει αδυναμια αποκτησης πληροφιριων για την διαδικασια συγρονισμου =============== Ιουλ 31st 2017, 3:31pm =============== σημερα δοκιμασα με δυο διαφορετικα προγ και μετρισαν το ιδιο ισως να φταιει οτι πηγαινα με το ποδηλατο
-
gps
Μήνυμαειδα οτι η εφαρμογη ειχε κλειδωμα λες να ηταν αυτο? =============== Ιουλ 28th 2017, 3:07pm =============== επισης στο mi cloud με λεει αδυναμια αποκτησης πληροφιριων για την διαδικασια συγρονισμου
-
gps
Μήνυμαστις αδειες το μονο που δε ηταν ον ηταν για το bluetooth και για τα αναδυομενα παραθυρα και στα δικαιωματα εφαρ τα πρασινισα ολα επαφες μικροφ τοποθεσια αποθ χωρος θα το δοκιμασω αυριο ,Ευχαριστω =============== Ιουλ 27th 2017, 10:50pm =============== παλι τα ιδια σημερα ισωσ φταει οτι ημουν με το ποδηλατο αυριο θα παω περπατημα να το ξαναδοκιμασω
-
gps
Μήνυμαοχι lockαρει κανονικα
-
gps
Μήνυμακαλησπερα εχω παρατηρησει οτι οταν τρεχω με το runsratic δε μετραει σωστα την αποσταση δλδ μια αποσταση 5χλμ σημερα εγραψε 1,9 τι μπορει να ρυθμισω?
-
ξεκλειδωμα
ΜήνυμαΟκ =============== Ιουλ 9th 2017, 7:08pm =============== καλησπερα κατεβασα την εφαρμογη την ανοιξα αλλα κινεζικα δε ξερω τι ακριβως κανω?
-
ξεκλειδωμα
ΜήνυμαΕννοώ με τη ίδια την ρομ που λες πως γίνεται αλλιώς στέλνω αίτημα στην xiaomi?
-
ξεκλειδωμα
ΜήνυμαΝαι είναι σωστή 8.2.10.0 πως το κάνω με τη ίδια τη δομή?
-
ξεκλειδωμα
Μήνυμαεχω με snap και φοραει8,2,10 .0
-
ξεκλειδωμα
Μήνυμακαλησπερα νεος κατοχος νοτε 4global μπορω μονο να το ξεκλειδωσω και να το εχω ετσι ? και τι κερδιζω με αυτη την κινηση εχω στειλει μνμ και περιμενω τον κωδ αξιζει να το κανω .Ευχαριστω