Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 108.

• Η 8.2.2.0global stable είναι αποτυχία.Το κινητό κόλλαει.μεχρι και εδώ δεν μπορούσα να γραψω.Αλλαγη σε developer που είναι πιο stable. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Giorgos Panopoulos - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Υπάρχει η ίδια Global ROM με Ελληνικά και για τα δυο. Το θέμα είναι να έρθει με Official Global από εκεί που θα το πάρει. :)” George το περισσότερα γράφουν CN version.να υποθέσω θα έχουν την κινεζική ρομ.Σε ευχαριστώ.θα ψάξω να βρω global official. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα σε όλους.εχω ψήσει τον αδερφό μου στην Αυστραλία να παει στο note 4 Snapdragon​ μετά από lg g3.το θέμα είναι ότι ψάχνω να το βρω και το βρίσκω 4χ ονομασία. Ποιο πρέπει να βρει να έχει και Ελληνικά; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα σε όλους .αυτό με την κλήση που δεν μπορώ να κλείσω το τηλέφωνο διορθώνεται η είναι θέμα ρομ; Μόνο με την stable .,έχω κάνει και επαναφορά..Τπτ.Σε developer δεν το έκανε.Να γυρίσω πάλι dev? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από gtagames: “Γεια σας έχω την global stable rom αλλα σκέφτομαι να πάω σε dev αξίζει ποια λέτε είναι καλύτερη;;Επίσης παρατηρώ ότι με την ρομ που έχω τώρα η μπαταρία πέφτει πολύ εύκολα.... Ευχαριστώ” Είχα την dev 4 μήνες.Εδώ και ένα μήνα είμαι global stable και έχει πολύ καλύτερη μπαταρία και διαχείριση ram. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

• RE:

Giorgos Panopoulos - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από Krasdimi: “απενεργοποιησε τις κλήσεις τσέπης....προσεχε μήπως στο ξεκλείδωμα καλύπτεις με κάποιον τρόπο τον προξιμιτι” Απενεργοποιημενη ειναι .αυτο ξεκινησε οταν πηγα σε global.σε developer δεν το εκανε.λυνεται μονο με επανεκινηση. Ειναι σπαστικο γιατι δεν ξεκλειδωνει.

• Στο ξεκλειδωμα με fingerprint ξεκλειδωνει και κλειδωνει αμεσως.μου το κανει συχνα σε global stable.τι μπορει να ειναι?

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Souits: “Ναι ota είναι... Official Global stable.” Δεν βρισκει καμια ενημέρωση παντως.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Souits: “Παράθεση από Stavrostsik: “Παράθεση από ecsalos: “καλημερα παιδες! καλες αποκριες να εχουμε! βγηκε επισημα και η 8,1,6,0 σημερα το πρωι την ειδα ειναι διαθεσιμη για download οσοι δεν την εχετε. ” Που; ” Τσα! ή ΕΔΏ! 1-0 χα0αχ00αχ0αχ” Την έχει δώσει ota?Δεν μου έχει έρθει τπτ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

• Έχω global developer και έχει γίνει stable..Δηλαδή δεν μου έρχονται οι ενημερώσεις και πρέπει να τις περνάω μέσω update και να ξεκλειδώνω πάλι γιατί κλειδώνει. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Krasdimi: “φαινεται ομως να εναλασσεται απο 0 σε 5 οταν βαζοβγαζεις το δακτυλο? ουτε σε εμενα μετα την αναβάθμσει σε ΜΜ βγαζει οκ...αλλα εναλασετται....σε προβλημα φίλου ηταν κολλημένο στο 0” Ναι εναλλάσεται όπως το λες αλλά δεν μπορώ να πατήσω το οκ.εβαλα μαμα θέμα και πάει καλά που ότι βλέπω. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Krasdimi: “NAI calibrare τον ή βάλε βασικό θέμα αν εχεις βάλει κανενα μυστηριο ,γιατι εχει αναφερθει οτι και θέματα συμβαλλουν σε αυτο το προβλημα...” Δεν μου βγάζει το οκ στο καλιμπραρισμα.Θα δοκιμάσω να βάλω κανονικό θέμα όπως είπες. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

• Καλημέρα παίδες.ο proxymity ευθύνεται για το ότι δεν μπορώ να τερματίσω την κλήση γτ δεν επανέρχεται η οθόνη; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από makisfz: “Κάνε χειροκίνητα καταβάσε την Rom από το miui com και την περνάς έχει οδηγίες εκεί που θα κατεβάσεις την rom Redmi note 3 pro” Μεσω updater εννοείς; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από makisfz: “Άλλαξε χώρα βάλε Ινδία και δοκίμασε Redmi note 3 pro” Το δοκίμασα και αυτό αλλά τίποτα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

• Σε global developer δεν μου βγάζει πιο νέες αναβαθμίσεις.εχω μείνει στην 6.12.15 .Είχε βγάλει μερικές αλλά δεν τις πέρασα. τώρα εδώ και 3 εβδομάδες δεν βρίσκει κάτι. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από blade_: “καλησπερα σας θελω να ρωτησω οσοι εχετε το 2ραμ,πως σας παει?εμενα σερνεται ανελεητα με την ελληνικη ρομ που το εχω,κολλαει απιστευτα σε εναλλαγες εφαρμογων..και συχνα πυκνα πρεπει να κανω καθαρισμο μνημηε που δεν εκανα σε κανενα κινητο μου για να δουλεψει..” Δεν κολλάει ποτε..Το κινητό πάει σφαίρα.το λιγότερο που έχω δει είναι 400 mb και το σύνηθες στα 900..Global developer. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “@Giorgos Panopoulos Όλοι επιλέγουμε 4:3 είναι στα 16mp ενώ 16:9 είναι στα 10 ή 13mp αν δεν κάνω λάθος” Αυτο το εχω δει αλλα η διαφορα φαίνεται η ειναι μονο στα χαρτια..

• Τελικα που βγαζει καλύτερη φωτο 4:3 η 16:9 ;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από vask: “Καλησπέρα και καλη χρονιά, Γνωρίζει κάποιος κάποιο μαγαζί για αλλαγή οθόνης το οποίο δεν θα κοστίσει όσο το να αγοράσω το κινητό καινούργιο ?” Καλημερα.ποσο σου ζητησαν για οθονη?