Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-55 από 55.

• Ευχαριστω πολυ ρε παιδια πραγματικα με σωσατε απο πολυ τρεξιμο ποιος ξερει τι θα ειχα παραγγειλει αν δεν σας εβρισκα! Κατι τελευταιο, οσον αφορα την εκδοση των 3gb ram εχει ουσιαστικη διαφορα με την αλλη των 2 gb η δεν αξιζει να το παρω; (τα 16gb rom μου φτανουν και μου περισευουν)

• @nflo Χρειαζεται να τους διευκρινισω ποια εκδοση θελω ή δουλευουν μονο kenzo στο vickmall?

• @demakhs Αληθεια τωρα; και που ξερω αν θα μου στειλουν το kenzo και οχι το kate? Αν τους το ζητησω λες να ειναι ενταξει;

• @NasDriver ή οποιος αλλος μπορει να μου απαντησει! 1. Τι ειναι το kenzo και τι το kate και πως τα ξεχωριζω; 2.Θα μου αρεσε να με ενημερωνε καποιος για ολα οσα πρεπει να ξερω για να παραγγειλω απο site του εξωτερικου (τι πρεπει να ζητησω ωστε να πανε ολα καλα και να παραλλαβω "καταλληλη" συσκευη χωρις θεματα) αλλα ξερω οτι ειναι δυσκολο οποτε και να μην μου πει κανεις δεν θα θυμωσω

• @osalonikios εγινε φιλε ευχαριστω για την υπομονη σου και συγνωμη που σε κουρασα!

• @osalonikios Οταν λες πρεπει να ασχοληθω ομως τι εννοεις; Εφοσον θα το χω παρει με την official εκδοση που εχει ΟΤΑ updates αν δεν τυχει καποιο κολλημα τι αλλο χρειαζεται να κανω δηλαδη;

• Παράθεση από osalonikios: “Γλυτώνεις το 50-60% από το τρέξιμο. ” Οταν λες τρεξιμο τι εννοεις; ακομα και με την official εχω τρεξιμο; Παράθεση από osalonikios: “Το επιστρεφεις πίσω ” Θα μου το αντικαταστησουν ομως ή θα κανουν τους κινεζους;

• Δε με καταλαβες, ρωταω τι κανω σε περιπτωση που παραλαβω συσκευη με καποιο ελλατωμα στο hardware! Δηλαδη καμενα pixel, μη λειτουργικο δακτυλικο αποτύπωμα προβληματικο ηχειο κτλ.

• Παράθεση από osalonikios: “Το να πάρεις ένα αρχειο από εδώ και να το πας εκεί ” Πολυ ωραια επομενως οτι και να συμβει θα μπορω να το αντιμετωπισω! Και κατι αλλο, σε περιπτωση που μου ερθει ελλατωματικη η συσκευη οχι απο αποψη S/W που μπορω να το διορθωσω με τη βοηθεια σας αλλα απο μερια H/W τοτε τι κανω;;

• Παράθεση από NasDriver: “να πέσουν σε boot loop μετά από OTA update ” Δηλαδη ειναι καλυτερο να παρω την global stable official ROM αντι της developer που εχει λιγοτερα update για να ειμαι και πιο ασφαλης; Παράθεση από Bodai: “Οτι το καλυτερο είναι να μάθεις τα βασικά ” Ετσι οπως το λες ακουγεται σαν: "2/3 xiaomi τρωνε κολλημα καποια στιγμη οποτε αν δεν εχεις εξειδικευμενες γνωσεις μην τα ακουμπας"

• Παράθεση από Bodai: “Αυτό που σου λέει ο @NasDriver είναι το καλύτερο και για σενα και για το κινητό σου ” Δηλαδη μου προτεινεις να μην αγορασω τηλεφωνο Xiaomi?

• Αρχικα να ευχαριστησω τον @nflo για την βοηθεια που μου παρείχε! @NasDriver τι εννοεις κολλημα αδερφε; στο κατω κατω δεν χρειαζεται η υποστηριξη να ειναι απο την εταιρια...πιστευω οτι αν παω σε καποιον εξειδικευμενο τεχνικο οτι και να εχει το κινητο μπορει να μου το επαναφερει η ακομα μπορω κι εγω ο ιδιος αν χρειαστει με λιγη βοηθεια απο διαφορα forum οπως αυτο! Ισως και να κανω λαθος γι αυτο φωτισε με αν μπορεις!!

• Παράθεση από nflo: “Παράθεση από kostastechboy: “μπορεις να μου εξηγησεις τις διαφορες μεταξυ officialglobal stable και official global developer; εγω θελω απλα να παρω το κινητο και οτιδηποτε χρειαζεται να γινεται εντος του κινητου και χωρις να παρεμβαινω στη λειτουργια του! Οσο για τη γλωσσα δεν με ενοχλει το αγγλικο μενου απλα θελω gr στο πληκτρολογιο ” η stable είναι πιο σταθερή με λιγότερα bugs από την developer αλλά και λιγότερα νέα features και πιο σπάνιες ενημερώσεις (η developer έχει OT…

• Παράθεση από nflo: “Παράθεση από kostastechboy: “παιδια εγω που θελω να εχω official εκδοση με play store ολα κομπλε χωρις χαζα κινεζικα apps και να παιρνω OTA αναβαθμισεις τι εκδοση θελω; ” ζήτα official global developerαξιόπιστα μαγαζιά είναι το vickmall και yeso521 ” μπορεις να μου εξηγησεις τις διαφορες μεταξυ officialglobal stable και official global developer; εγω θελω απλα να παρω το κινητο και οτιδηποτε χρειαζεται να γινεται εντος του κινητου και χωρις να παρεμβαινω στη λειτουργια του! Ο…

• παιδια εγω που θελω να εχω official εκδοση με play store ολα κομπλε χωρις χαζα κινεζικα apps και να παιρνω OTA αναβαθμισεις τι εκδοση θελω; μπορει καποιος να μου προτεινει και μια σελιδα απ οπου μπορω να το παραγγειλω; δεν εχω θεμα να περιμενω και 20 μερες! ευχαριστω εκ των προτερων!!