Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-42 από 42.

• Παράθεση από maddoctor: “Και εγώ να σ'ευχαριστήσω δημόσια για τα καλά σου λόγια. Καλώς ήρθες στην κοινοτητά μας. Θα συμφωνήσω και εγώ ότι οι προτάσεις σου είναι ενδιαφέροντες. Όσο για το ποτέ δεν θα πάρω Xiaomi, ποτέ μην λες ποτέ (james bond 1983) ” Οφτόπικ, αλλά δεν είπα ΠΟΤΕ πουθενά. Αν βγει κάτι αντίστοιχο με note 2 prime, αλλά σε 5 ίντσες, με αναλογία οθόνης / σώματος πάνω από 70% και σε αυτή την τιμή (εντελώς μεν επιτεύξιμο τεχνολογικά- εντελώς δε απευκτέο μαρκετίστικα), θα το πάρω με κλεισ…

• Mε λένε Γιώργο, είμαι φοιτητής στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του ΕΚΠΑ, έχω μόλις κλείσει τα 20. Δεν έχω, και ούτε προτίθεμαι, να αγοράσω κάποια συσκευή κινητής από την xiaomi ή άλλη εταιρεία. Μου φαίνεται πραγματικά αξιοθρήνητο το μέγεθος των συσκευών σήμερα. Θεωρώ ακατανόητη και φτηνά μαρκετίστικη την επιλογή να στραφεί η αγορά σε μεγαλύτερες συσκευές από τις 5 ίντσες. Νομίζω ότι θα ήταν πολύ καλύτερα αν μέναμε το πολύ σε αυτό το μέγεθος (4.5 - 5) προσπαθώντας να μειώσουμ…