Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-98 από 98.
-
Παράθεση από kostasrose: “Θα χρειαστεί μόνο όταν θα σετάρεις το τηλέφωνο με το Mi account. Κατά την διάρκεια της αποστολής μέχρι και την λήψη οι Κινέζοι δεν παίρνουν τηλέφωνα γιατί δεν μιλάνε ελληνικά χεχε. Παίζει να έχουν μόνο 1 σε κάθε μαγαζί που να μιλάει αγγλικά. Καλώς να το δεχθείς σύντομα και να το έχεις καλοδούλευτο. ” Ευχαριστώ πολυ μπορώ να κάνω την αίτηση για ξεκλείδωμα τωρα? η θα μου ζητήσει τπτ σε emei ktl?
-
Τελικα το πηρα σημερα απο vickmall τους τονισα οπως ειπατε να το στειλουνν σφραγισμενο με κλειδωμενο bootloader και αν ερθει κατι διαφορετικο θα το ξανα στειλω πισω και θα ζητησω refund. Μονο ενα προβληματακι εκατσε. Επειδη στο παυπαλ εχω κυπριακη τραπεζα αυτοματα μπροστα στο τηλεφωνο εβαλε το +357 τον αυτοματο της κυπρου συν τον 0030 της ελλαδας. Ελπιζω να μην χρειαστει καπου ο αριθμος
-
Παράθεση από Liopetis: “Παράθεση από giwrgos_p: “Υπαρχει τέτοιος κίνδυνος απο το συγκεκριμένο καταστημα? ( vickmall.com) . Απο οτι διαβάζω προτείνετε να περαστεί Official DEV Global Rom έτσι ώστε να ειναι έτοιμο να βαλω την ελληνική (με κάποιο τρόπο) ” Καλησπέρα,θα σας αναφέρω την δική μου εμπειρία από το Vickmall. Πέρυσι τον δεκέμβριο παρέλαβα το πρώτο μου xiaomi ένα Mi-4c που με την βοήθεια του απίστευτου Bodai σετάρησα με ελληνκή rom,το 4c λοιπόν γυάλισε στον γιό μου και έτσι βρέθηκα μετά από…
-
Παράθεση από osalonikios: “Καλύτερα από Ελλάδα πάντως. Συνήθως το στέλενςι πίσω και σου στέλνουν άλλο. Δε μπαινουν σε διαδικασία επισκευης και τραλαλα. Είναι και που θα πέσεις και πως θα μιλήσεις.... Πολλές οι παράμετροι. Έχε στο νου σου πάντως πως εγγυήση θα έχεις 6 μηνες με 1 χρόνο κι όχι 2. ” Εσεις ποσα χρονιά χρησιμοποιείτε xiaomi? υπήρξαν προβλήματα?
-
Παράθεση από osalonikios: “Καθόλου βουνο. Πριν κάνεις την παραγγελία μιλάς με κάποιον από το κατάστημα είτε σε chat είτε με email. Είσαι στα όρια ευγένειας - αγένειας και ΠΑΝΤΑ κατευθύνεις την κουβέντα εσύ. Δεν δέχεσαι για απαντήσεις τα μπορει, ίσως, πιθανόν, θα προσπαθήσουμε κτλ. Ζητάς συγκεκριμένα πραγματα και θέλεις συγκεκριμένες απαντήσεις. ” Ετσι θα το κανω να δω τι θα μου πουν. Παράθεση από kostasrose: “Παράθεση από giwrgos_p: “ ” Υπάρχει οδηγός για ότι θες εδω μέσα. Συγκεκριμένα δες αυτό …
-
Παράθεση από kostasrose: “Παράθεση από giwrgos_p: “Παράθεση από kostasrose: “ ” ” Ίσως τα παραγγέλνουν με ξεκλείδωτη bootloader από την γραμμή παραγωγής για να μπορέσουν να τα πειράξουν με δικές τους rom ή να σου πουν επέλεξε και να σε χρεώσουν κάτι παραπάνω. ” Πως θα καταλάβω αν ειναι κλειδωμένο η οχι?
-
Παράθεση από osalonikios: “Θα πεις να στειλουν το τηλέφωνο ΟΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ από το εργοστάσιο. Δλδ με china stable και ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ στο κουτί του. Και το ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ να τους το τονισείς και πες πως αν διαπιστώσω πως έχει μπει χέρι στο τηλέφωνο θα ζητήσω refund. Αυτό για να αποφύγεις την 1 στις 100 που θα σκεφτουν να κάνουν λαμογια. Να την κάνουν σε άλλον. ” χαχαχα κινεζοι, Θα ψαξω τον τροπο που προτεινεις σαν διαδιακασια γιατι μου φαινονται βουνο !!!!
-
Παράθεση από kostasrose: “Παράθεση από giwrgos_p: “ ” Πριν αγοράσεις δες και άλλα καταστήματα όπως gearbest, banggood, aliexpress κλπ. Κατά καιρούς βγάζουν προσφορές με ακόμα καλύτερες τιμές. Προσωπικά το πήρα από το gearbest και μου το καθυστέρησαν αρκετά αφού μόνο 12 ημέρες ήθελαν για να το βάλουν σε κουτί και να το πάνε ταχυδρομείο.Τώρα οι rom είναι σχετικά περίεργο κεφάλαιο. Μόνο προσοχή γιατί θέτουν όρο εγγύησης αν βάλεις unofficial rom. Θα σου πρότεινα να πας εκ του ασφαλούς δηλαδή να ζητή…
-
Παράθεση από NasDriver: “Με την official dev global δεν χρειάζεσαι καν την ελληνική...έχει είδη official ελληνικά σε ποσοστό 50%-60% περίπου και σταδιακά θα φτάσει 100% ” Ναι άλλα αν στην τελική θέλω να περάσω την ελληνική αυτή είναι η κατάλληλη από οτι καταλαβαίνω. Τελικά ποια είναι η άποψη σου για το vickmall? Ευχαριστώ για το χρόνο σου
-
Καλησπέρα σε όλη την παρέα, σαν νέο μέλος είμαι εδώ να σας ζαλίσω κι γω με τα ίδια . Ελπίζω να μην έχω ανοίξει σε λάθος μεριά το θέμα Αποφάσισα να πάρω κι εγω ένα xiaomi και λεω να πάρω το REDMI NOTE 3 PRO Ως κάτοχοι του πιστεύετε ότι είναι αξιόπιστο? Διαβάζω διάφορα για τις ρομ άλλα δεν έχω ιδεα και τρομάζω .Υπάρχει stable ελληνική εκδοσή αυτο που με ενδιαφέρει είναι να μην κολλάει η χρηση του προορίζεται για ίντερνετ και φωτογραφίες. Το βρηκα σε αυτο το site σε πολύ καλή τιμή σχετικά με άλλα. …