Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-36 από 36.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Παιδια να ρωτησω: - Η εκδοση αυτη (stable v9.2.2.0) για Nikel ποιο Android εχει; το 7; - Εχω Note 4 (Nikel) + εγκατεστημενη την XTRV ArΩma 7.12.28 (αυτη που βγηκε χθες). Για να εγκαταστησω τη stable 9.2.2, πρεπει να κανω full reset;
-
Νεα εκδοση Android 7
ΜήνυμαΡε παιδια ξερει κανεις ποτε θα βγει η ROM για Nikel με Android 7;;;;
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΑ ρε γιγαντα! Ολα OK! Θεος! Παω να περασω την ArΩma 7.9.7 σε Santoni... (Δεν πιστευω να αλλαξατε την ROM, γιατι κατι ειδα ειδοποιηση το πρωι σε κοκκινα παχια γραμματα!) Τι ηθελα και το λεγα; Δεν προλαβα να το πω... βγηκε η 7.9.14!!!
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΤο κραταω αρκετη ωρα πατημενο το Power. Το μονο που κανει ειναι κλεινει + επανεκκινει μονο του με freeze στην αρχικη. Και σε fastboot που πηγα κι εδωσα fastboot reboot (αφου κρατουσα το up), παλι τα ιδια!
-
ΜήνυμαΜικρη λεπτομερεια: Δεν μπαινει σε Recovery πατωντας up+power, ουτε καν κλεινει αν κρατησω πατημενο power! Εχει μεινει στο Mi startup + με αγναντευει!
-
ΜήνυμαΔεν εβαλα νεα ROM ακομα. Απλα το TWRP ξεκινησα & το εκλεισα. το αφησα κλειστο να φορτιζει + τωρα δεν ανοιγει αλλα παγωνει στο startup. Παντως σε fastboot μπαινει + βγαζει αυτο:
-
ΜήνυμαΡε παιδια, εγκατεστησα μεσω fastboot το twrp-3.1.1-0-santoni, αλλα πλεον παω να ξεκινησω το 4x και κολλαει στην αρχικη (δειχνει μονο το Mi)... Πως ξεκολαει απ αυτο;
-
ΜήνυμαΕχω φτασει μεχρι το σημειο που εισαγω: fastboot flash recovery recovery.img Το αποτελεσμα ειναι error fffff κατι... Εχω Xiaomi Note 4 (MΤΚ) με εγκατεστημενη την globat stable 8.2 & δεν με αφηνει ουτε Update απο το κινητο να κανω (Xiaomi Updater), ουτε με το fastboot. Πως στο καλο ξεκλειδωνει ο bootloader?
-
5000+ everyone else eats our dust!!! MIUI GR rulez!
-
3800+! GR MIUI rulez!
-
Ηδη ειμαστε μπροστα κι απ την Ινδια! 2700+
-
Done! Wish best luck!
-
Μολις απεκτησα το Note 4. Μπομπα! Ενα προβλημα ομως: για το ξεκλειδωμα εχω αιτηθει κανονικα, μου στειλανε verification sms ok, κατεωασα την εφαρμογη, μπηκα σε fastboot mode (volume - Και power), παταω unlock στην εφαρμογη... μετα το 50% μου βγαινει αυτο... Εχει την τελευταια Global Stable ROM. Χρειαζεται οπωσδηποτε την Developer της Κινας για να δουλεψει η εφαρμογη; Ειδα καπου στους οδηγους στο forum οτι υπαρχει επιλογη mi account login μεσα στο Settings\Developer menu. Στη δικη μου εκδοση δεν υ…