Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 82.
-
+1 nikosoly7 καλη μας επιτυχια thumbsup.png
-
α το να το ''εμπεδωσω'' δεν πηγαινε για μενα,εγινεεεε οχι μωρε απο αυτο που ειπες εσυ το καταλαβα αλλα το ειπε μετα και ο geo και λεω οκ τωρα το καταλαβα
-
οκ Geo σε ευχαριστω και παλι τωρα το καταλαβα ρε demakhs το καταλαβα σου λεω εσυ τα εχεις μπερδεψει επρεπε να το σταματησεις ακριβως σε αυτα τα λογια σου και να μην πεις τα υπολοιπα
-
αυτα που μου ειπες τα γνωριζω αλλο ρωτησα αν ειμαι ετοιμος διοτι δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι κλειδωμενος ή οχι μην μπρικαρει κιολας ο geoanto555 ειπε να κανω το update για να ειμαι 100% σιγουρος και ρωταω τι σημαινει αυτο οτι ειναι ξεκλειδωτος αρα προχωραω στην ελληνικη ή οτι ειναι κλειδωμενος και πρεπει να ξανα ξεκλειδωσω ο takis γιατι να υπερασπιστει τον εαυτο του?δεν μου ειπε τιποτα κακο εσυ εβαλες τα γελια και σου ειπα οτι σου ειπα οπως και να εχει ευχαριστω και σορρυ που ειμαστε τοσο ασχετο…
-
ενταξει ρε φιλε δεν ειμαστε ολοι γνωστες σαν εσας μπορεις και να μην ειρωνευτεις ειναι που μπορουμε να ρωταμε οτι θελουμε οσο βλακια και αν ειναι να στε καλα
-
ωραια σας ευχαριστω πολυ ολους θα το κανω αργοτερα και αν χρειαστει μπορει να στειλω παλι =============== Δεκ 28th 2016, 12:44am =============== οκ παιδια εγινε το update κανονικα τι σημαινει αυτο οτι ειναι ξεκλειδωτος ο bootloader? επισης ειναι ετοιμο τωρα για να περασω την ελληνικη?
-
μπορω να κανω μεσω Mi PC Suite ή και μεσα απο την συσκευη πατωντας Updater?
-
Καλησπερα εχω ενα redmi 3 pro το αγορασα με unofficial rom(λαθος μου),περασα αργοτερα την ελληνικη και δουλευε αψογα.Αργοτερα λογω ενος προβληματος το εστειλα πισω για service και με ρωτησαν αν ηθελα official ή οχι τους ειπα ναι ετσι ωστε να περασω κατευθειαν την ελληνικη.Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν Bootloader ειναι κλειδωμένος ή οχι,προφανως τον ξεκλειδωσα για να περασω την ελληνικη τωρα μπορει παλι να κλειδωσε με αυτο που εκαναν αυτοι?γιατι βλεπω μου βγαζει false.Επισης ετσι για επιβεβαιω…
-
Παράθεση από zananiro: “Παράθεση από nikosoly7: “ ” Πόσος καιρός πέρασε από την αγορά? Αν δεν έχει περάσει εξάμηνο έχεις την προστασία του PayPal, άνοιξε case. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, και στο παρελθόν υπήρξε παρόμοιο περιστατικό λέγοντας ότι το τηλέφωνο έχει ανοιχτει. Υποθέτοντας ότι τα πράγματα είναι έτσι όπως τα λες, αν δεν σε καλύπτει το paypal δεν μπορείς να κάνεις και πολλά παρά να τους κραξεις και να αφήσεις αρνητικά feedback. Λογικά ο προμηθευτής τους τους δίνει και μερ…
-
το στειλα πριν εναμιση μηνα περιττο να πω οτι δεν ηταν καθολοι εξυπηρετικοι γιατι το στειλα και μου λενε απενεργοποιησε το find device το εκανα τους ξαναστελνω 10 μερες μετα για να μαθω νεα και μου λενε παλι το ιδιο τους λεω το εχω κανει ηδη με αυτα και με αυτα περασε ενας μηνας μεχρι να μαθω τι προβλημα εχει η motheboard εχει θεμα και to fingerprint αυτα μου ειπανε: Did you try to fix it in the past,right? Because they informed us that when they opened the back cover of your cellphone , the fac…
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
Μήνυμαοκ ευχαριστω φιλε μου
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
Μήνυμασοβαρα?εκανα την βλακεια να το κλεισω γιατι εκανε κανενα 10λεπτο και λεω δεν μπορει παρολο αυτα ανοιγει και λειτουργει κανονικα η συσκευη μπορει να εχω θεματα?να την ξανα περασω?
-
Μήνυμαεκει που κανει επανεκκινηση σε fastboot αργει πολλη ωρα?