Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-24 από 24.
-
Αmavroudis την ενημέρωση την τελευταία την πήρε.Μετα από λίγο καιρό σε ότι είχα πρόβλήματα μου ήρθαν σαν ενημερώσεις να περαστούν αλλά μου έγραφε αυτό που είπα και πιο πάνω. "Αδύνατη εγκατάσταση'" Επίσης παρά τις πάμπολλες προσπάθειες να κάνω hard reset το κινητό δεν κάνει. Δείχνει το ρομποτάκι,χωρίς μπάρα από κάτω να τρέχει ...με ποσοστό % Δηλαδή κολλάει και δεν κάνει υποθέτω. Χθες έκανα hard reset στις 12 το βράδυ και στις 8 το βρήκα κολλημένο με το ρομποτάκι στην οθόνη
-
Θα το δοκιμάσω. Να σημειώσω κάτι σημαντικό Πριν 2 ε"βδομάδες μου ήρθαν συγκεκριμένες εξημερώσεις κάτι σαν επίλυση προβλημάτων που περιείχε διόρθωση μπαταρίας, επιδιόρθωση παιχνιδιών και μερικών λειτουργιών..δηλαδή με ότι έχω θέμα... Όταν πάταγα ενημερωση μου έγραφε "αδύνατη εγκατάσταση" Γιατί;;;; Πιστεύω πως αν τα επερνε θα έλυναν τα προβλήματα
-
Καλησπέρα σε όλους. Κάτοχος και εγώ Redmi6. Έχω κάποια θεματάκια: Από την προτελευταία ενημέρωση η μπαταρία αργεί να φορτίσει και πέφτει πιο γρήγορα. Δεν είναι λόγο χρήσης σίγουρα,αυτό γίνετε σταδιακά και όχι από την μια μέρα στην άλλη όπως όλοι γνωρίζουμε. Εξάλλου το κινητό δε έχει κλείσει χρόνο. Επίσης ένα παιχνίδι που παίζω δεν μπορώ να το παίξω. Έχει black screen,ή ελλιπή γραφικά ή κολλάει και με πετάει έξω. Τα χαρακτηριστικά του κινητού μου ΥΓ:Αν γράφω σε λάθος topic ζητώ συγνώμη αλλά δεν β…
-
Υποδοχή Νέων Μελών
ΜήνυμαΕυχαριστώ για την υποδοχή