Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 108.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makdak: “Πόσα σου πήραν τελικά;” Άκουσα διάφορες τιμές μέχρι και 150..Το εφτιαξα σε μαγαζί στην Αθήνα στα 65 ευρώ.Δεν βρίσκω διαφορά στην οθόνη.Ήταν η χαμηλότερη τιμή που άκουσα.45 η οθόνη και 20 εργασία. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makdak: “Προσοχή από που θα γίνει η παραγγελία της οθόνης! Εγώ ακόμα ψάχνω να δω από που θα πάρω γιατί από aliexpress που κοίταζα μυρίζομαι ότι οι οθόνες που πουλάνε ενώ λένε 1920χ1080 είναι στην πραγματικότητα 1280χ720.. Ο άλλος έγραφε στην περιγραφή 1920χ1080 και παρακάτω PPI=240 που αμα κάνεις τις πράξεις αντιστοιχεί σε πολύ χειρότερο πάνελ.. Οπότε άντε να βγάλεις άκρη. Αν έχει βρεί κανείς κάπου που να πουλάνε καλές (αν όχι γνήσιες τουλάχιστον 1920χ1080) οθόνες για πείτε και σε μ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Καλά κάνεις και το σκέφτεσαι έτσι....” Κοιτουσα στο ebay και στο pro εβγαζε το kate 12.25.εγω πρεπει να βαλω του redmi note 3 το παλιο?το ιδιο δεν ειναι?γτ με το pro τα πραγματα μπερδεύονται. .εχω το kenzo.
-
Περι Rom
ΜήνυμαΜέσω update το είχα κάνει .έλεγχος αν κλείδωσε.καλυτερη ή developer αυτή έχω .ή stable δεν έχει ελληνικά.αν θες κάνεις αναβάθμιση δεν είναι υποχρεωτικό.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και εγώ το 2 έχω και έχω πάνω από 20 εφαρμογές και πάντα μένει ελεύθερος χώρος κάπου 400 με 500mb.τ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Kostas124: “Παράθεση από demakhs: “.......και ποιος του είπε ότι η global developer δεν παίρνει έτοιμα updates και τα φτιάχνει ...... χειροποίητα??? ” Υπεθεσε οτι θα ειναι πιο σταθερη απο developer μαλλον. Γενικα δεν προτεινετε η stable?” Και εγώ σε αυτή είμαι που έχει και ελληνικά.η stable δεν έχει.μια χαρά είναι. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ntinos_g7: “Παράθεση από Giorgos Panopoulos: “Έχω μείνει στην 6.11.3 .έχει βγει και επόμενη;δεν μου βγάζει κάτι για update. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Θα την κατεβάσεις μόνος σου από την 1 σελίδα του νήματος και θα την περάσεις μέσω twrp.Δεν θα σου βγάλει την αναβάθμιση μόνο του” Γιατι να μην μου την βγάλει; Κάθε εβδομάδα σχεδόν βγαινει νέα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thanos L.: “Δεν ξέρουμε δηλαδή ποτέ θα διορθωθουν όλα αυτά ε;;;” Ας ελπίζουμε στις επόμενες να το διορθώσουν.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Thanos L.: “Καλημερα αλανια!!! Σε αυτήν την ρομ δεν διορθώθηκαν τα προβλήματα Στο app της Ασφάλειας;;; Πχ στις αυτόματες εργασίες;;;; Γτ προσπαθώ να μπω και με πεταει!!! Και όταν κανω βελτιστοποίηση ούτε στο εικονίδιο της Ασφάλειας μπορώ να μπω ούτε στο cache ουτε στο στην ασφάλεια συστήματος!!! Επίσης καθς φορά που κάνω επανεκκίνηση οι κλήσεις που έχω σβήσει ξανά εμφανίζονται!!!! (Xiaomi Redmi note 3 pro)” Ετσι είναι και σε μένα ενώ έγραφε ότι διορθώθηκαν με αυτή την έκδοση. Στάλθη…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από papalamkos: “υχαριστώ! Απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μου αναγνωρίζει το κινητο το ΜiFlash για να περάσω την rom forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/22384/” Έχεις unofficial έκδοση. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Δεν υπάρχει λόγος να το κλειδώσεις... Εκτός αν το στείλεις πίσω..” Όχι .θα το αφήσω τότε ξεκλειδωτο. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Giorgos Panopoulos: “να κλειδωσω τον bootloader ” Θέλεις να κλειδώσεις ή δεν το γραψες σωστά; Μπες σε fastboot και δώσε fastboot oem lock.” Ναι να τον κλειδωσω ήθελα αλλά δεν έβρισκα την εντολή. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από Giorgos Panopoulos: “εν μπορω να βρω τον οδηγο να κλειδωσω τον bootloader.μπορει καποιος να βοηθησει? ” Γιατί να τον κλειδώσεις? Δεν πειράζει να το αφήσεις και έτσι ...” Αν δεν υπάρχει θέμα τον αφήνω κ έτσι.απλα νόμιζα ότι θα ήταν πιο ασφαλές να τον κλειδωσω. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk