Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-39 από 39.
-
Παράθεση από panosad: “σε mi4c στα settings -> additional settings κρασαρει...λέτε με κανένα wipe να φτιάξουν τα πράγματα ή να περιμένω την επόμενη stable?? ” έκανα wipe cache και dalvik αλλά το πρόβλημα παραμένει..αρνείται να μπει στα additional settings...έχει κανείς άλλος το ίδιο θέμα ή μόνο εγώ?? επίσης σαν να πρόσεξα χειρότερο battery management και overheating...σαν να χειροτερεύουν οι roms
-
σε mi4c στα settings -> additional settings κρασαρει...λέτε με κανένα wipe να φτιάξουν τα πράγματα ή να περιμένω την επόμενη stable??
-
Stock in Europe XIAOMI Sport Camera XIAOYI Camera Gopro-like Camera Ambarella A7LS Cpu Exmor R CMOS 1080P online - coolicool
-
που μπορώ να βρω το οδηγό αναβάθμισης από την προηγούμενη stable στην νέα stable? επίσης χρειάζεται wipe dalvik και cache όπως αναφέρθηκε?
-
δυστυχώς μου έβγαλε μήνυμα ότι το usergroup που ανήκω δεν μπορεί να ψηφίσει..είμαι junior με 1 post edit: όλα καλά! καλή επιτυχία, ψήφισα με username panosad86
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από panosad: “σκέφτομαι να βάλω την stable από dev που είμαι τώρα αλλά θέλω να ρωτήσω αν μπορούμε να αφαιρέσουμε τυχόν ανεπιθύμητες εφαρμογές όπως κάνω τώρα με την dev ” Φίλε γενικά μια Stable είναι οι πολλές Dev που βγήκαν τόσες φορές και με ελαχιστοποιημένα τα προβλήματα που συναντάμε φτιάξανε μια. Άρα ότι κάνει μια Dev θα το κάνει και μια Stable και γενικά ο χώρος που θα περιηγείσαι θα είναι οπτικά ο ίδιος. ” ok, άρα μου κάνει! σε ευχαριστώ για την απάντηση!
-
σκέφτομαι να βάλω την stable από dev που είμαι τώρα αλλά θέλω να ρωτήσω αν μπορούμε να αφαιρέσουμε τυχόν ανεπιθύμητες εφαρμογές όπως κάνω τώρα με την dev (χωρίς κάποιο πρόγραμμα, απλά από τα settings). Αναφέρομαι κυρίως σε εφαρμογές κινέζικες και μερικές gapps
-
camera app
panosad - - Mi-4C (Libra)
Μήνυμαπολύ καλή η εφαρμογή Stinger! ευχαριστώ για την πρόταση, άρα λοιπόν με λίγες παραμετροποιήσεις μπορείς να βγάλεις καλύτερες φωτογραφίες.. απλά θέλει πειραματισμούς
-
με την τελευταία rom δεν λειτουργεί καθόλου σωστά το Facebook Messenger.ούτε heads, ούτε ανοίγει η εφαρμογή αν πατήσεις πάνω σε ΔΙΚΟ ΤΗΣ notification...
-
camera app
Μήνυμαναι αναφέρομαι χωρίς την χρήση flash! δοκίμασα το cameraMx αλλά ενώ στην μπροστινή κάμερα είχα εμφανώς καλύτερα αποτελέσματα, στην πίσω μία από τα ίδια... νομίζω θα μείνω με την stock και απλά κάθε φορά θα παίζω με το iso και το shutter speed...όσο για τις shelfie δεν με ενδιαφέρει και τόσο όσο μία όμορφη νυχτερινή λήψη...
-
camera app
Μήνυμαχρησιμοποιώ την stock camera app για λήψη φωτογραφιών αλλά στο auto δεν ειμαι ευχαριστημένος.αν παίξω manual ίσως να καταφέρω να βγάλω καλύτερη φωτογραφία (χωρίς τόσο θόρυβο). επίσης η μπροστινή camera είναι χάλια. (μιλάω για low light conditions) όπως και να έχει αν άλλάζα camera app (έχω ακούσει καλά λόγια για την lenovo super camera) θα είχα καλύτερα αποτελέσματα? αλήθεια εσείς ποια camera app χρησιμοποιείτε?
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από panosad: “έχεις να προτείνεις κάποιο app για proximity calibration? επίσης τι εννοείς πιο δραστικά μέτρα? πάντως και άλλοι φαίνεται πως έχουν θέματα με το proximity σε γνωστό forum ” Κάντο καλύτερα από το engineering mode και όχι με app. Δραστικά μέτρα = ξηλωμα της όποιας ζελατίνας ή tempered glass κλπ κλπ ” ok, κάτι έκανα τώρα με την χρήση θα δείξει..όπως και να έχει την Παρασκευή θα έχουμε νέα dev rom! σε ευχαριστώ
-
έχεις να προτείνεις κάποιο app για proximity calibration? επίσης τι εννοείς πιο δραστικά μέτρα? πάντως και άλλοι φαίνεται πως έχουν θέματα με το proximity σε γνωστό forum
-
το mi4c φοράει την τελευταία dev rom αλλά παρατηρώ κάποια θέματα με το ξύπνημα της οθόνη (είτε με double tap-αυτό πάντα υπήρχε, είτε όταν κατά την διάρκεια κλήσης απομακρύνεις το τηλέφωνο από το αυτί-αυτό τώρα μου το κάνει) έχει κανείς τα ίδια συμπτώματα?ειδικά το τελυταίο είναι λίγο εκνευριστικό και υποψιάζομαι ότι μπορεί να φταίει το screen protector (που είναι μία απλή ζελατίνα)
-
Καλύτερα να σου απαντήσει κάποιος πιο έμπειρος αλλά θα σου πω εγώ τι έκανα και τελικά τα κατάφερα 1)όπως είσαι σε recovery mode Κανε wipe all data 2)Κανε reboot 3)ξανακάνε όλη την διαδικασία από την αρχή 4)στην οθόνη που φωτογράφισες παραπάνω την 2η φορά πάτησα εκεί που λέει read only Και ολα γινανε μια χαρα