Εχω ξεκλειδωσει αλλα εχω 32 υπολογιστη.το κινητο δεν ανοιγει ουτε με επανεκινηση.μπορω να περασω μεσω fastboot και να φλασαρω την cn stable οπως βλεπω μεσω mi suite?
Παράθεση από geoanto555: “Μάλλον απλά σκάλωσε.... Για κάνε απόπειρα να το επανακκινήσεις..” Δοκιμασα αλλα παλι το ιδιο κανει δειχνει την μπαρα να φορτωνει και μετα mi
Καλημερα σε ολους.εχω την ρομ 6.8.18 cn. Χρησιμοποιεί κανεις την τελευταια 6.10.13?εχει προβληματα? Στάλθηκε από το SM-T311 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και εγω multi ειχα και περασα την china stable σχετικα ευκολα και μετα μεσω updater την developer.προς το παρον εχω μεινει σε αυτη την εκδοση με μενου στα αγγλικα και εγκατάσταση playstore. Μια χαρα ειναι. Στάλθηκε από το SM-T311 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από Achilleas1956: “Λοιπόν έβαλα την global dev και το κινητό σε σχέση με την CN dev είναι πολύ καλύτερο. Απλά πετάει. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Mε update αποκλείεται να την πέρασες. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk