Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 122.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Παράθεση από iAmLiakos: “1. Το narrow και το wide απο λίγο που έψαξα μόλις παίζει να είναι διαφορετικό ανάλογα το revision της συσκευής. Οπότε για να δεις ποιό θες εσύ, πρέπει να δείς τη συσκευή σου. Οπότε άνοιξε τη συσκευή σου και προσεκτικά δες ποιό χρειάζεσαι. Σου βάζω εδώ τις δυο φωτογραφίες για να δεις συγκριτικά ποιό είναι ποιό. Οι διαφορές είναι σαν αυτό που λέμε "αρσενική υποδοχή ή θηλυκή υποδοχή". link1 link2 HTB1T7waX2JNTKJjSspoq6A6mpXa5.jpg_640x640q90.jpg HTB17wzaSFXXXXauaXXXq6xXFXXXv…
-
Παράθεση από iAmLiakos: “Καλημέρα! 1. Το αριστερά φλεξ είναι της οθόνης το δεξιά που βγάζει είναι αυτό που συνδέει το κάτω board (usb board) με το mainboard (μητρική πλακέτα). Ίσως το βρείς γράφοντας "antenna flex cable" ή "usb board flex cable" ή "charging usb flex cable". Κοίτα ίσως φωτογραφία ανοιχτό ένα MTK redmi note 4 για να καταλάβεις ποιο χρειάζεσαι εσύ τελικά. 2. Είναι κάποια επαφή απότι καταλαβαίνω. Δηλαδή κάνει κάποιο σώμα. Ίσως σαν γείωση; δεν ξέρω.. υποθέσεις μπορώ να κάνω μόνο. Εσέ…
-
Έκανα απόπειρα για αλλαγή οθόνης στο xiaomi redmi note 4(SD625) aka redmi note 4 global(είναι ίδιο με το redmi note 4x) Κάποια πατάτα έκανα με τη μπαταρία με αποτέλεσμα να κάνει έκρηξη Για "καλή" μου τύχη τα είχα αποσυνδέσει σχεδόν όλα οπότε ελπίζω μικρή η ζημιά Ακολούθησα αυτόν τον οδηγό: youtube.com/watch?v=MQazwoEssN0 Προφανώς θα χρειαστώ μπαταρία Οθόνη έχω(αυτή που θα έβαζα) Αυτά που δεν γνωρίζω είναι τα εξής: 1) Στο 8:57 του βίντεο βγάζει την ταινία Αν καταλαβαίνω σωστά είναι flex cable για…
-
τότε μάλλον θα περιμένω μέχρι να βγει με το global source για να αποφύγω το factory reset και να έχω και android 8
-
έχω mi5 σε xtrv 9.2 stable είδα ότι βγήκε η 9.5.2 την κατέβασα αλλά λίγο πριν κάνω την εγκατάσταση είδα αυτή την ειδοποίηση: Οι ROM για τα Mi-Mix (Lithium) / Mi-5 (Gemini) / Mi-Note 2 (Scorpio) θα γυρίσουν προσωρινά σε CN/xiaomi.eu source μέχρι να ετοιμαστούν τα δικά μας Workflows για Android 8. ! Τι σημαίνει αυτό? Την κάνω με κανονικό update η θα πρέπει να κάνω και reset το κινητό μου?
-
λάθος χρώματα σε mi5
nikanta - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΑγόρασα πρόσφατα ένα μεταχειρισμένο xiomi mi5 Σήμερα παρατήρησα ότι τα χρώματα φαίνονται κάπως ξεθωριασμένα Το προηγούμενο τηλέφωνο ήταν το redmi 4 pro Από ότι έχω διαβάσει έχουν ίδιες οθόνες οπότε περίμενα και το ίδιο ζωντανά χρώματα Παραθέτω και μια φωτογραφία σε drive IMG_20180414_162246.jpg - Google Drive Η διαφορά είναι μικρή αλλά φαίνεται και σε εμένα έκανε μπαμ μετο που το έπιασα στα χέρια μου τα εικονίδια φαίνονται πιο άσπρα και ξεθωριασμένα στο mi5 το mi5 έχει ελληνική 9.2 το redmi 4 pr…
-
Παράθεση από nikanta: “το συνδέω σε fastboot mode από το cmd το αναγνωρίζει μια χαρά στο miflash δεν το βρίσκει με τίποτα όταν πάω device manager το δείχνει όπως τη φωτογραφία που ανέβασα τι παίζει? το κινητό είναι από Γαλλία edit τελικά βάζοντας άλλη έκδοση miflash δούλεψε κατάφερα να το φλασάρω και φαίνεται να έχει χαθεί το google lock ” όλα μια χαρά μπήκε κανονικά η ελληνική ρομ συνδέθηκα και στο δικό μου gmail και στο mi account φαίνεται να λειτουργούν όλα μια χαρά είχα όμως ένα θεματάκι ότα…
-
το συνδέω σε fastboot mode από το cmd το αναγνωρίζει μια χαρά στο miflash δεν το βρίσκει με τίποτα όταν πάω device manager το δείχνει όπως τη φωτογραφία που ανέβασα τι παίζει? το κινητό είναι από Γαλλία edit τελικά βάζοντας άλλη έκδοση miflash δούλεψε κατάφερα να το φλασάρω και φαίνεται να έχει χαθεί το google lock
-
πήρα ένα xiaomi mi5 μεταχειρισμένο όταν το ανοίγω έχει το αρχικό setup αλλά μετά ζητάει το gmail Του προηγούμενου χρήστη και με γυρνάει ξανά στην αρχή του setup δηλαδή πρέπει να μου δώσει και το κωδικό του αυτός που μου το πούλησε από περιέργεια έλεγξα την κατάσταση του bootloader και είναι ξεκλείδωτος εξαρχής είχα σκοπό να κάνω unlock bootloader->flash china dev->flash greek rom τώρα σκέφτομαι να κάνω τα ίδια χωρίς το bootloader θα "διαγραφεί" το gamil του? για να το χρησιμοποιήσω σαν "εντελώς"…
-
άαααντε γεια
-
πάμε γερά ψήφησα ως nikanta
-
Έβαλα rom από xiaomi.eu επειδή η xtrv 9.2.2.0 στο κινητό μου(redmi 4 pro-Markw) έκανε το κινητό να κολάει συνέχεια και να χρειάζεται συνεχώς επανεκκινήσεις με το power button Τι διαφορές έχει η ελληνική rom από τις άλλες? Διάβασα πιο πάνω για το recovery(το οποίο αν θυμάμαι καλά υπάρχει και στην eu που έβαλα) αλλά ρωτάω τι διαφορές έχει στην καθημερινή μου χρήση και όχι πχ στο recovery που θα μπαίνω μια φορά στο τόσο
-
Εγκατέστησα την πιο πρόσφατη miui9 στο xiaomi redmi 4 pro Λειτουργεί μια χαρά αλλά σε τυχαίες χρονικές στιγμές κολάει η οθόνη και μετά από ώρα κάνει επανεκκίνηση Επίσης 1-2 φορές κόλησε και δονούταν συνεχόμενα μέχρι να του κάνω κάνω αναγκαστική επανεκκίνηση Η διαδικασία που έκανα ήταν:εγκατέστησα την developer rom μετά twrp και μετά την ελληνική Το μόνο περίεργο σε όλη τη διαδικασία ήταν ότι όταν φλασαρα τη developer κόλησε στο $pause αλλά το κινητό άνοιξε κανονικά Το δοκίμασα 2 φορές και με μια…
-
καλή τύχη σε όλους
-
rom:XTRVbeta1 Stable V8.2.2.0 χρησιμοποιώντας stock εφαρμογή της κάμερας κάνω εναλλαγή σε video mode μόλις ενεργοποιώ το φλας κολλάει η εφαρμογή και τα navigation butons και για να στρώσει θέλει επανεκκίνηση το κινητό *σημείωση1: κολλάει την δεύτερη φορά που θα την ανοίξω(για δεύτερο βίντεο πχ) *σημείωση2: με άλλη εφαρμογή από play store βγάζω βίντεο κανονικά *σημείωση2: το sync είναι ενεργοποιημένο
-
superuser.zip εννοούσα δεν είχα κανένα superuser.zip μέσα για να σιγουρευτώ ότι θα εγκαταστήσω αυτό που θα δημιουργήσει η rom μόλις έγινε η εγκατάσταση της rom δημιούργησε και το superuser.zip πριν το φλασάρω έλενξα και τον bootloader ο οποίος ήταν ξεκλείδωτος όταν το φλάσαρα πάλι bootloop για την ακρίβεια όχι ακριβώς bootlloop απλά μένει κολλημένο στο logo mi αιώνια
-
Δεν το κάνει Επίσημα το είχα ξεκλειδώσει και επίσημα πήγα να το κάνω και τώρα Κολάει στο verify εννοείται συνδεδεμένος και στο κινητό και στον υπολογιστή στο ίδιο mi account debugging και oem unlock εννοείται ενεργοποιημένα μου φαίνεται θα το κάνω σαν μόλις να το αγόρασα που δουλεύει σίγουρα άλλωστε μια καθαρή εγκατάσταση ποτέ δεν έβλαψε κανέναν ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας =============== Μαρ 21st 2017, 1:40am =============== Έκανα πάλι όλη την διαδικασία φλασαρισμα developer ξεκλειδωμα boo…