Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-44 από 44.

• το φανταστικά άλλα επειδή έχω ιδρώσει 10 φορές μέχρι να βάλω την κινεζική και να το ξεκλειδώσω (πρώτη φορά ασχολούμαι) είπα να ρωτήσω για να είμαι 100% σίγουρος. σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

• καλησπέρα παιδιά. μια ερώτηση γιατί δεν είμαι σίγουρος και δεν θέλω να κάνω καμιά βλακεία. στο σημείο που λέει ότι βάζουμε την ελληνική ρομ στο τηλ , βάζουμε το αρχείο zip όπως είναι χύμα στην συσκευή ή πρέπει να το ξεζιπαρουμε και να βάλουμε το περιεχόμενο ???

• Παράθεση από mixaliscy: “Φίλε μου πριν κάνεις αυτό που σου λέει από πάνω ο φίλος @geoanto555 (που σωστά έγραψε αν έχεις το Redmi NOTE 3 pro) δες λίγο αν έχεις αυτό ή το redmi 3 pro που γράφει στο προφίλ σου !!! και είναι πολύ σημαντικό Αν έχεις το Note 3 pro τότε προχώρα... Αν όχι πρέπει να μπεις σε άλλον οδηγό που αφορά το Redmi 3 pro ” Παράθεση από mixaliscy: “ ” όχι , εντάξει φίλε το νοτε 3 προ έχω . κατά λάθος έβαλα το " μικρό " στο προφίλ μου. το διόρθωσα και θα προχωρήσω στην διαδικασία κα…

• παιδιά καλησπέρα . το τηλ μου ηρθε απο κινα με την miui global 7.1.9.0.0(LHOCNCL) stable , και δεν έχω πάρει καμιά ενημέρωση. μπορώ να βάλω το update 7.1.18 με τον τρόπο που μας λέει στην πρώτη σελίδα ? θα συνεχίσει το τηλ να έχει ελληνικά ?