Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-45 από 45.
-
Xiaomi MI3-W viber προβλημα
Μήνυμακαλησπερα παιδια!στο κινητο εχω περασμενες της επαφες μου,κατεβαζω το viber και μεσα στο viber δεν μ δειχνει καμια επαφη.ξερει κανενας τι μπορει να φταιει?το εκανα απεγκατασταση και πηγα να το ξανακατεβασω και δεν μου στελνουν code με μυνημα και επισης μου βγαζει error οταν παταω να παρω τον κωδικο με κληση.με στελναν μυνημα στο viber και μου ερχονταν τα μυνηματα αλλα δεν μου λεει ποιος το στελνει γραφει απλα το νουμερο του κινητου.
-
Xiaomi MI3-W
Μήνυματελικα βρηκα την λυση εκανα μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και λυθηκε το θεμα και με το ημερολογιο.
-
Xiaomi MI3-W
Μήνυμαπερασα την εκδοση xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_Hellas-GTV-3.18.0-4.8.1.zip (WCDMA) ολα καλα λυθηκε το προβλημα με την αναζητηση απλως δεν λυθηκε το θεμα με το ημερολογιο το παταω και με πεταει στο μενου.εχει κανενας το ιδιο προβλημα?
-
Xiaomi MI3-W
ΜήνυμαΣημερα θα το δοκιμασω και θα σας πω αποτελεσματα...ευχαριστω και παλι.
-
Xiaomi MI3-W
ΜήνυμαΚαλησπερα!σημερα εγινα μελος στην ομαδα καθως πηρα το XIAOMI MI3-W.Το κινητο το πηρα απο το εξωτερικο και μολις το ανοιξα ειδα ολες της εφαρμογες που ειχε μεσα το κινητο και δεν μου ανοιγει το ημερολογιο "παταω το ημερολογιο και με πεταει στο μενου παλι'' και επισης δεν μπορω να κανω αναζητηση στο κινητο δεν με αφηνει να γραψω τιποτα.το κινητο εχει πανω 4.4.2 και επισης δεν εχει εικονιδιο update για να κανω.θελω να περασω μια καινουργια rom στο κινητο απλως το αρχειο που κατεβαζω πρεπει να το βα…