Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 45.
-
Και απο εμενα like
-
Παράθεση από Angelos tsip: “Γεια σας παιδιά κ από εμένα... περίμενα σαν τρελός πότε θα μου έρθει το note 3, πολύ ωραίο δυναμικό και όλα καλά. Όμως, έχω 2 θεματάκια... 1) στα sms στην πρώτη γραμμή, κόβει στην μέση όλα τα γράμματα. δηλαδή σκεφτείτε ένα κείμενο με 5 γραμμές από λέξεις και στην πρώτη γραμμή όλα τα γράμματα των λέξεων να φαίνονται από την μέση και κάτω, στις υπόλοιπες 4 κανονικά φαίνονται... δεν το έχω συναντήσει ξανά πουθενά. ” To 1) είναι bug της rom του vickmall. Aν περάσεις offic…
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
oddin - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΧρειάζετε να έχουμε κωδικό για αυτήν την διαδικασία?
-
Ένας διαγωνισμός ήταν που ξέραμε απο την αρχή οτι το 70% θα ήταν επιλογή τους βάση του perfomance.Και είναι απόλυτα δίκαιο με την συμμετοχή των Ινδών στο εκεί forum να πάρουν εκείνοι το 70%. Μην μπερδεύεται το διαγωνισμό με πολιτικά αγωνιστικά ή αλλα πράματα που δεν έχουν καμία σχέση.
-
Αναμενόμενα και 'δίκαια' τα αποτελέσματα. Και όταν λέω δίκαια εννοώ ότι εφόσον έχουν το 70% από perfomance τότε δυστυχώς οι ινδοι στο site 'postaroun' περισσότερο. Αυτό που πρέπει να ζητήσουν,είναι ενα συγνώμη το thread που άνοιξαν..
-
Παράθεση από yakamuki: “Παιδιά καλημέρα κι απο μένα. Νεος στην κοινότητα, και θα ήθελα να ρωτησω ορισμένα πράγματα. Καταρχας θα ειναι η πρώτη μου εμπειρία με κινητο Χiaomi, αν και ήθελα να παρω απο το note2 αλλα τα οικονομικά μου δεν μου το επετρεπαν τοτε. Έχω διαβάσει σχεδόν ολα τα τοπικ του φορουμ, και πραγματικά, πέραν μιας αναλυτικής αξιολογησης του κινητου που διαβασα απο ένα χρήστη, δεν μπόρεσα να αποκτήσω μια καθαρή εικόνα για το κινητο. Για αρχή, ελάχιστοι κάνανε λόγο για την μπαταρία, (…
-
Παράθεση από Tasos_Mitu: “Παράθεση από oddin: “Λογικά σε όσους ήρθε με official πρέπει να αναβαθμίστηκαν οι συσκευές σε 7.00.19 αυτόματα. Εμένα ήρθε με 7.00.11 stable αλλα προφανώς δεν είναι official αφου έχει Ελληνικά μέσα.(οπότε δεν έχω πάει και στις επόμενες εκδόσεις) ” Έχεις ιδέα πως μπορούμε να βάλουμε την 7.00.19; ” Ιδέες πολλές (απο τους οδηγούς στο en.mui). Αλλα σου προτείνω να κάνεις υπομονή και να περιμένεις να βάλεις rom απο εδώ όταν με το κάλό την βγάλουν.
-
Λογικά σε όσους ήρθε με official πρέπει να αναβαθμίστηκαν οι συσκευές σε 7.00.19 αυτόματα. Εμένα ήρθε με 7.00.11 stable αλλα προφανώς δεν είναι official αφου έχει Ελληνικά μέσα.(οπότε δεν έχω πάει και στις επόμενες εκδόσεις) Το θέμα με το bootloager ΔΕΝ έχει λυθεί ακόμα.Οπως διαβάζω και στο en.mui ,σε άλλους δουλεύει σε άλλους όχι. Εχουν βγάλει 3-4 οδηγούς και τα σχόλια που αφήνουν περισσότερο σε μπερδεύουν παρά σε βοηθούν. Οσο για το πρόγραμμα που ξεκλειδώνει τον bootloager σε κάποιους στέλνει …
-
Συνεχίζουν οι ινδοί να λένε για διπλούς και τριπλούς ψήφους??? Μια βόλτα να τους πουμε να περάσουν απο αυτό το thread θα καταλάβουν..κρίμα πάντως να υπάρχουν σύννεφα στην προσπάθεια..
-
Άλλη μια απο μένα (oddin64)
-
Xiaomi Redmi Note 3
oddin - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Στο κατάστημα πάντως του Smart Home δεν έψουν εμφανιστεί τα 3 προϊόντα. Λογικά με το που θα τα δούμε εκεί, θα αρχίσουν να στέλνουν και στους resellers. Οπότε υπομονή.... Τιμες σου είπαν στο Vickmall? ” $219.99 για το 3GB+32GB.