Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-33 από 33.
-
Καλημέρα. το Redmi 4 pro που παραγγειλα ερχεται σιγα σιγα. Εχω πάρει ήδη αίτημα για ξεκλείδωμα αλλα δε ξερω αν θα το κάνω τελικά. Θα ειναι με global stable ROM (απο vickmall η παραγγελία). Ψάχνω εδώ στο φορουμ ενα καλό review για την XTRV rom και δε βρίσκω. Γενικά τι διαφορές έχει απ την global stable;;; δηλαδη αξίζει η μανούρα της αλλαγής ROM;; root δε με απασχολεί ιδιαίτερα.
-
Παράγγειλα ενα redmi 4 pro απο vickmall. Έρχεται από Κίνα με NL post. Δε ξερω αν εχω σταθεί τυχερός αλλα μετα από 100αδες παραγγελιες τα τελευταια χρονια δεν εχω περασει ποτέ τελωνειο. Αν και τους τελευταιους μηνες εχουν σφηξει τα πραγματα, εχω παρει android tv boxes, μπαταρίες κινητών, powerbanks αυτη τη χρονιά και όλα ηρθαν. Δε ξερω αν παίζει ρόλο το οτι μένω επαρχία, ανατ. Μακεδονία. anyway, θα ενημερώσω για την εξέλιξη για να υπάρχει και το feedback
-
Μαλλον επειδή στην παραγγελία ειχα επιλέξει να ερθει με ελληνικά και Play store. edit: Περασα TWRP και την stable xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V7.3.2.0.zip 2 τελευταιες ερωτησουλες.... κανει ΟΤΑ ή θα φλασαρουμε με .zip με TWRP;;;; ROOT;; ευχαριστώ πολύ για όλα παιδιά!!!
-
από geekbuying
-
ναι! ecZW3bu.png
-
Παιδιά καλημέρα. Πηρα ενα redmi note 3 pro... Ήρθε με unofficial ξεκλειδωτο bootloader. Διάβασα τους οδηγούς για να μπω στο πνεύμα. Προσπαθώ να φλασαρω official ROM για να κλειδώσει ο bootloader αλλα δε λεει να κλειδώσει με τίποτα. Φλάσαρα επιτυχώς με miflash τις global stable, china stable, china developer και δε κλειδώνει με καμία! Πρέπει οπωσδηποτε αφου φλασαρω με Miflash να φλασαρω ξανα με το updater μεσα απ το κινητο;;; το δοκιμασα περνωντας την ROM και σαν ZIP και σαν φάκελο extracted και …
-
Καλή επιτυχία!!! XIAOMI MI 5 3GB RAM 32GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 1.8GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool