Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 82.
-
Καλημερα . Αυτο το τηλεφωνο θα ηθελα Xiaomi Mi4S 64GB Black
-
Παράθεση από nnbignick: “Παράθεση από nnbignick: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από nnbignick: “το πρόβλημα σε μένα είναι ότι ολοκληρώνετε η διαδικασία στο recovery όταν ξεκινάει η συσκευή για να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να ανοίξει η συσκευή δεν το κάνει και μένει κολλημένη. ” Δοκίμασες να κάνεις πρώτα flash αυτήν την ROM => HM2014813.zipκαι μετά την τελευταία ? ” Δύστυχος μια από τα ίδια ” Ναι πέρασα την rom που μου έστειλες, πέρασε μία χαρά αλλά πάλι το ίδιο πρόβλημα με την τελευταία ro…
-
μια βοηθεια παιδια....εβαλα την νεα εκδοση και το τηλεφωνο εμεινε μονο στο εικονιδιο mi .....αμα πατησω το κουμπι volume up & power μονο κλεινει και ξαναπαει εκει (περιμενα πανω απο 20 λεπτα) ...αμα πατησω volume down & power παει στο fastboot και παλι παραμενει εκει ....redmi 2 2gb ...
-
Παράθεση από john68: “Καλημερα ...μια απορια εχω ...Εχω την εκδοση 4.4.4 εως τωρα εκανα update , αν βαλω την νεα rom 5.1 οι εφαρμογες θα χαθουνε η θα γινει οπως με το update ; εχω το readmi_2_2G ” θα μπορουσε καποιος να με απαντηση ; Αν κανω recovery θα χαθουνε οι εφαρμογες που εχω ;
-
Καλημερα ...μια απορια εχω ...Εχω την εκδοση 4.4.4 εως τωρα εκανα update , αν βαλω την νεα rom 5.1 οι εφαρμογες θα χαθουνε η θα γινει οπως με το update ; εχω το readmi_2_2G
-
XIAOMI MI 4I 32GB ROM Qualcomm Snapdragon 615 1.7GHz Octa Core 5.0 Inch FHD IPS OGS Screen Android 5.0 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
ευχαριστω ...ελπιζω να το κερδισο
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Giannis68 ” εγω ξεχασα να γραψω οτι ψηφισα με το ονομα Giannis68 kcP86Yk.png
-
xLXujK4.png εγώ ψηφισα