Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 61.
-
Στο κινεζικο site λεει οτι βγήκε σήμερα η dev 8.2.8
-
Σημερα θα εχουμε νεα rom; Εγω στο Mi6 εβαλα superSu αλλα δε λειτουργει το Adaway. Δεν μπορει να αποθηκευσει τις ενημερωσεις γιατι δε βρησκει το φακελλο και κολλαει
-
Δεν υπαρχει aroma για το Μi6. Μονο την απλη. Πως το κανω;
-
Καλημέρα. Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήση για το πως μπορω να βρω και να κανω flash το superSu; Μετα τις δυο τελευταιες ενημερώσης δεν υπαρχει στη συσκευη. Στις προηγουμενες arwma ηταν εγκατεστημενο μονο του.
-
Ολα καλα μεχρι τωρα στο Mi6. Φαινεται οτι λυθηκε το θεμα με τη μπαταρια, το face unlock λειτουργει αλλα παεαμενει το προβλημα με τα εικονιδια στη γραμμη καταστασης
-
Mi6 παει καλά με την 8.1.25. εξαιρεση οι ειδοποιησεις και τα εικονιδια εφαρμογων στη γραμμη καταστασης που δεν εμφανιζονται. Καλη μπαταρια και αρκετα γρηγορη ρομ. Δοκιμασα με το νεο antutu7forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49524/[/border]--------
-
Παρατηρησα οτι στο Μi6 τοσο στην προηγουμενη οσο και σε αυτη τη rom υπαρχει ενα πρόβλημα με την εμφάνιση των ειδοποιήσεων και των εικονιδιων εφαρμογων στη γραμμη κατάστασης. Επίσης δεν δουλευει το supersu. Πρεπει να το περασουμε ή καποιο άλλο προγραμμα; Επισης εξαφανιστηκε το face unlock 1
-
Καλησπέρα σε όλους. Arwma για το Mi6 πότε θα έχουμε;
-
Ελπιζω σημερα να παρουμε και Arwma για το Mi6 και να διορθωθουν τα bugs με τις ειδοποιησεις των εφαρμογων ,το battery drain και τη φορτιση. Παρεπιπτοντως ειχα ενα προβλημα εδω και 5-6 ενημερωσεις με το Google calendar το οποίο εβγαζε καμια 10αρια φορες την ημέρα μια εκνευριστικη ειδοποιηση σφάλματος η οποία διορθώθηκε με το που περασα την 8.1.8
-
Και εμένα το ιδιο προβλημα με ειδοποιήσεις και sms. Καθολου ηχους παροτι αλλαξα τον ηχο. Επίσης η μπαταρία πέφτει πολύ γρήγορα
-
Να περιμένουμε σήμερα τιποτα για το Mi6;
-
Κανενα νεο για τη rom για MI6?
-
Καλημερα. Εκανα την εγκατασταση της τελευταίας rom στο Mi6 και μου λεει οτι η συσκευη δεν ειναι rooted, ενω μεχρι εχτες ηταν. Ειναι προβλημα της rom; Τι κανω;
-
Και εγω προσπαθω να κατεβασω την arωma και σταματάει στο 7-17%. Και εχτες και σημερα τα ιδια
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
dbeast - - Recoveries
Μήνυμακαι τι σβηνει αυτο? =============== Ιουλ 15th 2017, 11:07am =============== τα σβηνει ολα?
-
Παράθεση από jobous: “Να προσθέσω ότι κάποιος στο φόρουμ έχει παραγγείλει απο το συγκεκριμένο κατάστημα. Δεν θυμάμαι που το είδα , θα το ψάξω και θα το γράψω. Λοιπόν το πήρε ο @dbeast και το γράφει εδώ : Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit) ” παίδες καλημέρα. εχω πάρει το Mi6 εδώ και ένα μήνα απο το κατάστημα που λέτε παραπάνω και με DHL express αποστολή. Ουσιαστικά είναι μια τριγωνική αποστολη μέσω UK. Φευγει απο H.Kong για Αγγλία οπου προφανώς υπάρχει καποιου είδουσ ειδικό φορολογικο καθεστος, π…
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
dbeast - - Recoveries
Μήνυμαρε παίδες έκανα όλη τη διαδικασία αλλα βαζω να κανει boot στο RECOVERY μου ζητάει κωδικό. Τι κάνω τώρα?