Μόλις το πήρα και ξεκίνησα την διαδικασία φλασαρίσματος. Μου ζήτησε να κάνω login έβαλα τα στοιχεία μου και μου λέει πως δεν είναι εξουσιοδοτημένος ο λογαριασμός μου. Πώς μπορώ να τον κάνω; ay3eip.jpg
Ακόμα τίποτα. Λόγο έλλειψης χρόνου σκέφτηκα να το πάω στο σέρβις μιας και είχα την εγγύηση ακόμα. Μεγάλο λάθος.Τελικά σήμερα θα πάω να το πάρω πίσω χωρίς να το έχουν φτιάξει. Μου είπαν πως είναι εκτός εγγύησης το κινητό λόγο ξεκλείδωτου boot loader και όταν μου είπαν πως θα περάσουν την ρομ μετά από μια εβδομάδα. Μπορεί να καθυστερήσει αν θέλω το κινητό ξεκλείδωτο γιατί θέλει 15 μέρες να πάρουμε εγγύηση από την xiaomi. Περιττό να πω τι έγινε στο τηλέφωνο που μιλούσα. Εκτός εγγύησης που το ξεκλεί…
Είχα αρχίσει ήδη και τώρα που τελείωσε δεν ανοίγει το κινητο. Όταν το συνδέω με τον υπολογηστή κάνει το ήχο που ότι αναγνορίζει το κινητό... Τι κάνω τώρα;
Έκανα την διαδικασία εγκατάστασης του twrp από την αρχή για να μπουτάρει πάλι σε twrp και περνάω τώρα την xiaomi-miui-hellas-8.1_whyred_V10_arΩma_8.6.28
Ρε παιδιά συγνώμη, πως μπαίνω στο twrp; Με volume - & power με βάζει fastboot και volume + & power μπαίνω recovery ενώ πριν μου έβγαλε κανονικά το twrp όταν μπούταρε μετά το φλασάρισμα του