το φανταστικά άλλα επειδή έχω ιδρώσει 10 φορές μέχρι να βάλω την κινεζική και να το ξεκλειδώσω (πρώτη φορά ασχολούμαι) είπα να ρωτήσω για να είμαι 100% σίγουρος. σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
καλησπέρα παιδιά. μια ερώτηση γιατί δεν είμαι σίγουρος και δεν θέλω να κάνω καμιά βλακεία. στο σημείο που λέει ότι βάζουμε την ελληνική ρομ στο τηλ , βάζουμε το αρχείο zip όπως είναι χύμα στην συσκευή ή πρέπει να το ξεζιπαρουμε και να βάλουμε το περιεχόμενο ???
Παράθεση από mixaliscy: “Φίλε μου πριν κάνεις αυτό που σου λέει από πάνω ο φίλος @geoanto555 (που σωστά έγραψε αν έχεις το Redmi NOTE 3 pro) δες λίγο αν έχεις αυτό ή το redmi 3 pro που γράφει στο προφίλ σου !!! και είναι πολύ σημαντικό Αν έχεις το Note 3 pro τότε προχώρα... Αν όχι πρέπει να μπεις σε άλλον οδηγό που αφορά το Redmi 3 pro ” Παράθεση από mixaliscy: “ ” όχι , εντάξει φίλε το νοτε 3 προ έχω . κατά λάθος έβαλα το " μικρό " στο προφίλ μου. το διόρθωσα και θα προχωρήσω στην διαδικασία κα…
παιδιά καλησπέρα . το τηλ μου ηρθε απο κινα με την miui global 7.1.9.0.0(LHOCNCL) stable , και δεν έχω πάρει καμιά ενημέρωση. μπορώ να βάλω το update 7.1.18 με τον τρόπο που μας λέει στην πρώτη σελίδα ? θα συνεχίσει το τηλ να έχει ελληνικά ?