Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-49 από 49.
-
Παράθεση από filthydwarf: “στο autostart το έχεις βάλει; επίσης τσέκαρε και τις επιλογές στο notification settings ” ευχαριστώ για την απάντηση dwarf , το έχω στο autostart , έχω δώσει και όλα τα δικαιώματα. στις ρυθμίσεις τις εφαρμογής δυστυχώς δεν έχει κάποια επιλογή για το ποσα μηνύματα θα σου βγάζει.
-
Παράθεση από Souits: “@thomasyfa Πιθανόν είναι damaged το zip της ρομ. Ξανακατέβασέ την. Υ.Γ. Είναι ξεκλείδωτος ο bootloader; Έχεις βάλει την τελευταία twrp(3.0.2-2;) Έχεις κάνει full wipe;; ” είμαι σχεδόν σίγουρος πως φταίει η έκδοση του twrp, συνέβη και σε μένα και δοκίμασα με άλλη έκδοση και έπαιξε. συγκεριμένα ότι γραφει ο φίλος lallas εδω: Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά)
-
παιδιά όσον αφορά το κλασικό θέμα με το shell τουλάχιστον στην δικια μου συσκευή δεν φταίει το root που είχαμε παρατηρήσει. το έχω κανονικά ρουταρισμενο και δεν έχω δει ποτε shell. την μια φορα που είδα ήταν οταν το σύνδεσα με usb με υπολογιστή. με το που το έβγαλα από το usb εμφανίστηκε το shell και άρχισε να τρώει την μπαταρία. με το που το έκανα reboot έστρωσε. όπως είχα πει και πιο παλιά με το 4g (κοσμοτέ) δεν έχω κανένα θέμα ,ούτε και με τα ακουστικά. έχω κάποια ψιλό lags με τον launcher αλ…
-
παιδιά όσον αφορά το 4g είναι καθαρά θέμα περιοχής... έκανα ένα speedtest στο κέντρο της αθηνας σήμερα και μου έδωσε 12mbps down , μετά ανέβηκα προς αγια παρασκευή και εκεί μου έδωσε 103mbps! έχω και screen αλλα βαριέμαι να το ανεβάσω :p φαντάζομαι με πιστεύετε για την φωτεινότητα θα συμφωνήσω. θα ήθελα κάτι καλύτερο η αλήθεια είναι. προσωπικά το θέμα με τα ακουστικά δεν μου εχει τυχει. όμως χάνω σε κάποιες εφαρμογές notifications...άλλες φορες τα βγάζει άλλες όχι ρε παιδιά η δόνηση στις ειδοποι…
-
Παιδιά σήμερα το πήρα και εγώ!!! Να κάνω δύο ερωτήσεις; η πρώτη αφορά το Led ειδοποίησης. Όταν έρχεται κάποιο μήνυμα ή κάποια ειδοποίηση ανάβει το Led κανονικά. Αν όμως εγώ ανοίξω την οθόνη για κάποιον άλλο λόγο και δεν δω την ειδοποίηση τότε το κινητό θεωρεί πως την είδα και σβήνει το λεντακι. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μένει το λεντ ανοιχτό μέχρι να σβήσω την ειδοποίηση από το μενού ειδοποίησεων;;; Και δεύτερον υπάρχει κάποιος τρόπος να δυναμώσει η δόνηση στις ειδοποιήσεις;; Ευχαριστώ πολύ. Έχω…
-
χμμμ , μήπως επηρεάζεται από κάτι όμως? εννοώ μήπως σε αυτούς που το περάσανε αυτόματα μετά το φλασαρισμα ελληνικής rom δεν υπάρχει το προβλημα και υπάρχει σε αυτούς που το φλασαρανε μετά? η το αντίστροφο? @tsigpan σωστά φιλε μου! καλύτερα απενεργοποίηση ,έχεις δίκιο και σε ευχαριστώ για την διευκρίνιση, ή αν παίζει το greenify (ίσως λόγο έλλειψης xposed να μην παίξει) μπορούμε απλά να το "πρασινοποιησουμε"
-
ευχαριστώ πολύ project p. είχα διαβάσει για το shell αλλα δεν είχα διαβάσει πως τελικά ειχε εντοπιστεί εκεί το θέμα! όπως και να έχει δεν νομίζω να την παλέψω χωρίς root οποτε θα το ρουταρω και θα δω πως θα συμπεριφερθεί τόσο χαλια και το xposed e? καλά για το xposed δεν πειράζει τόσο έχω ήδη λάβει sms ξεκλειδώματος από την xiaomi
-
Angelo. νομίζω πως είναι απλά jack port. παιδιά μια επιβεβαίωση πριν προχωρήσω στα φλασαρισματα. έχω διαβάσει όλα τα posts και όλους τους οδηγούς είμαι με κινεζικη official (1) περνάμε στο pc τα mi PC Suite, miphone και drivers (2) περνάμε china dev και το ξεκλειδώνουμε βάση αυτού του οδηγού Ξεκλείδωμα του Bootloader. (3) περνάμε την ελληνική βάση αυτού του οδηγού Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά) (4) ρουταρουμε απλά μπαίνοντας στο twrp και βρισκοντας το zip που ήδη υπ…