Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 45.
-
αρα στο επομενο update θα διορθωθει απο μονο του??οντως ηθελα να γραψω μεγαλο μνμ και απο τοτε τα στελνει με κεφαλαια....
-
ψαχνω να βρω ρυθμιση αλλα δεν βρηκα τπτ...
-
εχει κανενας αλλος το ιδιο ποροβλημα μεχρι κα επαναφορα εκανα και δεν εγινε τπτ...
-
καλημερα παιδια....εχω την 4.11.28 και πλεον στα μηνυματα οταν γραφω με μικρους χαρακτηρες τα στελνει με κεφαλαια απο μονο του!!!επισης ολα τα μηνυματα που περνω με sms ειναι στα κεφαλαια ενω μου τα στελνουν με μικρους χαρακτηρες.μονο στα sms εχω αυτο το προβλημα....καμμια λυση??
-
καλησπερα παιδια!μολις τωρα ανοιξα το wifi στο κινητο και μ ηρθε ενημερωση απο τον updater.το εκανα και ολα αλλαξαν στο κινητο.γραμματοσειρα,γλωσσα,δεν εχω προσβασει στο google play,επισης παταω πανω στο OTA Updater και στην ROM λεει χωρις υποστηριξη.τι να κανω για να διορθωθει η κατασταση???ευχαριστω...
-
παιδια εγω εχω αλλο προβλημα.το OTA update μου εβγαλε ενημερωση οτι ειναι διαθεσημη η 4.9.15 την εκανα ληψη και παω να την κανω flash και δεν κανει τιποτα....
-
mi account
Μήνυμαγνωριζει κανεις πως μπορω να σβησω το backup που διμιουργησα μεσω το mi account?μεσα στην εφαρμογη δεν εχει καμμια επιλογη να σβησω κατι....
-
τς βλεπω κανονικα.......
-
Αντε να την περασω να δω τι παιζει....:p
-
μολις την περασα την 4.8.22 και πηγα στο OTA updater και με λεει ειναι διαθεσιμη η 4.9.5 αυτη δεν ειναι η V6?
-
xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_Hellas-GTV-3.21.0-4.8.22.zip (WCDMA) (Full Rom) κατεβαζω αυτην μολις τν περασω λογικα μεσω wifi θα παω στην V6 σωστα?
-
αν περασω την 3.20 ΟΤΑ μολις ανοιξω το κινητο θα μπορεσω να κανω ασυρματα το update σε V6?
-
ευχαριστω πολυ!!!!
-
η τελευταια V5 ποια ειναι για να την περασω?
-
γεια σας παιδια σημερα λεω να περασω την V6.Αυτην τν στιγμη εχω στο κινητο την GTV 3.18 και παταω ενημερωσεις συστηματος και δεν μ εχει κανενα update ωστε να περασω την V6 με το wifi.πρεπει να περασω την τελευταια εκδοση απο την v5 πρωτα?και αν ναι με το που συνδεθω στο wifi θα με βγαλει μυνημα οτι μπορω να περασω την V6?
-
ευχαριστω....αν περασω την καινουργια rom μετα θα εχω αυτοματα update?
-
ποσο καιρο θα παρει ωστε να μην υπαρχουν ολα τα παραπανω προβληματα ξερουμε?επισης εγω εχω στο κινητο την GTV-3.18.0-4.8.1 και πηγαινω ρυθμισεις- σχετικα με το τηλεφωνο-παταω για ενημερωση λογισμικου και με λεει εχετε εγκατεστημενη την πιο προσφατη εκδοση.πως μπορω να την περασω την rom?
-
Xiaomi MI3-W viber προβλημα
Μήνυματο ΙΜΕΙ εχει 15 ψηφια εμενα με αφηνει στο viber να βαλω εως 14.
-
Xiaomi MI3-W viber προβλημα
Μήνυμαεχω περασει χειροκινητα το +30 σε ολες της επαφες.δεν το ειχα κανει στην αρχη και ειχα προβλημα στα μηνυματα δεν μου εβγαζε την επαφη.το viber ομως δεν διορθωθηκε....