Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-87 από 87.

• εδω ειμαι παιδια...δεν εχω drivers...να δω βεβαια πως θα τις κατεβασω....(ειδα τις οδηγιες που εχει εδω στο σαιτ) αλλα μου φενεται βουνο... ειμαι ασχετος...θα δω τι θα κανω...

• να σαι καλα..δεν εχω βαλει....

• συνεχιζω παιδια.....συνδεω το κινητο με τον σταθερο η/υ....και δεν βλεπω τιποτα απο αυτο....ουτε αρχεια ουτε φωτο....τι συμβαινει?

• επανερχομαι παιδια με ερωτηση.....για να βαλω το δακτυλικο αποτυπωμα χρειαζεται πρωτα κωδικος...μπορω να το αποφυγω αυτο? και κατι αλλο...ειναι φορες που για να ανοιξη η οθονη μου ζητα τον κωδικο αυτο πριν το αποτυπωμα...γιατι? ευχαριστω

• σε υπερ ευχαριστω.....να συνεχισω μιας οπως ειπα ειμαι ασχετος και παω βημα-βημα......εσβησα το δακτυλικο αποτυπομα και μπορω να το ξαναβαλω?...γιατι παω ρυθμισεις...οθονη κλειδ &δακτυλικο αποτυπομα.....προσθηκη δακτ. αποτυπωματος..... αλλα εκει εχει ....μοτιβο......πιν κωδικος..... που μπορω να το βρω ξανα? οκ μετα απο ψαξιμο το βρηκα .......

• ευχαριστω πολυ παιδια.....επανερχομαι με νεες ερωτησεις.. =============== Σεπ 2nd 2017, 10:34pm =============== παιδια συγνωμη ποι ισως κανω αφελης ερωτησεις αλλα ειμαι ασχετος ..λοιπον εχω κανει καποιο λαθος....στην αρχικη προσπσθεια να αλλαξω το πιν της σιμ πηγα...... ρυθμισεις......καρτες SIN&κινητα.......ονομα παροχου...(WIND).....ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΙΘΜΟΥ ΚΑΡΤΑΣ ΣΙΜ..... και εδω τωρα βλεπω (δυστυχως )το πιν που εβαλα για την σιμ.....πως το αλλαζω..πρωτα δεν εδειχνε τιποτα...βαζω 0 (μηδεν ) η κενο…

• γεια σας παιδια.καλως σας βρηκα....εχω το REDMI 4X.GLOBAL VERSION )INFOQUEST..θα ηθελα να αλλαξω τον κωδικο της καρτας σιμ.πως γινεται.. ευχαριστω πολυ.