Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-54 από 54.
-
Κατέβασα από Play store το MIUI Theme Editor από διαφορά YouTube video που βρήκα αλλά δυστυχώς δεν μπορεί όλα τα θέματα να τα εφαρμόσει..
-
Καλημέρα σε όλους..Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα εδώ και μια εβδομάδα.. Ενώ το account μου στο miui εδώ και 1 χρόνο είναι και εγγεγραμμένο και στο designers Xiaomi themes δεν μπορώ με τίποτα οποίο θέμα και να κατεβάσω από MIUI Forum να γίνει apply και μου το κάνει rejected 408.. Παλιότερα πριν 3-4 μήνες δεν είχα κανένα πρόβλημα..
-
Ευχαριστω πολύ!!!
-
Καλημερα παιδια. πως μπορω να μεταφερω τις σημειωσεις απο το redmi mote 3 καθως και τις φωτογραφιες σε καινουργια συσκευη samsung S8; ευχαριστω
-
καλη επιτυχία σε όλους
-
Παράθεση από RockHead: “Παράθεση από poisonera: “Καλημερα παιδια.. Το aliexpress δεν εχει πληρωμη μεσω Paypal; και εαν οχι πως περνεις επιστροφη χρηματων σε περιπτωση που δεν σου ερθει μια παραγγελια; @RockHead μπορεις να μου στειλεις το link απο την τελευταια Θηκη φωτογραφια που εχεις βάλει για να κάνω αγορα; Eυχαριστω ” Καλημέρα κάνε λίγο υπομονή να στείλω και φωτογραφίες γιατί σήμερα παρέλαβα και δεν εχω παει ακόμα σπίτι δεν μπορω να τραβηξω φωτογραφίες απο εδώ.Πάντως φαίνονται ποιοτικά...και…
-
Και θήκη από εδώ Look at this on eBay Soft PU Back Cover Case For Xiaomi Redmi Note 3 Pro Prime Global/Special Edition | eBay απλός αναμένεται Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ αγόρασα από εδώ και είναι τζαμί Look at this on eBay Glass Screen Protective Film for Xiaomi Redmi Note 3 Pro International Edition | eBay Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε Redmi Note 3 SE (Kate) παλι δεν ενεργοποιητε το 4G cosmote. Παρολο τον γνωστων λυσεων που εχουν δωθει απο το φορουμ και με σβησιμο του APN και περασμα απο την αρχη λειτουργει μονο το 2G-3G.. Την περασα με FR αλλα δυστηχως τζιφος. ΥΓ: Στην Stable το 4G παιζει μια χαρα
-
δυστηχως γυριζω στην προηγουμενη εκδοση 6.12.29 διοτι σε redmi note 3 se kate το 4G δεν ενεργοποιητε παρα μονο 3G και Edge στην 7.1.5
-
ψηφισαμε και σημερα 148902997
-
ψηφισαμε και για σήμερα !!!
-
Ψηφισα ως dream21 148902997