Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 108.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Τι να σου πω... και εγώ marsh έχω...” Απλά θα το έκανα για την μετάφραση.παντως για την μπαταρία που σου είπα σε σχέση με την cn developer που κ εκεί ήμουν ικανοποιημένος δεν έχει καμία σχέση .επίσης επειδή έχω 2ram περισσεύει περισσότερος χωρος.τρέχουν και πιο γρήγορα οι εφαρμογές.ειναι λίγο πιο αργό μόνο το δάκτυλικο αποτύπωμα.πηρα το τηλ 85 από χθες το βράδυ και σήμερα έχει 55 και δεν το έχω αφήσει καθόλου. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Giorgos Panopoulos: “γτ αφήνεις την lolipop ” Αν δεν τρελαίνεσαι για δαχτυλικό αποτύπωμα και εφαρμογές ίσως να μην υπάρχει λόγος για marsh..” Απλά από περιέργεια για κάτι νέο.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Απενεργοποίησε τότε και την αυτόματη αναβάθμιση και μείνε σε αυτήν μέχρι να ακούσεις για καλύτερη ρομ...επειδή λέει beta δεν σημαίνει ότι πρέπει σώνει και καλά να την αλλάζεις κάθε εβδομάδα από την στιγμή που η συσκευή κάνει αυτά που θες ;)” Nαι την έχω απενεργοποιήσει.το έχω καταλάβει απλά εδώ το βήμα είναι μεγαλύτερο γτ αφήνεις την lolipop. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Άστο να την πάρει μόνο του...” Ή μπαταρία δεν πέφτει με τίποτα.αυτο σκέφτομαι κ δεν πάω στην επόμενη.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Giorgos Panopoulos: “Το ξανά ξεκλειδωσα. . ” Είσαι μία χαρά τότε... ” e28123ff3981f8cb2ef6918889fdbbb0.jpg Καλημέρα. Για να φτάσω εδώ το κινητό μου άλλαξε 5 rom.Για να πάω στην επόμενη 6.10.13 mm να κάνω ota ή update όπως πέρασα την developer και σίγουρα θα κοιτάξω μήπως κλείδωσε πάλι..επειδή είχα την china 2 μήνες θα σου πω ότι είναι καλύτερη σε όλα και με καλύτερη διαχείριση μνήμης. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Μάλλον με την προσπάθεια μέσω updater.. Να ξέρεις θα ξανα κλειδώσει όταν και αν πας σε android 6” Το κοιταξα και εχει ξανακλειδωσει..πρεπει να ξεκλειδωσω τωρα για να κανω update?δεν κανει κακο ενα ξεκλειδωμα ε?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Ξεκλείδωσες ; Εκεί ήθελες να πας;” Ναι ξεκλειδωσα και περασα αυτη.την developer ηθελα που εχει και ελληνικα αλλα ειχα διαβασει οτι δεν περναει developer σε developer.τωρα αυτη μπορω να την περασω μεσω updater αν δεν κανω λαθος.Γιωργο εισαι η μιση ελληνικη miui μονος σου.Για αλλη μια φορα δεν ξερω πως να σε ευχαριστησω.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Ρε φίλε.... στις έγραψα πάνω τις εντολές... fastboot oem device-info” Εχω ζαλιστει.κλειδωσε μεσω update?τι κανω τωρα?δεν μπορω να ξεκλειδωσω με το mi unlock
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@Giorgos Panopoulos γύρισες και την συσκευή σου σε fastboot?? Power & Vol -” 1340d8933a804faef643a6d677650e22.jpg Στην 2 εντολη μου πεταει failed.ειμαι συνεχως σε fastboot mode.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “fastboot devices fastboot oem device-info” Δινω fastboot devises και μου εβγαλε το κατεβατο που έστειλα και στο oem μου βγαζει failed
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Σίγουρα Παράθεση από Giorgos Panopoulos: “Εχω ξεκλειδωσει αλλα εχω 32 υπολογιστη. ” Για δες αν είναι κλειδωμένο...” 5ff48934ecb81b6b8dafdbff7af15552.jpg Ολα στραβα.ουτε μπορω να δω αν κλειδωσεουτε να παω να ξεκλειδωσω .δεν βρισκει το κινητο το mi unlock
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Giorgos Panopoulos: “Γινεται σε 32 υπολ mi flash? ” Fastboot mode και miflash ναι κανονικά...... ” 76037a2c87f8e64993dc5b4f0aa95711.jpg
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Giorgos Panopoulos: “Εχω ξεκλειδωσει αλλα εχω 32 υπολογιστη. ” Κάντο με Miflash..... Βάλε όποια θέλεις... Μόνο πες μου... γιατί όχι την global developer..??” Γινεται σε 32 υπολ mi flash?