Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 69.
-
Καλησπέρα παίδες! Μόλις πήρα το εν λόγω band και είναι το πρώτο μου και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ακολούθησα τον οδηγό στο 1ο post και παρόλο που ήταν όλα οκ με τα ελληνικά, πέρασα τα firmware και resources μέσα από το "Notify & Fitness" app και όλα καλά. Κάνετε καταπληκτική δουλειά και μπράβο σας! Δύο ερωτησούλες έχω μόνο: 1) Όταν βγει νέα έκδοση του ελληνικού (δικού σας) Mi Fit θα πρέπει να την περάσουμε με απεγκατάσταση της υπάρχουσας και εγκατάσταση της νέας ή δεν είναι ανάγκη να την περάσο…
-
Παράθεση από geoanto555: “Βρε.... ένα εκατομμύριο φορές έχουμε πει. TWRP με official rom θέλει ή root ή lazy ” Α γειά σου! αυτό το βήμα δε θυμόμουν! μόλις φλάσαρα το TWRP σου και ευτυχώς έχει φορτίσει 50% η μπαταρία. Οπότε θα φλασάρω το magisk και ελπίζω να ανοίξει Edit: Ναι! άνοιξε και είναι όλα τα δεδομένα εκεί Ευχαριστώ πολύ! Υγεία σε όλους!
-
Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά! Μου ήρθε και εμένα το update αλλά επειδή έχω TWRP δεν το έβαλε μόνο του, οπότε κατέβασα ROM και έκανα fr και όλα τέλεια! Επειδή όμως την πέρασα με το MiFlash tool έβαλε το xiaomi recovery οπότε εγκατέστησα το TWRP, αλλά το κινητό δεν ανοίγει. Τρώει bootloops. Φλάσαρα από fastboot (από το ίδιο ZIP που κατέβασα και τη ROM) μόνο το recovery.img και έκανα μια τρύπα στο νερό. Απλώς τώρα έχω ξανά το μανίσιο recovery. Το κινητό (όπως είναι λογικό) μπαίνει (με συνδυασμό π…
-
Παράθεση από xnikos: “Παράθεση από akkis: “Ευχαριστώ! Ναι πήρα full backup ΠΡΙΝ κάνω την πατάτα. Άρα με full format και restore από το TWRP θα είμαι κομπλέ θεωρείτε; ” αν είχες πάρει τα πάντα (και internal storage), δεν βλέπω γιατί όχι... ” Ευχαριστώ, θα το κάνω με το πρώτο "διάλλειμα" και θα επιστρέψω (ελπίζω) με θετικά σχόλια
-
Παράθεση από makisfz: “Πρέπει να κάνεις format data, αλλά να ξέρεις θα διαγραφούν τα πάντα από το κινητό, (αποθ/κο χώρο) ” Παράθεση από xnikos: “Παράθεση από akkis: “Καλημέρα καλημέρα! Κι εγώ πιστεύω πως θα το αλλάξω μόνο εάν τα φτήσει τελείως, αλλά προς το παρόν είναι μια χαρά με εξαίρεση το βίσμα jack που δεν τολμώ να βάλω μέσα καρφί και μου μείνει για πάντα ο ήχος να περνά μόνο από εκεί. Α, και αυτό το άτιμο το θέμα με το bluetooth όταν έχεις και WiFi συνδεδεμένο που σου παραμορφώνει τον ήχο.…
-
Καλημέρα καλημέρα! Κι εγώ πιστεύω πως θα το αλλάξω μόνο εάν τα φτήσει τελείως, αλλά προς το παρόν είναι μια χαρά με εξαίρεση το βίσμα jack που δεν τολμώ να βάλω μέσα καρφί και μου μείνει για πάντα ο ήχος να περνά μόνο από εκεί. Α, και αυτό το άτιμο το θέμα με το bluetooth όταν έχεις και WiFi συνδεδεμένο που σου παραμορφώνει τον ήχο. Αλλά σκυλί! Η σημερινή ερώτησή μου είναι η εξής: Ήμουν με Global Stable MIUI 9.6(.2 αν δεν κάνω λάθος, την τελευταία πάντως μέχρι πριν καμιά 20αριά μέρες). Έτσι για …
-
Παράθεση από anexitilos: “Η havoc πως είναι την δούλεψες καθόλου? ” Από UI τα σπάει το android Pie και το λάτρεψα day 0. Αλλά έχει θέματα όπως την κλήση μέσω Bluetooth (δεν παίζει καν), έχω pattern και fingerprint και ενώ έχω ενεργοποιήσει την επιλογή να μην εμφανίζεται το patterns, αυτό κάποιες φορές εμφανίζεται. Έχω φάει κάνα δυο restart στο άκυρο, επίσης. Από μπαταρία, λίγο χειρότερη από MIUI 9 που είχα. Γενικά, θα γυρίσω σε MIUI global stable που είχα και έπαιζαν όλα στρωτά γιατί το χρησιμοπ…
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από akkis: “Προτείνετε να δοκιμάσω κάποια MIUI10 μπας και στρώσει ή να το πετάξω; ” Κατεβάζεις το τελευταιο twrp που έχω, (tools) το περνάς , αντιγράφεις το persist.img μέσα στην συσκευή , και το κάνεις flash σαν image από το twrp.Μπορεις να το κάνεις flash επίσης και σε fastboot mode με την εντολη fastboot flash persist persist.img ” Τέλεια! δε χρειάζεται να είμαι σε EDL mode?
-
Καλησπέρα στην κοινότητα! Επανέρχομαι με μια νέα μ@λ@κία Όσο ζω, μαθαίνω (να μην κάνω την ίδια μ@λ@κία ξανά!) Λοιπόν, ήμουν με Global Stable MIUI 9.6.2 μέχρι που με έτρωγε η HavocOS με android 9 μιας που όλα (όπως φαίνεται) δουλεύουν. Από το TWRP λοιπόν, έκανα wipe όλα τα partitions. Ναι, όλα, έτσι για αλλαγή και -φυσικά- και το persist που δεν ήξερα τι είναι. Η ROM εγκαταστάθηκε μια χαρά και όταν μετά από 4 ώρες που έστησα τα πάντα σωστά, παρατήρησα πως δεν λειτουργούσαν τα sensors. Κανένα όμως…
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από akkis: “Σας ευχαριστώ! Αλλά γιατί πρέπει με το στανιό να rootάρω; όχι πως δε θέλω βέβαια... συνέχεια rooted είμαι. Πέρασα το magisk 17.1 που το είχα μέσα στο κινητό και φαίνεται να ανοίγει ” Αν έχεις το twrp με τα tools κάπου στο advance έχει ένα v.κάτι verify,αυτό είναι το lazyflasher ” Ευχαριστώ! Το κινητό άνοιξε κανονικά με magisk και είμαι rooted κανονικά και με τον νόμο Συγγνώμη για την αργοπωρημένη απάντηση.
-
Παράθεση από NasDriver: “Έβαλες το lazyflasher ή έκανες root ? Με custom recovery και TWRP χωρίς ένα από τα δύο δεν θα ανοίξει ” Παράθεση από makisfz: “Μετά από το πέρασμα twrp πρέπει να κάνεις flash το magisk η το lazyflasher για να ανοίξει το κινητό Redmi N3 pro ” Σας ευχαριστώ! Αλλά γιατί πρέπει με το στανιό να rootάρω; όχι πως δε θέλω βέβαια... συνέχεια rooted είμαι. Πέρασα το magisk 17.1 που το είχα μέσα στο κινητό και φαίνεται να ανοίγει
-
Παράθεση από alvin1983: “Ναι πρέπει να το περάσεις πάλι το twrp. twrp_kenzo-kate_3.2.3-2_tools-8_blue Αυτό κατέβασε κ βάλτο από εδώ. TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI ” Το πέρασα (το tools εννοώ) και έκανα wipe dalvic / cache αλλά εδώ και 10 λεπτά βλέπω μόνο το MI logo και δεν κάνει κάτι άλλο η συσκευή... Να περιμένω κι άλλο;
-
Παράθεση από alvin1983: “θα ανοίξεις με file explorer τα αρχεία στο κινητό σου. Θα πας Downloaded rom και θα διαγράψεις ότι αρχείο έχει μέσα. Μετά πας στον updater πατάς check για να βρει τη νεα ρομ και μετά πάνω δεξιά τις τρεις τελίτσες και πας download rom. Πρέπει να τη κατεβάσει όλη για να γίνει εγκατάσταση. ” Ευχαριστώ! Την κατεβάζω ήδη. Στην αρχή βέβαια έγραφε 21ΜΒ και τώρα γράφει 1.2GB που είναι πιο λογικό Θα την περάσει μόνο του όμως σε custom recovery; αυτό μου κάνει εντύπωση...
-
Καλημέρα στην ομάδα! Έχω στο Kenzo μου την global stable 9.6.2.0 και μου ήρθε και εμένα το update σε 9.6.3 όμως επειδή έχω το TWRP του geoanto555 (ακριβώς παραπάνω post, φοβερό!) όταν την κατεβάζει και κάνει reboot to recovery για να την εγκαταστήσει, προφανώς δε μπορεί λόγω διαφορετικού recovery. Πως μπορώ να την περάσω; υπάρχει τρόπος να μη χρειαστεί στήσιμο η συσκευή από το μηδέν μετά; Ευχαριστώ! Ειλικρινά μπράβο σας που μοιράζεστε τόση γνώση με τον κόσμο!