Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 117.
-
Κι εγώ τη φλάσαρα μόλις και τα widgets που είχα πριν είναι κενά και ανταποκρίνεται στο σύρσιμο του δαχτύλου μου μετά από κάνα πεντάρι δευτερόλεπτα.
-
Βασικά, μπορεί και επειδή όταν κάναμε αναβάθμιση από ν5 σε ν6, αλλάξαμε και από jellybean σε kitkat, ενώ τώρα είμαστε ακόμα στο 4.4.2. Μπορεί γιαυτό να μη χρειάζεται full wipes. Αλλά καλύτερα ας περιμένουμε απάντηση από τους έμπειρους.
-
Παράθεση από mparaxir: “Παράθεση από MIUI_ART: “Κανονικά όπως πάντα χωρίς Wipes.... ;)” α δεν κανουμε factory reset και τετοια?επειδη ειναι v7” Κι εγώ αυτή την απορία έχω. Επίσης δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται για την v6 να μας έβγαλαν την πίστη- ειδικά για το Redmi Note- και η v7 να βγαίνει τόσο γρήγορα. Νομίζω πως είναι κάτι σαν windows 8 και windows 8.1. Δεν είναι η μεγααάλη εξέλιξη που είχε η 6 από την 5.
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από FreddyK: “Πού στο καλό είναι η μίξη;; Έχω φάει τα μάτια μου τόση ώρα Edit: Εξαφανίστηκε με το τελευταίο update No customize option in theme app - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum” Μέχρι να φτιαχτεί, πήγαινε "εφαρμογές", κάνε "καθαρισμό δεδομένων" και αμέσως μετά ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ (επειδή μετά απο λίγα δευτερόλεπτα χάνεται απο την οθόνη) επέλεξε "μείξη" (=customization).” πες μου ότι το πέτυχες με την πρώτη;;!! το έκανα τουλάχιστον 3 φορές για να προλάβω ευχαριστώ!
-
Παράθεση από vaggelis xania: “Εννοώ μόνο εικονίδια πάνω στο θέμα που έχουμε: Θέματα>μείξη>εικονίδια>κορυφαία....Κ ψάχνουμε το Mee Youl 7 Consept...Κατεβάζουμε Κ το κάνουμε εφαρμογή..έτσι έχουμε νέα εικονίδια πάνω στο θέμα που εμείς έχουμε επιλέξει...αποφεύγοντας Κ το πολύ πορτοκαλί που είπε ο φίλος μας πιο πανω Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Πού στο καλό είναι η μίξη;; Έχω φάει τα μάτια μου τόση ώρα Edit: Εξαφανίστηκε με το τελευταίο update No customize option in theme app -…
-
Κάτι έχει παιχτεί με τη δόνηση σε αυτή την αναβάθμιση. Ούτε στα φωτεινά πλήκτρα, ούτε κατά την πληκτρολόγηση ενώ έχω ενεργοποιημένο το "Δόνηση κατά το άγγιγμα"
-
Παράθεση από sideris20250: “καλημερα χριστος ανεστη και χρονια πολλα σε ολους στο θεμα μας τωρα και απο τις 2 ρομ που εμαλα στο redmi note η 5.4.3 και η 5.4.10 το μονο που δεν μου αρεσε ειναι οτι η μπαταρια τελιωνει πολυ γρηγορα με το ζορι μια μερα μου κραταει ολα τα αλλα δουλευουν κανονοικα” To ίδιο μπήκα να γράψω, πραγματικά εξατμίζεται ακόμα και χωρίς χρήση...
-
Το είχα κάνει και μόνος μου αυτό, αλλά πάλι μπακάρει άσχημα σαν εφαρμογή στο pop-up, φριζάρει η οθόνη.
-
Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω
-
Εγώ μόλις το δοκίμασα κι έγινε κανονικά η αντιγραφή. Το πρόβλημα εμένα είναι άλλο και έχει να κάνει με την εφαρμογή του facebook messenger, δεν κάνει καθόλου καλή συνεργασία με τη V6
-
Επιτέλους!!! Απίστευτα γρήγορη ομάδα! Σήμερα βγήκε κινέζικη, πότε προλάβατε τη μετάφραση; Επειδή εμείς οι αδικημένοι, έχουμε ξεχάσει λιγάκι το άθλημα, μπορεί κάποιος να μας υπενθυμίσει αν πρέπει να κάνουμε wipe και τι; Ή αν την περνάμε σαν κάθε άλλη developer; "Θα πρέπει ανεξάρτητα από ποια ROM έχετε στην συσκευή σας, να προχωρήσετε σε Factory Defaults/Reset από το Recovery πριν κάνετε Flash στην νέα ROM." Αυτό είναι το wipe? Και πάλι συγχαρητήρια!
-
Έχω παρατηρήσει εδώ και αρκετές μέρες αυτό στην αρχική. "Redmi Note 3G/WCDMA => (V6 BETA - Root - TWRP Recovery)" Αλλά μπαίνω καθημερινά και δεν υπάρχει εξέλιξη. Ξέρει κανείς αν θα υπάρξει εξέλιξη ή αν τσάμπα έχω κάνει bookmark το θέμα;
-
Μέχρι να μας έρθει η V6 με Kitkat θα έχει βγει Android Cronut
-
Kαλή επιτυχία σε όλους και συγχαρητήρια και γι'αυτή την προσπάθεια!
-
Ρε παιδιά, πώς ενεργοποιήσατε τα δεδομένα σε what's up στις xiaomi συσκευές σας? Μόλις πήρα καινούργια sim και δεν έχω ξαναβάλει internet στο κινητό μου (Redmi Note). Σε άλλες άλλες συσκευές, νομίζω, δουλεύει αυτόματα. Εμάς θέλει να κατεβάσουμε τίποτα ρυθμίσεις; EDIT: Άκυρο, το βρήκα. Το κινητό χρησιμοποιούσε τη δεύτερη σιμ για να συνδεθεί η οποία είναι μια κομμένη σύνδεση.
-
Τον τίτλο του θέματος αλλάξτε γιατί μπορεί να μπερδεύεται κόσμος
-
Ίδιες είναι, απλά αλλάξαμε το όνομα. Την πέρασα και δουλεύει μια χαρά στο Note. Congrats!