Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 65.
-
Καλημερα σε ολους !! εχω ενα redmi 3 pro με official rom Miui Global 9.6 stable ( 9.6.2.0 LAIMIFID ) BL.ειναι ξεκλιδωτο . Ολα δουλεύουν καλα αλλά εδω και κάμποσο καιρό εχω πρόβλημα με τι ημερολόγιο και με τα maps με το που κανω επιλογή με πετάει έξω , εγω προσωπικα το αποδιδω στο οτι το λογισμικο εχει μείνει στο Ανδροιδ 5.1 και δεν εξελίσσεται αλλο ασχετα αν η χιαομι αλλάζει την επιφανεια η Google οπως φαίνεται εχει αρχισει να τελειωνει με το ανδροιδ 5.1 για αυτο τον λογο θα ηθελα ν φλασαρω την …
-
kali tyxi se olous siga siga min smproxneste !!!!!!!
-
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
nappy11 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαστο device manager φαίνεται μονο σαν android δεν έπρεπε να το ανάγνωρίζει όπως όταν φλασαρουμε κανονικά σαν qvalcoom
-
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
nappy11 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαLalas.gr μου φαίνεται την έκανα την πατάτα μου βγάζει άγνωστο λάθος (0x80004005 error canot load )
-
nappy11 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαa μάλιστα σε ευχάριστο πολύ μονο λαχτάρες μου φαίνεται την έκανα την πατάτα μου βγάζει άγνωστο λάθος (0x80004005 error canot load )
-
nappy11 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαφιλε Lalas.gr έχω ένα μικρό πρόβλημα έκανα εγκατάσταση το twrp αλλα επειδή έπρεπε να φύγω πάτησα rebot και την επιλογή system για να κάνει επανακίνηση έχει μείνει στο λόγkο τις MI και κάθε τρία λεπτά κάνει μια καινούργια εκκίνηση αλλα παραμένει εκεί τι φταίει ?? δεν έκανα ούτε φλασαρισμα ούτε τίποτα μετά από επίμονο πάτημα κατάφερα να το πάω σε fasboot
-
nappy11 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμακαλημέρα Peris_G4 μπορεί να βρίσκεσαι στο test mod αλλα είναι μονο το signatur απενεργοποιημένο θα σου δείξει ότι τους κάνει εγκατάσταση και μετά το πέρας τις διαδικασίας θα γράψει ότι ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση τον drivers και κάθε φορα που θα μπαίνεις στην διαδικασία που θα πατάς download και η συσκευή γίνετε μαύρη θα ξεκινάει την ίδια διαδικασία στην εγκατάσταση του qvalcomm HS-USB 9008 driver και αναγνωρίσεις τις συσκευής τουλάχιστον έτσι είναι σε εμενα
-
nappy11 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμακαλησπέρα μια ερώτηση η κινεζικη rom που φλασαρα με fastboot είναι china Dev. ?
-
nappy11 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμακαλημέρα φιλε Lala,gr και φυσικά σε όλους καλή κυριακή μετά το χτεσινό παίδεμα και το φιάσκο με τον υπολογιστή μου σκέφτηκα το έξεις θα βάλω σε μια μικρό sd την rom θα κάνω to twrp κανονική εγκατάσταση με flasifei λόγο υπολογιστή με το twrp wipe->advanved wipe->cache/dalvik/data και μετά από την sd card φλασαρισμα είναι η σκέψη μου σωστή ?? διότι εχτές μετά την διαδικασία με το twrp δεν έβρισκα την rom για κοίτα είναι η σωστή rom αυτή με μπερδεύει λίγο γιατί γραφή stable [Stable V7.5.1.0] Xiaomi…