Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 117.
-
Κι εμένα, ενώ την είχα περάσει στο storage, όταν μπήκα στο recovery δε μου εμφάνιζε το zip. Δεν ξέρω γιατί, αλλά αναγκάστηκα να την περάσω μέσω του άλλου κινητού στην sd και από κει να τη διαβάσει. To πρόβλημα που έχω εγώ είναι με το playstore. Δεν κατεβάζει τίποτα και βγάζει error. Δεν είναι δυνατή η λήψη της εφαρμογής Δοκιμάστε ξανά κλπ και έχει έναν κωδικό σφάλματος DF-DLA-15 ...
-
Άθλια μπαταρία σε redmi note 2
-
XIAOMI MI NOTE PRO Qualcomm Snapdragon 810 2.0GHz Octa Core 5.7 Inch 2K Screen Android 5.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Καλή τύχη!
-
Εμένα στο note 2 η μπαταρία νομίζω πως είναι χειρότερη από ποτέ, δυστυχώς. Ειδικά απο το 50 και κάτι εξατμίζεται σε μια ώρα σχεδόν.
-
Ως γνήσια τα διαφημίζουν και το τονίζουν και σε κουτί ΜΙ. Τώρα ένας Θεός ξέρει.
-
Καλησπέρα, πήρα σήμερα από ένα μαγαζι κοντά στο σπίτι Pistons. Οι ρυθμίσεις των ακουστικών όμως έχουν ένα bug. Υπάρχει ρύθμιση στον Ήχο που κάνει τα κουμπάκια είτε να αυξομειώνουν την ένταση, είτε να αλλάζουν τα τραγούδια. Όμως έχει κολλήσει η βελόνα και γίνεται μόνο το πρώτο όποια ρύθμιση και να επιλέξεις.
-
Είμαι το 123, θα μπορούμε να ψηφίσουμε και άλλη μέρα ή μόνο μία φορά; (FreddyKr εκεί)
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από FreddyK: “Και σε αυτή και στην προηγούμενη ρομ, μερικές φορές που χτυπάει κλήση, δε με αφήνει να σύρω τα τηλεφωνάκια, ενώ μόλις σταματήσει να χτυπάει, λειτουργεί κανονικά η αφή. Λύνεται μόνο με επανεκκίνηση ” Για ποιά συσκευή μιλάς? Και για τις δύο που έχεις στο προφίλ σου? ” Πάντα για το redmi note 2!
-
Και σε αυτή και στην προηγούμενη ρομ, μερικές φορές που χτυπάει κλήση, δε με αφήνει να σύρω τα τηλεφωνάκια, ενώ μόλις σταματήσει να χτυπάει, λειτουργεί κανονικά η αφή. Λύνεται μόνο με επανεκκίνηση
-
Xiaomi Redmi Note 3
ΜήνυμαΕ τώρα μαλ@@ίζονται
-
Μετά από μερικές ημέρες δοκιμής, μπορώ να πω πώς η μπαταρία του έγινε πάλι ψιλοχάλια (note 2) Είχε στρώσει, κάπου στην προτελευταία και ειδικά στην τελευταία ρομ άρχισε πάλι να εξατμίζεται.
-
Αν και θέλω να το τσεκάρω λίγες μέρες ακόμα, είμαι ήδη πολύ χαρούμενος γιατί νομίζω ότι η μπαταρία του redmi note 2 έφτασε τα επίπεδα του note 3g, αν όχι τότε σίγουρα είναι η καλύτερη ρομ για μπαταρία so far. Επιτέλους!
-
Δεύτερο πρόβλημα
ΜήνυμαΛοιπόν, επειδή το πέρασα και πάλι για να περάσω τη νέα ρομ, να σας πω τι έγραφε όσο έκανε INSTALL: "device or resource busy". Οπότε νόμιζα ότι είχε κολλήσει την άλλη φορά γιατί είχε μείνει εκεί για πολλή ώρα. Φυσικά, αυτή τη φορά δε μάσησα και απλά περίμενα, περίμενα, περίμενα και ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση.
-
Δεύτερο πρόβλημα
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxovios: “Παράθεση από FreddyK: “Aφού μου ζητήθηκε τόσο κομψά, θα το κάνω, αλλιώς δε θα έμπαινα στη διαδικασία να απαντήσω. Μπορούσε ο οποιοσδήποτε να γράψει "hey, αντιμετώπισα κι εγώ αυτό το πρόβλημα, μπορείτε να μου πείτε τελικά πώς το λύσατε;" και η απάντηση θα ερχόταν πολύ πιο άμεσα και με μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Το TWRP που έχει αυτή η ρομ είναι λίγο καθυστερημένο και τα μηνύματα που εμφανίζει κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης της ρομ είναι σκαλωτικά καμιά φορά, έτσι την πάτ…