Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-37 από 37.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Σύμφωνα με αυτό το άρθρο η συγκεκριμένη ρομ βγήκε μόνο για τους beta tester's, τώρα πως σου ήρθε εσένα σαν αναβάθμιση δεν ξέρω να σου πω και όντως αναφέρουν πρόβλημα με reboot & lag MIUI 12.0.6 Global EU Android 11 feedback - POCO X3 NFC - Mi Community - Xiaomi” Όλα τά παράξενα σε μένα, δοκίμασα το παρακάτω θα σας πω αν πετύχει!!! Settings> Applications> Manage applications> Battery and Performance> Clean data. Here you select the two options: Clear all data Sent from my…
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nikdimster: “Παράθεση από NasDriver: “Μπορείς να βάλεις μία φώτο από το πληροφορίες συσκευής να δούμε ποια ρομ έχεις ? Επίσημα δεν έχει βγει android 11 για το poco x3 :/” 6e67fcd8fabd90e6bcb3e08252660215.jpg Sent from my M2007J20CG using Tapatalk” Γενικά πρέπει να έχει βγεί δεν γίνετε να μου έρθει !!! Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Μπορείς να βάλεις μία φώτο από το πληροφορίες συσκευής να δούμε ποια ρομ έχεις ? Επίσημα δεν έχει βγει android 11 για το poco x3 :/” 6e67fcd8fabd90e6bcb3e08252660215.jpg Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
-
Γύρισα σε εργοστασιακές ρυθμίσεις, τα ίδια δεν διόρθωσε, έχει κανείς τα ίδια συμπτώματα; Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
-
20% με 40% μπαταρία κάθε βράδυ που το φορτίζω Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Ποιο twrp έχεις επάνω τώρα;” twrp-3.5.0_9-0 Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk
-
Stable Rom
ΜήνυμαΠάντως η xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote8T_V11.0.4.0.PCXMIXM_v11-9.zip που έβαλα σε σχέση με την Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) μέρα με την νύχτα.... το κινητό πετάει...
-
Stable Rom
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Οκ. Κατανοητό... xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote8T_V11.0.4.0.PCXMIXM_v11-9.zip είναι η πιο πρόσφατη. Καλά έκανες... ” ΟΚ Ευχαριστώ !!!
-
Stable Rom
ΜήνυμαΠαράθεση από nikdimster: “Καλημέρα, χθες αποφάσισα να βάλω και εγώ XTRV xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote8T_V11.0.7.0.PCXEUXM_v11-9.zip όλα καλά πήγαν.... στο check update μου βγάζει να κατεβάσω V11.0.4.0.PCXMIXM ” και την κατέβασα και την έκανα και αυτην
-
Stable Rom
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από nikdimster: “μου έλεγε να κάνω αναβάθμιση από την V11.0.7.0.PCXEUXM_v11-9 σε V11.0.4.0.PCXMIXM. Αναρωτιέμαι μήπως είναι κάποιο λάθος; ” Αν είσαι με official δεν θα έπρεπε να στο βγάζει...ή λάθος της ρομ ή λάθος στους serves...μην το δοκιμάσεις... ” Δύστυχος την έκανα, απλός αναρωτιέμαι γιατί είναι xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote8T_V11.0.7.0.PCXEUXM_v11-9.zip πρέπει να το δηλώσω σαν bag κάπου ... μην την πατήσει ο επόμενος.
-
Stable Rom
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Η μία είναι eea και η άλλη global... ” σαφώς και ευχαριστώ για την διευκρίνιση, το ερώτημα μου είναι ότι η V11.0.4.0.PCXMIXM είναι πιο παλιά από την V11.0.7.0.PCXEUXM_v11-9 και μου έλεγε να κάνω αναβάθμιση από την V11.0.7.0.PCXEUXM_v11-9 σε V11.0.4.0.PCXMIXM. Αναρωτιέμαι μήπως είναι κάποιο λάθος;
-
Stable Rom
ΜήνυμαΚαλημέρα, χθες αποφάσισα να βάλω και εγώ XTRV xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote8T_V11.0.7.0.PCXEUXM_v11-9.zip όλα καλά πήγαν.... στο check update μου βγάζει να κατεβάσω V11.0.4.0.PCXMIXM υποδεέστερη νομίζω η έχει να κάνει διαφορά το .PCXEUXM σε .PCXMIXM να κάνω το update ;
-
Καλημέρα για redmi note 4x Mido έχει βγει κάτι Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk