Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 61.
-
Παράθεση από softwareas: “MiB Σήμερα παρέλαβα το κινητό κάτω από την μπαταρία γράφει 20140813 και φοράει 20140811. Το είδα στο build.prop Μιλάμε με pm αύριο να πάρω backup, για να σου στείλω και σένα.” Αν κάνεις αυτά που λέει ο Dnomikos και μας δώσεις τα στοιχεία modem πιθανόν να μας σώσεις. Ο Dnomikos έχει χάσει ΩΡΕΣ μαζί μου να προσπαθούμε να δοκιμάζουμε διάφορες λύσεις που γνωρίζει ο Dnomikos ως ποιο έμπειρος (του πρότεινα να ανοίξει κέντρο service Xiaomi στην Ελλάδα ) . Ελπίζουμε να σωθώ και…
-
Πήρα ένα redmi 2 2014811 (2GB όμως, έχει σημασία) και επιχείρησα να του περάσω την Ελληνική ROM. Αλλά για κάποιο λόγο διαγράφηκε το partition του μοντεμ του (baseband), με αποτέλεσμα να μην αναγνωρίζει καμία SIM . Το θέμα του γιατί έγινε αλλά και της επαναφοράς-επισκευής του τηλεφώνου ερευνάται απο άτομα έμπειρα του forum. Μετά απο μέρες δοκιμών καταλήξαμε ότι πρέπει να βρούμε το αρχικό partition του modem με το οποίο ερχόταν το κινητό. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούμε να περάσουμε αυτήν την σπάνι…
-
Παράθεση από caeser: “@mib μήπως θέλεις να δοκιμάσεις ΑΥΤΟ να δεις μήπως σου κάνει τη δουλειά? Είναι μόλις 9k και το ανέβασα στο MEGA για σένα. Έχει οδηγίες μέσα σε ένα txt... Decryption key: !dljB0Ys3gHZQTY472J5RDCe4dRQ9ghb5Yb8Pq1WJ3YU ” Το είχα δοκιμάσει με άλλο πρόγραμμα που βρήκα σε ένα λίνκ μέσα σε αυτό το thread που μου πρότεινε ένας , και τελικά δεν δούλεψε γιατί δεν έβρισκα τον φάκελο NVRAM... Καταρχήν σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Όλα αυτά που αναφέρετε πάντους μου φένονται λίγο …
-
Hello dear friends,I solved my problem with baseband and imei problem after 5 months of searching and google-ing, and as the meather of fact I did it in 15 mins....with the BIG help of a friend from Turkey, magician Osman, the owner of androidbricks site....MAGICIAN....So let the story begin!!!After many hours of reading internet and flashing my redmi 2 with many roms and many different flashers, sadly without improvement, I manage to get in touch with the owner of androidbricks site and asked h…
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από mib: “ Όχι δεν επικοινώνησα , θα πρέπει όμως , μπάς και μου δώσουν καμιά ιδέα” Μια που τα έχουμε κάνει σχεδόν όλα, δεν παίρνεις από όσο πιο παλιά ROM γίνεται το αρχείο του modem και να το περάσεις μέσω fastboot; Και μετά για να είμαστε σίγουροι full wipe.” Μου θυμίζεις λίγο την διαδικασία μην κάνω λάθος; Καταρχήν όλα θα τα κάνω από το ADB? Έχω βρει 2 εκδώσεις fastboot ROMs για το redmi 2 V6.5.3.0 V6.7.1.0 Δεν έχω καταφέρει να βρώ πιο παλιά (κάτι link που δοκί…
-
Παράθεση από zefs: “Παράθεση από mib: “Παράθεση από zefs: “Περίεργο ούτε σε εμένα υπάρχει ο φάκελος. Για δες και εδώ τις λύσεις: How to fix unknown Baseband version, null / invalid IMEI & SIM card not detected” To link που μου παραθέτεις είναι για MTK συσκευές. Το redmi 2 είναι snapdragon” Έχεις δίκιο, αλλά το έδωσα μήπως βοηθήσει κάπου. Άρα λογικά πρέπει να περιμένεις λύση από την Xiaomi αν και απ'ότι βλέπω το θέμα υπάρχει από τον Απρίλιο. Με το κατάστημα επικοινώνησες;” Όχι δεν επικοινώνησα , …
-
Παράθεση από zefs: “Περίεργο ούτε σε εμένα υπάρχει ο φάκελος. Για δες και εδώ τις λύσεις: How to fix unknown Baseband version, null / invalid IMEI & SIM card not detected” To link που μου παραθέτεις είναι για MTK συσκευές. Το redmi 2 είναι snapdragon . . . I think this only applies to board Mediatek (MTxxxx). whether this also applies to Qualcomm snapdragon as invalid IMEI on Redmi 1s? because I also was having problems invalid IMEI. I just wanted to put back the IMEI that is on the back of the …
-
Παράθεση από zefs: “@mib Δοκίμασες αυτόν τον οδηγό; αν και είναι για Note: [MIUI Device Team]How to Restore[Repair] IMEI for Redmi Note 2 - Redmi Note 2/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum” Μόλις το έκανα, αλλά δεν υπάρχει ο φάκελος που υποτίθεται οτι πρέπει να βάλω το αρχειο με τα ΙΜΕΙ . οπότε τον εφτιαξα. Αλλά πάλι τιποτα Σε αυτο το link ( [Redmi 1/Note 2GB WCDMA] How to unbrick or fix "Invalid IMEI" - Redmi 1 - Xiaomi MIUI Official Forum ) περιγράφεται το προβλημα μου σε ενα redmi 1 αλλα δεν κ…
-
Παράθεση από EYPALINOS: “οκ απλα το θεωρησα ευκολη απαντηση να μου πει καποιος ποια ρομ ελληικη ταιριαζει στο συγκεκριμενο κινητο” Αν ο καθένας ρωτάει "απλές ερωτήσεις" σε άσχετα threads, τότε φαντάσου τι θα γίνεται σε κάθε thread... θα ξεχειλώνουν και θα είναι πολύ δύσκολο και κουραστικό για κάποιον που τον ενδιαφέρει η επικεφαλίδα του thread να πάρει πληροφορίες απο το thread που θα γράφει ο κάθε ένας τις "απλές του ερωτήσεις" και θα του απαντάνε οι άλλοι τις "απλές απαντήσεις" είναι θέμα κανό…
-
Δοκίμασα και CM 12,1 ... TA ΙΔΙΑ! Θα τρελαθώ Πέρασα ξανά ενα πιο καινούριο recovery TWRP(2.8.6.1) , πέρασα και αυτό που λέει στο link που έλεγε ότι τελικά του έφταιγε το recovery ( Redmi 2 1gb (2014811) Imei/baseband Unknown | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support ), και έβαλα το cwm 2014811 να δοκιμάσω και με αλλο recovery αλλά δεν μπορεσε να μπουταρει με την CWM και πέρασα την fastboot ROM απο εδώ ( Xiaomi MIUI Official Forum ) ... τιποτα.... πρέπει να είναι πιο χοντρό το πρόβλη…
-
Παράθεση από zefs: “Τα αρχεία που φτιάχνει η εφαρμογή είναι .img και το περιεχόμενο encrypted οπότε δεν ξέρω πόσο εύκολο θα είναι να τα τροποποιήσουμε. Αυτό το post μήπως είναι σχετικό; en.miui.com/forum.php?mod=redi…t&ptid=114514&pid=3137025 fff852260a43d5305ccf0e80aa1d97b5.png” Πάντως δοκίμασα τα πάντα... Οποιαδήποτε ιδέα ευπρόσδεκτη...
-
Τζιφος
ΜήνυμαΜπορεί να δούλεψε το Miflash και να πέρασε η rom με flash all λειτουργία (ΚΑΘΑΡΟ) αλλα.... δείτε τα screenshots
-
Παράθεση από caeser: “ΕΠΙΜΕΝΩ: Δεν του έχεις δώσει την τοποθεσία που έχεις αποσυμπιέσει την Rom... Ο διευθυνσιογράφος είναι ΑΔΕΙΟΣ!!! Διάβασε ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ τον οδηγό που σου έστειλα! Πρέπει να είναι έτσι: Attachment (ID: 6096)” Είσαι θεός! Δούλεψε! Μα γιατί; αφου εγώ απλά μετονόμασα τον φάκελο σε MIUI....?