Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 122.

• Παράθεση από geoanto555: “Ποιο recovery είχες; ” Δεν θυμάμαι με σιγουρία. Λογικά είχα το TWRP 3.3.1_09-10 επειδή το είχα περάσει από τη σελίδα εδώ όταν είχα βάλει miui10.

• Τελικά φλάσαρα την HMK20MI9T_V11.0.2.0.QFJCNXM_v11-10 Θέλησα να μπω recovery για να φλασάρω magisk αλλά δεν μπαίνει σε recovery αλλά σε fastboot. Δοκίμασα να πάρω το recovery από το zip της rom αλλά δεν υπάρχει. Αν καταλαβαίνω καλά δεν έχει φλασαριστεί recovery μαζί με τη rom. Ποια να περάσω?

• Παράθεση από nikanta: “Καλησπέρα, Έχω το Mi9T. Σήμερα έκανα αναβάθμιση από miui10 σε miui11 και συγκεκριμένα σε την 11.0.3(xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMK20MI9T_V11.0.3.0.PFJCNXM_v11-9) Μέχρι στιγμής δουλεύει μια χαρά αλλά παρατήρησα κάτι. Στο play store δεν μου βρίσκει τις εφαρμογές. Γράφω πχ viber και δεν το βρίσκει. Και αναγκαστικά τις εγκαθιστώ μέσω playstore του υπολογιστή που έχω το ίδιο gmail. Κάποια παραδείγματα είναι με viber, facebook, snapchat. Και πάνω που ήρθα εδώ για να γράψω το σχόλιο…

• Καλησπέρα, Έχω το Mi9T. Σήμερα έκανα αναβάθμιση από miui10 σε miui11 και συγκεκριμένα σε την 11.0.3(xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMK20MI9T_V11.0.3.0.PFJCNXM_v11-9) Μέχρι στιγμής δουλεύει μια χαρά αλλά παρατήρησα κάτι. Στο play store δεν μου βρίσκει τις εφαρμογές. Γράφω πχ viber και δεν το βρίσκει. Και αναγκαστικά τις εγκαθιστώ μέσω playstore του υπολογιστή που έχω το ίδιο gmail. Κάποια παραδείγματα είναι με viber, facebook, snapchat. Και πάνω που ήρθα εδώ για να γράψω το σχόλιο με το playstore είδα u…

• Έτρεξα το script που μου έδωσες Δοκίμασα μετά να το κάνω flash με το Xiomi Mi Flash και είχα πάλι το ARB error Φλάσαρα ξανά τη rom μέσω twrp και έκανα μετά format data Το κινητό άνοιξε επιτέλους και κάνει το setup του Ευχαριστώ πάρα πολύ

• Το δοκίμασα Βγάζει error C:\adb\fastboot.exe: unknown option -- disable-verity Η εντολή που έτρεξα είναι αυτή: fastboot --disable-verity --disable-verification flash vbmeta vbmeta_davinci.img Εννοείται με το πιο καινούριο adb και με το αρχείο μέσα στο φάκελο

• Έκανα flash με το Xiaomi Mi Flash τη fastboot rom που ανέφερα πιο πάνω. Τη φλασαρε κανονικά και άνοιξε το κινητό μια χαρά. Επιτόπου επανεκκίνηση σε fastboot και έλεγχος bootloader Ακόμα ξεκλείδωτος οπότε πέρασα κανονικά την xtrv rom. Δεν κόλλησε στο fastboot και φάνηκε να φορτώνει κανονικά Το άφησα περίπου μισή ώρα αλλά παρέμεινε κολλημένο στο xtrv logo Επανεκκίνηση...τίποτα πάλι Είπα εντάξει, θα φλασαρω ξανά με το Xiaomi Mi Flash και μετά πάλι την ελληνική(την ξανακατεβασα) Δεν με αφήνει το Xia…

• Λοιπόν Δοκίμασα και τα δύο recovery που έχει για το κινητό μου. Και στα δύο με πετάει πάλι στο fastboot. Αυτή τη στιγμή κατεβάζω από εδώ: xiaomifirmwareupdater.com/miui/ Την rom: * Mi 9T Global * Stable * Fastboot * V10.3.11.0.PFJMIXM * 9.0 * Download * 3.2 GB Αυτή δεν είναι που χρειάζομαι?

• Παράθεση από amavroudis: “Επανεκκίνηση κάνε με πατημένα τα power / volume +. Fastboot σε πάει πάλι; ” Ναι Ουσιαστικά δεν μπορώ καν να απενεργοποιήσω το κινητό

• Έβαλα το 3.3.1_12-08 για το K20/Mi9T Ότι και να κάνω πάει fastboot Αν το κάνω επανεκκίνηση πάει fastboot Αν κάνω reboot στο fastboot με το volume up πατημένο πάλι fastboot

• Παράθεση από amavroudis: “Έπειτα format data, reboot to recovery, factory reset, reboot to recovery και εγκατάσταση. ” Παράθεση από amavroudis: “Οδηγοί Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Ξεκλείδωμα Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019) Twrp με το δεύτερο τρόπο TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI Έπειτα format data, reboot to recovery, factory reset, reboot to recovery και εγκατάσταση. Αυτή που αναφέρεις είναι η σταθερή, έχει κ…

• Καλησπέρα, Θέλω να περάσω την ελληνική ρομ σε Mi9T Έχω κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα και θα το ξεκλειδώσω τώρα Ξεκλειδώνω bootloader μετά εγκαθιστώ recovery και μετά φλασάρισμα επί τόπου την ελληνική ρομ πάνω από την υπάρχουσα? Η πιο πρόσφατη που βρήκα είναι η xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMK20MI9T_V10.3.14.0.PFJCNXM_v10-9.zip σωστά?

• Mi 9 Τ

nikanta - - RedMi K20/Mi 9T (Davinci)

Μήνυμα

Καλησπέρα, Έχω κάποιες απορίες σχετικά με το τηλέφωνο. 1)Έχω ενεργοποιημένο το double tap to unlock στο κινητό. Σε προηγούμενο κινητό που είχα με το double tap το κινητό κλείδωνε κιόλας. Αυτό δεν φαίνεται να το κάνει. Γίνεται με κάποιο τρόπο? 2)Έχω ενεργοποιημένο το face unlock. Το κινητό ανοίγει τη κάμερα όταν πάω να βάλω το κωδικό. Υπάρχει τρόπος να κάνω τη κάμερα να ανοίγει μόλις ανοίξει η οθόνη? 3)Επίσης έχω ενεργοποιήσει το Ambient display. Όταν έχω ειδοποίηση του messenger(facebook) εμφανί…

• Χμμ οκ. Μόλις δοκίμασα να τη κατεβάσω από το updater. Κατεβάζει αυτή που έχω εγκατεστημένη. Περίεργο.

• Καλησπέρα Έχω poco f1 με miui10 v10.3.4.0. Σήμερα έκανα έλεγχο για ενημερώσεις και μου έβγαλε ότι έχει Δεν γράφει ποια είναι όμως Έψαξα εδώ αλλά δεν βρίσκω κάποια πιο πρόσφατη Ποιά είναι η πιο τελευταία για poco f1? Που μπορώ να δω changelog συγκριτικά με αυτή που έχω? Φλασάρω μέσω ota κανονικά?

• Καλησπέρα Έχω Pocophone F1 με Stable 10.3.4.0 XTRV Δουλέυουν όλα άψογα Το μόνο που με ενοχλεί λίγο είναι οι ειδοποιήσεις(που δεν φαίνονται λόγω του notch) Έχω ενεργοποιημένα τα notifications αλλά μόλις έρθουν 2-3 μηνύματα φαίνονται μόνο 1-2 Έπεσα σε ένα σύνδεσμο σχετικά με αυτό που είναι σαν να προσθέτει μια επιπλέον μπάρα ειδοποιήσεων κάτω από τη πρώτη Συγκεκριμένα αυτο: mi-globe.com/miui-notch-notification-mod/ Έχει δουλέψει κανένας το συγκεκριμένο ή κάτι αντίστοιχο?

• Καλησπέρα Σήμερα μου ήρθε ενημέρωση ota για τη καινούρια έκδοση για pocophone f1 Έγινε με επιτυχία και μετά περάστηκε και magisk Όλα δουλεύουν άριστα μέχρι στιγμής Μόνο θέμα το skype που κάνει συνεχώς fc Του έκανα clear data, το απεγκατέστηκα αλλά τίποτα edit: Τελικά δεν δούλευαν πολλά πράγματα Μάλλον θα έφαγε κάποιο σκάλωμα Έκανα ξανά εγκατάσταση με wipe data κλπ Μετά έκανα restore από το backup του miui Όλα κανονικά τώρα

• Παράθεση από BanditGR: “Μόνο του Magisk. ” Εντάξει Ευχαριστώ πολύ

• Μόλις πέρασα και εγώ τη καινούρια rom στο pocophone Μέχρι στιγμής όλα κυλάνε ρολόι Πως μπορώ να το ρουτάρω? Παρατήρησα ότι το ζιπάκι της rom έχει ένα φάκελο magisk και έναν supersu Τα αποσυμπιέζω και φλασάρω το αρχείο του magisk και μετά του supersu ή μόνο του magisk?

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από nikanta: “Μετά πρέπει να περάσω μια china developer, ” china δεν χρειάζεται να περάσεις.Ξεκλειδώνεις, και βάζεις την τελευταία xtrv με twrp. ” Ουσιαστικά περνάω την xtrv πάνω από τη global? Κάνω wipe data/factory και cache ή χρειάζεται κάτι άλλο? Επίσης για root μετά περνάω το official magisk ή έχει κάποιο άλλο τρόπο ή άλλη έκδοση του magisk για miui?