Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-33 από 33.
-
Προβλημα με Sms
Zakaros - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαPoia ap oles? Redmi 3/Prime Latest Global Developer Version Fastboot File Download Redmi 3/Prime Latest China Developer Version Fastboot File Download Redmi 3/Prime Latest Global Stable Version Fastboot File Download Redmi 3/Prime Latest China Stable Version Fastboot File Download Redmi 3S/Prime/3X Latest China Developer Version Fastboot File Download Redmi 3S/Prime/3X Latest China Stable Version Fastboot File Download Redmi 3S/Prime Latest Global Developer Version Fastboot File Download Redmi 3…
-
Προβλημα με Sms
Zakaros - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμακατα την εγκατασταση βγαζει αυτο *ελληνικη ή global*? εχω αυτο, Xiaomi_Redmi_Note_3 Pro, τι να κατεβασω?
-
Προβλημα με Sms
Zakaros - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμακαλημέρα παιδιά, παρακάτω τι πρέπει να κάνω, ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Προβλημα με Sms
Zakaros - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμανα σε καλα, καληνυχτα
-
Προβλημα με Sms
Zakaros - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαok
-
Προβλημα με Sms
Zakaros - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαok
-
Προβλημα με Sms
Zakaros - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΣ ευχαριστω Γιωργο, μου εβγαλε αυτο.
-
Προβλημα με Sms
Zakaros - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαμου βγαζει αυτο στο pc
-
Προβλημα με Sms
Zakaros - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Βάζεις τον φάκελο στον C και μετά δίνεις... cd C:\adb και μετά το υπολοιπο... Για να μην το κουράζουμε μπες χειροκίνητα σε fastboot mode... Κλείσε το κινητό και μετά πάτα volume - & power μεχρι να δεις το εικονίδιο του fastboot.. ” μου βγαζει αυτο στο pc
-
Προβλημα με Sms
Zakaros - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από kon.geo: “Παράθεση από Zakaros: “Καλημερα και σας ευχαριστώ **Τσεκαρε πρωτα τον bootloader και πες μας,να σου πουμε πως να συνεχισεις** πως γινετε? ” Ανεβασε και το screenshot που ειπε ο geoanto πιο πανω,να μαστε σιγουροι πριν το οτιδήποτε.. (Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος) ” μου βγαζει αυτο στο pc
-
Προβλημα με Sms
Zakaros - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλημερα και σας ευχαριστώ **Τσεκαρε πρωτα τον bootloader και πες μας,να σου πουμε πως να συνεχισεις** πως γινετε?
-
Προβλημα με Sms
Zakaros - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαdemakhs σ ευχαριστω εχω την miui version global 8 stable 8.0.1.0.0 ( Lhocndg) δε καταφεραμε τπτ, το twrp τι ειναι? εχω περιορισμενες γνωσεις.
-
Προβλημα με Sms
Zakaros - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμακαλησπέρα, πριν μια εβδομαδα το RedMi Note 3 Pro, δεν μoυ ανοιγη καθολου το μενου των sms