Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-37 από 37.

• RE:

nikdimster - - Poco X3 NFC (Surya)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Σύμφωνα με αυτό το άρθρο η συγκεκριμένη ρομ βγήκε μόνο για τους beta tester's, τώρα πως σου ήρθε εσένα σαν αναβάθμιση δεν ξέρω να σου πω και όντως αναφέρουν πρόβλημα με reboot & lag MIUI 12.0.6 Global EU Android 11 feedback - POCO X3 NFC - Mi Community - Xiaomi” Όλα τά παράξενα σε μένα, δοκίμασα το παρακάτω θα σας πω αν πετύχει!!! Settings> Applications> Manage applications> Battery and Performance> Clean data. Here you select the two options: Clear all data Sent from my…

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από nikdimster: “Παράθεση από NasDriver: “Μπορείς να βάλεις μία φώτο από το πληροφορίες συσκευής να δούμε ποια ρομ έχεις ? Επίσημα δεν έχει βγει android 11 για το poco x3 :/” 6e67fcd8fabd90e6bcb3e08252660215.jpg Sent from my M2007J20CG using Tapatalk” Γενικά πρέπει να έχει βγεί δεν γίνετε να μου έρθει !!! Sent from my M2007J20CG using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Μπορείς να βάλεις μία φώτο από το πληροφορίες συσκευής να δούμε ποια ρομ έχεις ? Επίσημα δεν έχει βγει android 11 για το poco x3 :/” 6e67fcd8fabd90e6bcb3e08252660215.jpg Sent from my M2007J20CG using Tapatalk

• Παράθεση από zurabi_97: “Δηλαδή, πόση ώρα έβγαζες στο τέλος της ημέρας στα 20%; Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” 28% μου λέει 11:30 ώρες απομένουν Sent from my M2007J20CG using Tapatalk

• Γύρισα σε εργοστασιακές ρυθμίσεις, τα ίδια δεν διόρθωσε, έχει κανείς τα ίδια συμπτώματα; Sent from my M2007J20CG using Tapatalk

• 20% με 40% μπαταρία κάθε βράδυ που το φορτίζω Sent from my M2007J20CG using Tapatalk

• Παράθεση από zurabi_97: “Πώς πάει η 12.0.2.0 XTRV στο 8T σε θέμα μπαταρίας και απόδοσης; Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αρκετά καλά !! Sent from my M2007J20CG using Tapatalk

• Τελικά φλασαρα την twrp_ginkgo-willow_3.4A9_23-12-2020_BL και swipe to factory Reset Προσοχή Backup γιατί χάνεις τα δεδομένα μετά

• RE:

nikdimster - - RedMi Note 8T (Willow)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Ποιο twrp έχεις επάνω τώρα;” twrp-3.5.0_9-0 Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk

• Πρόβλημα με TWRP , unmodified system partition keep system read only Δεν μπορώ να δω την εσωτερική μνήμη για να κάνω εγκατάσταση για root το magisk. Έχετε καμία ιδέα τη φταίει και πως θα το διορθώσω;

• Stable Rom

Μήνυμα

Πάντως η xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote8T_V11.0.4.0.PCXMIXM_v11-9.zip που έβαλα σε σχέση με την Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) μέρα με την νύχτα.... το κινητό πετάει...

• Stable Rom

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Οκ. Κατανοητό... xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote8T_V11.0.4.0.PCXMIXM_v11-9.zip είναι η πιο πρόσφατη. Καλά έκανες... ” ΟΚ Ευχαριστώ !!!

• Stable Rom

Μήνυμα

Παράθεση από nikdimster: “Καλημέρα, χθες αποφάσισα να βάλω και εγώ XTRV xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote8T_V11.0.7.0.PCXEUXM_v11-9.zip όλα καλά πήγαν.... στο check update μου βγάζει να κατεβάσω V11.0.4.0.PCXMIXM ” και την κατέβασα και την έκανα και αυτην

• Stable Rom

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από nikdimster: “μου έλεγε να κάνω αναβάθμιση από την V11.0.7.0.PCXEUXM_v11-9 σε V11.0.4.0.PCXMIXM. Αναρωτιέμαι μήπως είναι κάποιο λάθος; ” Αν είσαι με official δεν θα έπρεπε να στο βγάζει...ή λάθος της ρομ ή λάθος στους serves...μην το δοκιμάσεις... ” Δύστυχος την έκανα, απλός αναρωτιέμαι γιατί είναι xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote8T_V11.0.7.0.PCXEUXM_v11-9.zip πρέπει να το δηλώσω σαν bag κάπου ... μην την πατήσει ο επόμενος.

• Stable Rom

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Η μία είναι eea και η άλλη global... ” σαφώς και ευχαριστώ για την διευκρίνιση, το ερώτημα μου είναι ότι η V11.0.4.0.PCXMIXM είναι πιο παλιά από την V11.0.7.0.PCXEUXM_v11-9 και μου έλεγε να κάνω αναβάθμιση από την V11.0.7.0.PCXEUXM_v11-9 σε V11.0.4.0.PCXMIXM. Αναρωτιέμαι μήπως είναι κάποιο λάθος;

• Stable Rom

Μήνυμα

Καλημέρα, χθες αποφάσισα να βάλω και εγώ XTRV xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote8T_V11.0.7.0.PCXEUXM_v11-9.zip όλα καλά πήγαν.... στο check update μου βγάζει να κατεβάσω V11.0.4.0.PCXMIXM υποδεέστερη νομίζω η έχει να κάνει διαφορά το .PCXEUXM σε .PCXMIXM να κάνω το update ;

• Καλημέρα για redmi note 4x Mido έχει βγει κάτι Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk